strijkvrij overhemd, batboy

Een strijkvrij overhemd

Strijken is echt niet mijn hobby en overhemden strijken vind ik al helemaal een vervelend klusje. Met een strijkvrij overhemd van HemdvoorHem is strijken niet meer nodig. Zoek je voor je partner een mooi overhemd voor Kerst of een ander kerstcadeau? Bij Hemd voor hem is nog veel meer keus voor mannen. 

Een Kerstcadeau voor mannen

Vind jij het ook zo lastig om een kerstcadeau voor je partner te vinden? HemdvoorHem is dé webwinkel voor mannen en er is keus genoeg. Hier kan je terecht voor onder andere; sokken, ondergoed, lederen riemen, strijkvrije overhemden, stropdassen, truien en diverse accessoires. En de cadeaus worden ook alvast voor je ingepakt!

hemd voor hem, batboy, mannen, strijkvrij, overhemd

De cadeaus worden ook al voor je ingepakt

Niet mijn hobby

Ga je met de Kerstdagen gezellig uiteten? Dan is een strijkvrij overhemd sowieso een mooi kerstcadeau, want welke man wil er nou niet mooi bij lopen tijdens de Kerstdagen? In de webwinkel kan je terecht voor strijk- en kreukvrije overhemden van onder andere OLYMP, Eterna, Casa Moda, Venti, Michaelis, Marvelis, Arrow en Seidensticker. De maten van de overhemden gaan vanaf S t/m 6XL. Heeft je partner lange armen, dan hebben ze ook overhemden met extra lange mouwen (mouwlengte 7).

Mijn man draagt weleens een overhemd, maar voor mij hoeft dat niet per se, want aan al dat strijken van die overhemden heb ik echt een hekel. Natuurlijk wil hij er (zeker tijdens de kerstdagen) ook mooi bijlopen, maar aan winkelen en passen heeft hij ook geen zin.

Welke maat

Wij mochten een overhemd bij HemdvoorHem uitzoeken en natuurlijk wilde ik weten of het echt strijkvrij is. Een trui is nog wel makkelijk te bestellen, maar een overhemd is een heel ander verhaal. De collectie overhemden is verkrijgbaar in 3 verschillende pasvormen: Slim Fit, Modern Fit en Comfort Fit en dus voor elke man een passend overhemd. Op de site van HemdvoorHem staat een heel handig maattabel zodat je precies kan zien welke maat je moet bestellen.

hemd voor hem, batboy, overhemd, strijkvrij overhemd, strijkvrij

Kom je na het meten er nog niet uit welke het beste past (zoals ik) dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Je geeft de maten door aan de huisstyliste en zij zoekt een perfect passend overhemd. Ik ben erg goed geholpen en ook zeer tevreden over de goede en snelle service. Het voelde bijna alsof ik in een winkel aan het shoppen was, maar dan sneller 😉 .

Strijkvrij overhemd 

Wij hebben gekozen voor het overhemd van het merk OLYMP in de kleur royal blauw. Het is een Modern Fit wat inhoud dat het licht getailleerd is. Hij is 100% strijkvrij katoen.

Ik heb het overhemd binnenstebuiten gewassen op 600 toeren. Daarna het overhemd aan een kleerhanger laten drogen en echt waar geen kreuk te zien.

*Tip Om slijtage van de randen van het overhemd te voorkomen, sla je de boorden naar binnen.

overhemd, hemdvoorhem, strijkvrij, batboy

Klaar voor de Kerstdagen

De kleur is echt heel mooi. Ik wilde eerst voor zwart gaan, maar ben blij dat ik achteraf toch voor royal blauw heb gekozen. Het ziet er sportief en netjes uit. Het overhemd zit fijn en hij kan zich er goed in bewegen. De mouwen zitten niet te strak (waar ik eerst bang voor was) en hij zit perfect. Mijn man is in elk geval al klaar voor de Kerstdagen!

strijkvrij, overhemd, hemd voor hem, batboy, mannen

Win een strijkvrij overhemd naar keuze

hemd voor hem, overhemd, strijkvrij, batboy

Heeft jouw partner niks om aan te trekken tijdens de Kerstdagen en heeft hij ook een hekel aan shoppen? Doe dan mee met onze winactie, want wij mogen namens HemdvoorHem een overhemd naar keuze (met een waarde tot € 60,-) weggeven!

Wat moet je doen

  • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op de Facebookpagina van Batboy.
  • Wij zouden het leuk vinden als je de Facebookpagina van HemdvoorHem & Batboy een like geeft.
  • Je maakt extra kans door dit bericht openbaar te delen.

De winactie loopt van 06.12.2016 t/m 14.12.2016. De winnaar wordt daarna bekend gemaakt.

Lees ook: Mannen en shoppen

Helaas deze actie is gesloten

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 14 Comments
  1. Volgmama schreef:

    Wat leuk, ik doe mee! Ik heb ook een hekel aan strijken.

  2. Anna schreef:

    Jaaaa super leuk! Mijn vriend draagt vaak hemden op het werk dit zou hij echt geweldig vinden!
    Facebook: An Na

  3. Juliët van Dongen- Kippers schreef:

    Zal graag een kansje wagen gedeeld en geliked😉

  4. Danielle Landkroon schreef:

    Leuke actie! Ik heb een hekel aan strijken en weiger dat dus ook gewoon. Moet het gestreken worden dan koop ik het niet 😂 Maarja ook manlief wil er classy uitzien met de feestdagen dus ik duim mee. De ideale oplossing!

  5. D. Van Zijl schreef:

    Ohh, dat zijn mooie overhemden. 👔

    Ik doe mee, zit man misschien ook eens kreukvrij aan het kerstdiner. 🍴
    (Ik kan echt niet strijken 😩)

    Succes iedereen!

  6. miriam bruijnen schreef:

    O heel graag een strijkvrij overhemd voor mijn man. Ik heb een rot hekel aan strijken en wil dit hemd gaan proberen. DE oplossing voor de toekomst !

  7. Ana schreef:

    Ik doe graag mee! Niet omdat ik strijken niks aan vind – ik vind het zelfs een van de leukere “huiswerk” die ik moet doen…ik doe mee omdat ik die overhemden super mooi vind!

  8. kristel schreef:

    We kunnen elkaar de handen schudden want ik strijk ook niet graag. Wat een uitkomst is dit 🙂 maak er heeel graag kans op 🙂

  9. Strijkvrij dat klinkt te mooi om waar te zijn 😉

    Gelukkig strijkt man lief zijn eigen overhemden tegenwoordig zelf. Ja ook de stijkvrije….

  10. Marieke Reuvers schreef:

    Jaaaa, ik wil ook graag zo’n mooi overhemd winnen!

  11. Marcia Kan schreef:

    Ohhhh, dit klinkt perfect!! Ik heb een man die bijna dagelijks in kostuum moet voor zijn werk (zucht). Dus minimaal drie overhemden per week heb ik te strijken, BLEH! Dit zou DE oplossing zijn! Hij heeft ook echt nog een extra overhemd nodig, deze actie komt als geroepen!!

  12. Elle Iram schreef:

    Mijn man is getuige bij de bruiloft van vrienden van ons. Daar moet je wel een mooie blouse voor dragen. Ik loot graag mee.

  13. elisabeth maria martina schreef:

    mooi kerstkado
    #jezoumaarmogenwinnen

  14. Janny Beimers schreef:

    Strijkvrij is helemaal geweldig, ik doe mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.