eos bodylotion berry blossom, batboy, mamablog

Eos bodylotion Berry Blossom

mamablog, batboy, eos bodylotion berry blossom

De drogisterijen in Duitsland zijn zo verleidelijk! Je gaat er voor één ding naartoe, maar komt terug met een big shopper vol heerlijk ruikende producten (het is net Action). Mijn oog viel op het roze flesje Eos bodylotion Berry Blossom en ook die ging mee. Opzoek naar een heerlijke ruikende bodylotion, dan is dit echt een aanrader. Leuk om te geven voor de feestdagen.

De drogisterij in Duitsland

Drogmetica is in Duitsland lekker goedkoop. Ik probeer er niet te vaak naartoe te gaan, want het is hetzelfde als naar Action gaan 😉 . Helaas is er bij ons in het dorp geen drogisterij, maar de dichtstbijzijnde zit in Uelsen.

Liever ga ik naar de DM in Nordhorn, maar in Uelsen zit een Rossmann en aangezien ik alleen maar oogschaduw nodig had reed ik daar even snel naartoe.

Het ging al mis bij het eerste gangpad, want ik mijn linkerooghoek zag ik een leuk roze flesje staan. (ik ga altijd eerst voor verpakking).

Eos bodylotion Berry Blossom

Ik opende de dop van het flesje om te ruiken (dat is logisch). De geur is heerlijk zoet en ik bleef maar met mijn neus aan het flesje ruiken dat ik dacht: ”ik neem hem gewoon mee” (ook al had ik het niet nodig).

Voor een flesje van 200 ml betaalde ik € 3,99. Daarnaast stond een grotere fles van 350 ml met een pompje en deze kost € 5,99. Ik ben voor het kleinere flesje gegaan, maar daar heb ik wel een beetje spijt van.

eos bodylotion berry blossom, batboy, mamablog

Knijpfles

De geur is echt goddelijk en blijft ook heel lang hangen, maar ik vind de fles niet prettig. Het is een knijpfles en je moet de fles echt goed schudden en hard knijpen wil je er wat uit krijgen. Vooral als je gladde handen (het flesje is ook glad) van het smeren hebt is het lastig dus de volgende keer ga ik voor een pompje.

De lotion is heel zacht en smeert fijn uit. De geur komt je direct tegemoet en je blijft het ook echt heel lang ruiken. De lotion trekt snel in en je huid is daarna heerlijk zacht.

Meer geuren

Zoek je nog een heerlijk geurende bodylotion (ook heel leuk om te geven Sinterklaas of Kerst tip) dan raad ik je deze echt aan. Er zijn trouwens nog 2 geuren verkrijgbaar:

  • Vanilla Orchid
  • Delicate Petals

Shop jij weleens bij Rossmann of DM in Duitsland?

 

 

 

17 gedachten over “Eos bodylotion Berry Blossom”

  1. Dat flesje is echt prachtig! Die zou mij ook opvallen! Haha… Ik heb zelf nog nooit in Duitsland geshopt, maar vanuit Amsterdam is dat ook nog best een stukkie reizen. 😉

  2. Ik kom te weinig in Duitse supermarkten om er een beeld van te hebben. Het valt mij wel altijd op dat er op de prijskaartjes vaak een Duitse prijs en een EU prijs staat. en dan is de Duitse prijs altijd lager.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *