dove silky

Dove Silky voor een zachte babyhuid

Baby huidjes zijn altijd zo lekker zacht. En met Dove Silky Nourishment voelt jouw huid ook zo lekker zacht! Ik gebruik het nu 2 weken en ik kan echt al voelen dat mijn huid er zachter van is geworden! 

Je huid verandert vanaf je 30ste

Ik schreef al eens een review over de Droge Huid Zalf van Dr. Leenarts die ik gebruik voor Sten. Ideaal wanneer je kindje last heeft van een schrale, schilferige of eczeem gevoelige huid. Deze zalf is ook voor volwassenen te gebruiken, maar voor mijzelf gebruik ik liever een crème die ook nog lekker ruikt.

Vanaf je 30ste verandert je huid. Je huid wordt slapper, dunner, kwetsbaarder en droger. Mijn huid voelde best droog, vooral mijn armen en benen. Elke ochtend en avond en na het douchen smeer ik mij in met de body crème van Dove Silky en kan ik echt al verschil merken!

dove silky

Dove Silky

Dove Silky is een voedende body crème met huidverzachtende en voedende ingrediënten. De crème zit in een pot en bevat 300 ml. Het is een dikke witte crème en is heel makkelijk uit te smeren. De geur vind ik echt heerlijk en blijft ook best een tijdje hangen. Nog een voordeel is dat de crème heel snel in de huid trekt en niet vettig aanvoelt.

2016-09-11_11-15-47

Geheimpje

Een pot Dove Body Crème is te koop bij de drogist en kost ongeveer € 7,69 ( dit kan natuurlijk per drogist verschillen ). Ik vind het best prijzig en als je het dagelijks gebruikt ( vooral 2 keer per dag ) is de pot natuurlijk zo een keertje leeg.

Maar ik zal jullie een geheimpje vertellen: Deze heerlijk geurende crème van Dove is ook te koop bij Action! Nou weet ik natuurlijk niet hoe lang dit product bij Action in het assortiment blijft, maar het is zeker de moeite waard om deze silky crème te proberen en dan ben jij vast net zo enthousiast als ik. Een pot kost namelijk bij Action maar € 2,99 en ik heb er natuurlijk meteen een paar meer meegenomen!

Ik ben fan van deze bodycrème en blijft nu standaard bij mij in de badkamer staan.

Gebruik jij ook Dove Silky of heb jij een ander favoriet?

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 9 Comments
  1. Volgmama schreef:

    Dove ruikt altijd zo lekker. Ik ben een nieuwe olie van Dr.Leenarts aan het proberen.

  2. Vlijtig Liesje schreef:

    Nee, nog niet maar ik heb een vochtarme huid en ik heb nu zin om naar de Action te rennen!

  3. Joyce schreef:

    Hmm dat lijkt me lekker spul! En top dat het bij de Action zoveel goedkoper is. Die gaat op het lijstje om te halen binnenkort.

  4. Yvonne schreef:

    Ik gebruik altijd een bodylotion. Ik gebruik altijd een andere, die ik mag testen voor mijn beautyblog.

    Ik had de foto al op instagram gezien en een reactie gegeven. Maar kan het nu ook niet laten, super gave foto…

  5. DisneyChicks.nl schreef:

    Oh ik ga zeker eens naar deze pot neuzen als ik weer bij Action ben! Dat is nog eens een leuke koop! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.