doerak, merkkleertjes, batboy, tweedehands, jongenskleding

Online tweedehands merkkleding bestellen

Houd jij van merkkleding, maar vind je het vaak te duur om aan te schaffen? Bij Merkkleertjes.com verkopen ze al 14 jaar online tweedehands merkkleding voor baby’s, meisjes, jongens en vrouwen. Wij ontvingen van Merkkleertjes.com een overhemd van het merk Doerak, maar is online tweedehands kleding kopen wel van goede kwaliteit?

Tweedehands merkkleding

Ik vind merkkleding mooi, de kwaliteit is goed en je ziet ook meteen het verschil, maar met 3 jongens is het haast niet te betalen. Het is natuurlijk wel iets makkelijker om een keertje meer te betalen voor bijvoorbeeld een mooie trui, want we kunnen er wel langer van genieten!

Masja de Laat is eigenaresse van Merkkleertjes.com in ’s Hertogenbosch. Je kan er ook je merkkleding inbrengen, maar alleen als dit van goede kwaliteit is. Niet ingenomen kleding wordt gedoneerd aan de Kledingbank & Africa.

Bij Merkkleertjes.com verkopen ze online merkkleding van onder andere; Diesel, Doerak, Only, Vila, Mexx, Armani, Tom Du, Gapp, Retour, Burberry, Mc Gregor, Tommy HilfigerGaastra, G-Star, Noppies en nog veel meer.

Zo goed als nieuw

Vaak denk je bij tweedehands kleding aan verwassen en gedragen kleding, maar Merkkleertjes.com verkoopt haar kleding zo goed als nieuw en dat voor maar weinig geld. Wil je nóg voordeliger shoppen, neem dan eens een kijkje bij de € 1,- Sale, goedkoper kan het niet!

doerak, overhemd, tweedehands, merkkleertjes, merkkleding, batboy, jongens, jongenskleding

Kwaliteit

Wij ontvingen een overhemd van Doerak en ik was zeer benieuwd naar de kwaliteit. Het precieze bedrag van het overhemd weet Masja niet, maar het is zeker niet meer als € 10,-.

Op de kwaliteit is niet heel veel aan te merken, behalve dat het stiksel iets is losgelaten en dat is gaan rafelen.

merkkleertjes.com, merkkleding, doerak, batboy, tweedehands, jongens, overhemd

Verder ziet het er goed uit. Hier hebben we lang plezier van en als het straks iets warmer wordt rollen we de mouwen op en met een mooi donkerblauw shirt eronder staat het hartstikke stoer!

doerak, batboy, tweedehands, merkkleding

doerak, merkkleertjes, batboy, tweedehands, jongenskleding

Normaal gesproken zou ik niet voor een geblokt overhemd gaan, maar als Deon het eenmaal aan heeft vind ik het toch erg mooi staan!

merkkleertjes, merkkleding, batboy, jongens, overhemd, tweedehands

Hip & Safe label

Hippeshops.nl is het eerste en enigste platform dat sinds 2010 webshops scant op zowel de hipheidsfactor als op veilig online winkelgemak en originaliteit. Merkkleertjes.com heeft het Hip & Safe label, dus hier kan je ”Hip & Happy” winkelen!

Vanaf € 65,- betaal je geen verzendkosten, anders betaal je € 4,50 per bestelling. En bij elke bestelling ontvang je ook nog eens een gelukspoppetje. Dat vind ik nou super leuk die extraatjes!

gelukspoppetje, doerak, batboy, tweedehands merkkleding, tweedehands, merkkleertjes, kleding, online bestellen, jongenskleding

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

Koop jij weleens tweedehands merkkleding voor je kinderen?

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 12 Comments
  1. Ja, ik koop ook wel eens tweedehands, maar bijna niet online. Heel soms via marktplaats (bijvoorbeeld skikleding), maar anders liefst in de winkel. In Enschede heb je Kidz Vintage, en die verkoopt ook echt leuk spul. Je betaalt ongeveer een kwart van de nieuwprijs en er hangt veel wat nog echt heel mooi is (vooral in de babymaatjes zeg maar). Soms als je geluk hebt zijn dingen nog nooit gedragen. Ze groeien er zo snel uit, dus vind het heerlijk om op die manier te shoppen.

  2. Vlijtig Liesje schreef:

    Ja heel veel. Ik vind dat ideaal. En vaak is merkkleding ook van betere kwaliteit.

  3. Patricia schreef:

    Kleine is er nog niet, maar ik ben in dubio. Koop voor mezelf ook niet tweedehands, waarom voor kinderen dan wel?

    • Batboy schreef:

      Kinderen groeien zo snel en hebben echt heel vaak ‘nieuwe’ kleding nodig, maar dan moet het er natuurlijk wel mooi en goed uitzien!

  4. Volgmama schreef:

    Stoer houthakkers overhemd.

  5. Charel schreef:

    Leuk zeg! Scheelt en hoop geld! Hij neemt stoere poses aan zo schattig haha!

  6. Ik koop wel tweedehands ja.
    Vaak zijn die dingen nog super mooi, dus waarom niet.
    Je mag ook best aan het milieu denken, toch!

    Leuk hemdje.

  7. Dewi schreef:

    Leuk stoer blousje! Ik koop soms weleens wat via marktplaats voor de meiden. Verkoop meer 😉 maar waarom niet, sommige merken weet je dat het gewoon goed en mooi blijft, maar dan vind ik het ff net te prijzig nieuw..

  8. In het verleden wel eens gedaan, maar tegenwoordig koop ik het in de uitverkoop.

  9. Merel schreef:

    Eigenlijk nooit maar dit ziet er echt heel mooi uit! Stoer overhemd.

    En mooi trouwens, die sneeuw bij jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.