batboy, mamablog, de slaapkamer van miss m, meisjeskamer, slaapkamer

Een kijkje in de slaapkamer van Miss M.

batboy, de slaapkamer van miss M, slaapkamer, meisjeskamer

In de rubriek ‘De slaapkamer van’ is het vandaag de beurt aan Joni. Zij is blogger van Hoofdstuk 3 (haar online dagboek en uitlaatklep) en moeder van little miss M. Ben je benieuwd hoe de slaapkamer van miss M eruit ziet? Kom dan weer lekker gluren! 

Een kijkje in de slaapkamer van miss M.

Even voorstellen

Hai, ik ben Joni. Mama van miss M, een bijna 4-jarige girly girl die geen 2 minuten op een dag haar babbeltje houdt. In 2013 werd ik zwanger, een aantal maanden nadat we onze handtekening op een verkoopovereenkomst hadden gezet. Men was dus volop aan het bouwen aan onze eigen crib.

“Eerst het kot & dan de varkens” is what they say..

De grote verhuis was gepland naar het einde van het jaar toe, en miss M werd geboren in augustus. Ik kon tijdens mijn zwangerschap niet letterlijk gaan inrichten, maar ging wel op zoek. We reden wat kinderwinkels af, in en uit de buurt, en botsten op een witgelakte kamer van Bopita. Vrij basic, maar met een extra touch door het witgelakte effect. In mijn hoofd ging het niet om een babykamer, maar had ik liefst een kamer die toch wel wat jaren mee kon gaan. En dat is precies wat deze doet! Het babybed was omvormbaar tot een 1-persoonsbed, en het bovenstuk van de commode ging er af. Bye bye verzorgingstafel!

Niet helemaal traditioneel maar toch girly

Eén ding was zeker: geen typische of vollédig roze kamer asjeblief. Naarmate de big move dichterbij kwam, gingen we op zoek naar ideeën en kleurtjes. Ik had al wel een keertje aan pastelgroen gedacht, maar was niet ten volle overtuigd. Tot we botsten op het behangpapier van PIP studio. Pastel/licht muntgroen met roze bloemen en vogeltjes hier en daar. There’s the girly part!
We gingen voor een accentmuur met het behangpapier, de andere muren werden pastelgroen.

batboy, de slaapkamer van miss m, een kijkje in de kamer van miss M

Accessoires

Buiten de kast en commode van de kamer, staat er nog een Trofast kast van IKEA; wit met roze bakken. Deze stond eerst in onze living maar naarmate de letterlijke groei van het kindje en van haar speelgoed, verhuisden we deze naar de slaapkamer. We verdeelden samen (zij en ik) de bakken in categorieën. Zo is er een muziekbak, een poppenbak, een boekenbak, … Kortom: spullen die nogal makkelijk rondzwerven doorheen het huis.

Bij HEMA vond ik de roze gevlochten mand, ideaal voor alle knuffels. Soms verhuizen er hier enkelen van naar het bed en weer terug, naargelang de goesting. We kozen voor een schattig roze kapstokje met vogeltjes, deze staat naast de grote kleerkast.

de slaapkamer van miss m, batboy meisjeskamer,slaapkamer, een kijkje in de kamer van miss M

de slaapkamer van miss m, batboy, mamablog, meisjeskamer, slaapkamer, een kijkje in de kamer van miss M

En op de kasten zijn nog wat spulletjes uitgestald, zoals een spaarpot.
Te druk hoeft ook niet, het is in de eerste plaats een plekje om tot rust te komen 🙂 .  

Snurken maar!

Laat me zeggen dat dat níet zo simpel is, een dekbedovertrek vinden die niet vloekt bij het behangpapier.

batboy, mamablog, de slaapkamer van miss m, meisjeskamer, slaapkamer, een kijkje in de kamer van miss M
Meet Konijn, dé slaapknuffel & dikste vriend.

Vorig jaar kreeg miss M deze prinsessenovertrek van Snurk cadeau.

Ik vind ‘em er wel bij passen!

Wat vind jij van de slaapkamer van miss M?

Wil je ook meedoen en anderen mee laten gluren? Neem dan contact op d.m.v. het contactformulier of stuur een mailtje naar info@batboy.nl . 

 

13 gedachten over “Een kijkje in de slaapkamer van Miss M.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *