fotobehang, behang, mamablog, batboy

Fotobehang voor de kinderkamer

De kinderkamer is een plekje voor jouw kindje. Niet alleen om heerlijk te slapen, maar ook om te kunnen spelen. Wil jij een unieke kinderkamer creëren voor jouw kindje dan is fotobehang de basis voor een unieke én eigen stijl. 

Fotobehang voor de kinderkamer

Voor de kinderkamer wordt vaak gekozen voor behang. Behang is er in allerlei kleuren en stijlen. Van stoere dierenprints tot de favoriete (Disney)held van je kindje.

Behang is de basis voor het inrichten van de kinderkamer, maar het juiste behang kiezen blijft lastig, want hiermee bepaal je de sfeer en stijl. Om de kinderkamer een unieke look te geven kies je voor fotobehang, hiermee geef je de kamer de juiste sfeer en is echt een eyecatcher.

Bij Fotobehangen.nl vind je een uitgebreide collectie om de kinderkamer de juiste sfeer én look te geven.

Thema voor de slaapkamer

Heeft de kinderkamer een bepaald thema dan is het behang daar ook op af te stemmen. Hoe gaaf is het om bijvoorbeeld fotobehang van een voetbalstadion aan de muur te hebben, een dierenbos, de ruimte, je favoriete superheld of een onderwaterwereld.

Met een fotobehang van tropische vissen waant je kindje zich echt in de zee.

decoratie en muurbekleding, mamablog, batboy

Heb je een jungle thema ga dan voor bijvoorbeeld een stoere tijger.

decoratie en muurbekleding, mamablog, batboy

Decoratie én muurbekleding

Met een fotobehang maak je de slaapkamer van je kindje helemaal af en is ook nog eens erg origineel. Fotobehang is muurbekleding én decoratie en is daarom ook erg populair om de kinderkamer mee in te richten.

Naast de ruime keuze kun je er ook voor kiezen om je eigen foto te laten afdrukken op behang. Hoe gaaf is het om jouw speciale foto aan de muur te hebben van dat ene speciale moment of die mooie vakantie. Persoonlijk en uniek!

Verschillende materialen

Naast de uitgebreide collectie is er ook keuze in verschillende materialen. Zo zijn er de standaard papieren fotobehangen, vlies fotobehang en airtax.

Papier

De standaard papieren fotobehangen zijn de goedkopere modellen die geleverd worden volgens de specificaties van het desbetreffende model. De fotowanden zijn gemaakt van speciaal behangpapier met UV stabiele inkt.

De fotobehangen zijn verdeeld in kleinere delen waarbij het nummer van de volgorde op de achterkant vermeld wordt. Elk model heeft een standaard maat en het is mogelijk om hierbij zelf de breedte of hoogte korter te knippen. De lijm breng je aan op het behang. Let hierbij op dat je niet te veel lijm aanbrengt, want als het te nat wordt is er kans dat het kan gaan scheuren.

Vlies

Vlies behang plak je in banen aan de muur. Het voordeel hiervan is dat je de muur insmeert met lijm en niet het behang, een behangtafel is hierbij dus niet nodig. Ook is vliesbehang sterker dan normaal behang.

Airtax

Airtax is fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating en bestaat uit één stuk, hierdoor heb je dus geen last van behangnaden. Het is makkelijk schoon te maken, brandvertragend, krasvast en scheurt niet. Ook is het herbruikbaar dus als je bijvoorbeeld gaat verhuizen kan het behang heel makkelijk mee.

Al deze modellen worden in standaard maten aangeboden, maar heb je een specifieke maat nodig dan kan je heel eenvoudig je fotobehang op maat laten maken.

Eyecatcher

Fotobehang is stijlvol, origineel en uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elke smaak en stijl is er behang dat bij je past. Zo geef je heel eenvoudig de juiste sfeer en is dan ook een echte eyecatcher voor de kinderkamer!

 

Misschien vind je dit ook interessant:

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Fotobehangen.

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Gaaf hoor. Misschien iets voor een van mijn jongens. Willen volgend jaar de kinderkamers een beetje aanpakken.

  2. Nicole Orriëns schreef:

    Die haai is echt eng zeg! Daarmee zou ik niet goed kunnen slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange