Donald Duck, batboy, mamablog

Donald Duck strips lezen

Helemaal verslaafd aan de Donald Duck. Deon kan nog helemaal niet lezen, maar hij heeft al een hele stapel stripboeken.

Donald Duck

Het begon allemaal toen mijn moeder eens een Donald Duck meenam voor Deon. Hij kent de striphelden wel van de tv ( Mickey Mouse Clubhuis ), maar hij had er geen boeken o.i.d. van. Hij ging er goed voor zitten en ik heb hem ( bijna ) de hele middag niet weer gehoord. Het leek net alsof hij echt de Donald Duck aan het lezen was!

Donald Duck, lezen, strip, stripboek, verhaal, lezen

De Donald Duck aan het lezen

De hele strip voor het slapen gaan

’s Avonds in bed moest er geen boekje voorgelezen worden, maar de strip van Donald Duck. En niet één verhaaltje, nee hoor gewoon de hele strip! Daarna had ik en hele droge mond en een zere keel.

De volgende dag zat hij weer met zijn strips op schoot te lezen en opeens zat er een scheurtje in de bladzijde. Dit was echt een ramp voor Deon en moest meteen geplakt worden met plakband.

Strips bij de kringloop

Toen hij de strip al wel tig keer van voor naar achter had ‘gelezen’, vroeg hij om nog een andere strip; ”Ik vind de Donald Duck zoooo grappig mama, zullen we kijken of er in de winkel nog meer is?”. Ik bedacht mij dat er heel misschien hier bij de kringloop wel iets zou kunnen liggen dus zijn we daar naartoe gereden.

Deon zag de boekenafdeling en rende er naartoe alsof hij snoep in een snoepwinkel mocht uitzoeken en warempel ze lagen er ook nog! ”Mama, ja wow kijk eens zullen we deze meenemen?”. Hij was zo enthousiast dat we ze allemaal hebben meegenomen. Alleen had ik ’s avonds bijna geen stem meer over …..

Nu wil hij elke dag naar de kringloop om ‘nieuwe’ strips te kopen en hij heeft onderhand al een hele stapel op zijn slaapkamer liggen!

Deon heeft aan één nooit genoeg ( lijkt hij misschien een beetje op mij 😉 ). Hij is op dit moment echt helemaal verslaafd aan het ‘lezen’ van de Donald Duck.

Leest jouw kindje ook graag stripboeken?

Een leuke knutseltip: Doodle Buddy .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Ja, mijn jongens houden niet van lezen maar de Donald Duck lezen ze wel!

  2. Yvonne schreef:

    Mijn jongens verslinden ze. De gewone Donald Duck, de pockets en bij de bieb heb je ook strips van Donald Duck en daar zijn ze ook dol op. Gelukkig is het weer bijna rommelmarkt ( iedere donderdag in de zomervakantie in Meppel, de Donderdag Meppeldag). En daar kopen ze dan weer een hele partij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange