charcoco voor wittere tanden, mamablog, batboy

Een Hollywood smile

batboy, mamablog, charcoco voor wittere tanden

Wie wil er geen Hollywood smile? Charcoco is een poeder dat ervoor zorgt dat je tanden op een natuurlijke manier schoner, witter en sterker worden gemaakt en na 3 dagen kun je al resultaat zien! Ik ben wel in voor witte tanden en poetste ze ruim 2 weken met Charcoco. 

Gele tanden

Naarmate je ouder wordt worden je tanden langzaam ook zwakker en kan er een gele verkleuring ontstaan. Maar ook koffie, thee of roken zorgen voor een gele aanslag.

Niemand wil graag gele aanslag op zijn tanden, maar mooie stralende witte tanden zoals in de tandpasta reclame, toch? Ik in ieder geval wel en mocht Charcoco Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder voor wittere tanden testen.

De foto’s op de site van voor en na zien er erg indrukwekkend uit en ik ben dus heel erg benieuwd!

Charcoco voor wittere tanden

Charcoco Teeth Whitening Powder is gemaakt van actieve houtskool poeder uit kokosnoot en is 100 % natuurlijk.

Coconut Charcoal staat bekend om het verwijderen van tannine. Dit stofje wordt gevonden in thee, koffie, wijn etc. wat zorgt voor de verkleuring van je tanden. Active kool uit de kokosnoot verwijderd zachtjes de door tannine veroorzaakte vlekken, zonder het tandglazuur aan te tasten.

CHARCOCO Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder wordt ook wel genoemd als het 100% natuurlijke alternatief van tanden bleken.

Bamboe tandenborstel

Ik ontving de poeder en een bamboe tandenborstel ( €4,99). Het doosje bevat 30 gram poeder en kost € 34,99.

De haren van de tandenborstel zijn gemaakt van Binchotan Houtskool ( een natuurlijke witmaker voor de tanden). Het absorbeert restjes van het tandoppervlak en voorkomt de vorming van tandsteen.

charcoco voor wittere tanden, mamablog, batboy

Houd je mond dicht!

Je mag je tanden 1 keer per dag met deze poeder poetsen gedurende 2 minuten. Je maakt de tandenborstel nat en dipt hem in de poeder.

Ik moest wel even wennen aan de tandenborstel, want dat bamboe in mijn mond vind ik niet zo prettig aanvoelen. De poeder is geur- en smaakloos en het voelde een beetje alsof ik met zand aan het poetsen was. Belangrijk is wel dat je je mond gesloten houd tijdens het poetsen, want anders heb je alles onder de zwarte spetters zitten, van spiegel tot aan de muren!

charcoco voor wittere tanden, mamablog, batboy

Het resultaat

Na 2 minuten mijn tanden te hebben gepoetst spoel ik grondig mijn mond (het knarst ook nog een beetje). Ik heb het gevoel dat ik meteen mijn tanden met een normale tandpasta wil poetsen, want tussen mijn tanden zie ik nog zwarte randen en ik mis de frisse smaak.

Na 3 dagen zie ik nog geen verschil, maar de poeder is wel helemaal in de bamboe tandenborstel getrokken en ziet er dus niet meer zo fris uit.

Op de achterkant van het doosje staat dat je met 2 weken resultaat ziet, maar na ruim 2 weken mijn tanden elke dag met deze poeder gepoetst te hebben zie ik nog steeds geen verschil.

No picture please

Ik snap niet dat sommigen al na 3 dagen resultaat zien, terwijl ik na ruim 2 weken mijn tanden heb gepoetst helemaal géén verschil zie.

Charcoco voor wittere tanden is dus blijkbaar niet aan mijn tanden besteed en een foto van voor en na is dus niet nodig. Ik vind het wel jammer, want had jullie graag vertelt dat dit hét poeder is voor wittere tanden.

Gebruik jij weleens producten om wittere tanden te krijgen en helpt het?

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 

 

 

18 gedachten over “Een Hollywood smile”

  1. Super jammer dat dit niet werkt! Als het werkte was ik het zeker uit gaan proberen. Ben al een tijdje opzoek naar een natuurlijke witmaker voor mijn tanden, zonder dat ze beschadigd worden.

  2. Goed geschreven haha! Bij mij zie ik wel dat ze witter zijn maar dat komt denk ik door het zwarte wat dan wit weer ophaalt. Alleen oh die zwarte vlekken overal, niet te doen haha! Ik kreeg het amper uit de wasbak,..

  3. Wat toevallig dat je hier een artikel over schrijft! Ik heb dit een maand geleden besteld bij ze en bij mij heeft het wel geholpen! Jammer dat het niet heeft gewerkt bij je..

  4. Eindelijk eens een eerlijke review zeg! Ik las hier inderdaad ook dingen over dat mensen na enkele dagen of zelfs 24u al resultaat zagen. Daarom leek het me dus enorm ongeloofwaardig. Ikzelf gebruik geen producten om mijn tanden te bleken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *