Een kerstkaart maken met kinderen

een kerstkaart maken met kinderen, mamablog, batboy

Echte post is veel leuker en vooral tijdens de Kerstdagen. Helaas worden er steeds minder echte kaarten verstuurd, maar dat is zo jammer. Ik vind het altijd gezellig om alle kaartjes op te hangen en om ze te versturen naar familie, vrienden en kennissen. Een persoonlijke kaart maken in kerstsfeer vind ik zelf erg leuk, maar ik heb al zoveel pogingen gedaan voor een kerstshoot en dat gaat bij ons niet lukken. Een kerstkaart maken met kinderen is niet makkelijk, maar bij Kaartje2go hebben ze daar een goede oplossing voor. Vind jij kerstkaarten met een persoonlijke foto ook zo leuk? Kijk dan hoe onze kaart is geworden.

Een kerstkaart maken met kinderen

Ik zie het al helemaal voor me: een kerstkaart met een foto van ons allemaal of een leuke/grappige foto van de kinderen in kerstsfeer. Gezellig onder de kerstboom of in de sneeuw, maar in werkelijkheid gaat dat er natuurlijk heel anders aan toe. De foto zoals ik die in mijn hoofd heb is in werkelijkheid heel anders, want ze willen niet naast of bij elkaar in de buurt staan of zitten. Zo gaat dat met die ‘verplichte’ foto’s, met gevolg dat het uitloopt op een drama en ik die leuke kerstfoto wel kan vergeten.

Het hoeft voor mij geen perfecte foto te zijn, het gaat tenslotte om de boodschap: je familie, vrienden en kennissen fijne Kerstdagen wensen. Toch wil ik een persoonlijke kaart versturen in de kerstsfeer zonder al teveel gedoe. Die persoonlijke kerstkaarten zijn wel de leukste toch?

Eenvoudig een persoonlijke kerstkaart maken

Bij Kaartje2go vond ik dé oplossing voor mijn probleem. Ik houd wel van humor in een kaart en koos voor een grappige kerstkaart met eigen foto.

Deze kaart is er in verschillende varianten en ik koos er één waar we allemaal een kerstelf kunnen zijn 🙂 .

mamablog, batboy, een kerstkaart maken met kinderen

Ik heb genoeg foto’s van ons dus extra foto’s nemen is niet nodig. Het is heel eenvoudig om te doen en je kunt de kaart helemaal aanpassen zoals jij het wilt.

Gratis proefdruk

De gezichten kun je heel makkelijk invoegen en daarbij kun je eventueel nog leuke versiering plakken.

een kerstkaart maken met kinderen, mamablog, batboy

mamablog, batboy, een kerstkaart maken met kinderen

Ook de binnenkant kun je naar eigen smaak aanpassen en er is keus tussen heel veel verschillende achtergronden. Ik koos voor kerstmutsen en 3 monstertjes alias de kinderen 😉 .

batboy, mamablog, een kerstkaart maken met kinderen

Als je klaar bent kun je gratis een proefdruk laten bezorgen. De proefdruk is precies zoals ik het heb gemaakt en ben erg tevreden. Nu kan ik de kaarten online versturen of je kunt ervoor kiezen om een pakketje bij je thuis te laten bezorgen en je kerstwens met de hand op het kaartje te schrijven.

Verstuur jij kerstkaarten? Vind jij een persoonlijke kerstkaart ook zo leuk?

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

 

 

18 gedachten over “Een kerstkaart maken met kinderen”

 1. Dat elvenpakje pakje staat je niet verkeerd. 😜
  Ik stuur al jaren geen kerstkaart omdat ik verzendkosten echt belachelijk hoog vind wirden. En geen in mijn familie ook meee de moeite doet om iets terug te sturen.

 2. Ik vind kerst kaarten ook echt nog wel leuk om te krijgen, daarom verzend ik er elk jaar een paar in de hoop dat ik er misschien eentje terug krijg haha

 3. Ik maak eerder een leuke kerstfoto en deel die op sociale media. Ik vind het te veel papierverspilling… Maar als ik er 1 zou moeten kiezen die met die kerstelfjes. Die zijn zoooo grappig!

 4. Dit jaar verstuur ik geen kerstkaarten meer. Andere jaren deed ik dit wel, maar door het geringe aantal kaarten dat terug komt, vind ik dat het de moeite niet meer loont. tegenwoordig zijn de mensen om ons heen van de emails, facebook en whatsapp berichten met de feestdagen. Erg jammer! Als je het mij vraagt zou ik gaan voor een zelfgemaakte kaart. Die vind ik namelijk het leukst!

 5. Ik verstuur nog steeds papieren Kerstkaarten, maar het wordt wel steeds minder.
  Er gaan ook wat Kerstgroeten per e-mail uit, maar dat zijn maar weinig.
  Het valt mij wel op dat er steeds minder kaarten terugkomen, daar pas ik mijn Kerstkaarten sturen wel op aan. Veel mensen doen het nu waarschijnlijk meer per mail.
  Heb gehoord dat velen geen kaarten meer sturen omdat het te duur wordt. Ik snap dat wel, dat vind ik ook wel.
  Zelf maken doe ik al lang niet meer, zoveel werk en als je dan geen kaart terug krijgt, ja, dan houdt het op.
  Kerstkaarten sturen en krijgen is toch veel leuker en gezelliger dan kaarten via de mail o.i.d.
  Maar ja, zo gaat dat nou eenmaal.

 6. Dit weekend gaan we onze kerstboom zetten en ga ik een foto van mijn zoontje ervoor maken. Daar gaan we dan een kerstkaart van maken. Hij is vorig jaar net voor kerst geboren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *