onvergetelijke avonturen, disney on ice, mamablog, batboy

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Dit jaar viert Mickey Mouse zijn 90e verjaardag en dat vieren ze ook bij Disney On Ice met onder andere een speciale pre-show waarin met het publiek de Mouse Bounce wordt gedanst. Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice bezorgt jong en oud herinneringen om nooit te vergeten!

Onvergetelijke Avonturen

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden.

Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney Pixar’s Finding Dory. Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn.

onvergetelijke avonturen, mamablog, batboy

©Disney

Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is.

Niets in onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen. Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samenwerken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar.

onvergetelijke avonturen, mamablog, batboy

©Disney

Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten; Simba, Timon en Pumba sluipen op de savanne; Jasmine, Aladin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd.

mamablog, batboy, onvergetelijke avonturen

©Disney

Lees ook: Mickey Mouse in zijn cabrio.

Informatie

Disney On Ice is te zien in het Ahoy Theater Rotterdam van 12-16 december en in de Jaarbeurs in Utrecht van 22-30 december 2018.

Tickets zijn te koop vanaf € 18,00. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Geef je familie herinneringen om nooit te vergeten!

mamablog, batboy, onvergetelijke avonturen

©Disney

Lees ook:

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange