mamablog, batboy,

Hoera Batboy bestaat 2 jaar

mamablog, batboy, batboy bestaat 2 jaar, kies je eigen cadeau

Hoera Batboy bestaat 2 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Wij hebben een super leuke winactie waarbij je je eigen cadeau mag uitzoeken bij Radbag!

Batboy bestaat 2 jaar

Jeetje wat gaat dat snel. Twee jaar geleden schreef ik mijn eerste blog en ben sindsdien niet meer gestopt. Ben je nieuwsgierig hoe Batboy is ontstaan en waar het logo vandaan komt? Lees dan mijn eerste blogverjaardag.

In het begin wist ik helemaal niks van bloggen en ben gewoon begonnen, maar wat ik wel weet ik dat ik van schrijven houd. Ik vind het leuk als mensen onze verhalen lezen en respons geven, dat inspireert me.

Super leuk en bedankt voor iedereen die ons volgt op FacebookInstagram en Pinterest.

Kies je eigen cadeau

Ik ben blij met zoveel lieve en leuke volgers en daarom heb ik een leuke winactie waarbij je je eigen cadeau mag uitkiezen!

Eerder schreef ik al eens over de webshop Radbag. Hier hebben ze de aller leukste gadgets voor mannen, vrouwen en kinderen. Zo hebben wij een super gave deurmat bij de voordeur, een stoere koekjespot van Star Wars en meer onnozele gadgets 😉 .

cadeaus voor iedereen, batboy, mamablog

cadeautips, cadeaus voor iedereen, cadeautips voor iedereen, batboy, mamablog

Win € 20,- shoptegoed

Wil jij een leuk, grappig en origineel cadeau voor jezelf of voor een ander? Doe mee met de winactie en maak kans op € 20,- shoptegoed bij Radbag!

 • Like de Facebookpagina van Batboy (als je dat nog niet deed).
 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op onze Facebookpagina en vertel welke gadget jij zou kiezen bij Radbag.
 • Like en deel dit bericht.

Deze winactie loopt van 13.04.2018 t/m 20.04.2018. Daarna wordt de winnaar op deze pagina bekend gemaakt.

Helaas deze actie is gesloten.

 

 

 

 

36 gedachten over “Hoera Batboy bestaat 2 jaar”

 1. Leuk, leuk, ik denk iets leuks voor de zomer, of toch iets voor moeder/vaderdag alvast?
  Of laat ik mijn zoontje iets kiezen voor zijn verjaardag, hahahah, zoveel leuks op die site, dat word moeilijk hoor, maar ik waag een gokje;) superleuk

 2. Ik denk dat ik de eenhoorn sloffen en de sushi snoepjes kies, dochterleif is echt s nachts wakker te maken voor sushi maar natuurlijk ook gek op snoepjes, een leuk presentje voor als ze straks mag afzwemmen voor haar b diploma

 3. Al vaker bij Radbag in de webshop gekeken, hebben ze echt leuke hebbedingen. Ik zie nu geweldige retro placemats, onze huidige zijn rijp voor het vuilnis dus die zou ik heel graag vervangen door deze gave!

 4. Ik ben helemaal verliefd op de luchtballon lamp. We willen al een tijd meer sfeer in onze kamer, dus dat zou goed van pas komen.

 5. Super leuk!! Gefeliciteerd met 2 jarig bestaan van je leuke blog!
  Zie iets voor iemand die bijna jarig is..De leuke Krasbare wereldkaart met krijtverf, maar nog smaakvoller is dit perfect voor hem een Dubbele cornflakes spender!

 6. Oohhh wat een leuke winactie! En van harte gefeliciteerd! Ik zou denk ik een wereld kras kaart kiezen voor mij en mijn man! Offf voor ons zoontje de voetbaltafel!!

 7. Ik denk dat ik voor de bureau stofzuiger zou gaan. Als je alleen maar met mannen werkt, achter een bureau zit de hele dag.. Ja, dat heeft niet veel uitleg nodig denk ik 😂

 8. Van harte gefeliciteerd met je blogjubileum!! Radbag heeft zo leuke dingen, lastig om wat te kiezen. Maar ik zou iets voor de jongens doen, iets met Star Wars (bijv. de Star Wars Atlas) of van die leuke ledlampen in de vorm van een draak.

 9. Hoe Hiep hoera! Van harte gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan!
  Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om mee te doen en ik zou kiezen voor een personaliseerbare foto op hout, daar onze werkkamer nog niet over wanddecoratie beschikt.

 10. Ik kan niet kiezen. De mazebal vind ik erg interressant, maar ook de emojioplader voor je mobiel of de unicorn beker.
  Gefeliciteerd!
  Nu hopen dat ik win.

 11. Hi! Wat een super leuke actie!! Moet ik echt kiezen hihi….. nou ik vind de Unicorn sloffen geweldig! De Vinyl placemats sowieso en ook die mokken met bijvoorbeeld de cactussen! Zoveellll leuks!! Nu duimen! 🙂

 12. Van harte gefeliciteerd! Ik zou de https://www.radbag.nl/sushi-bazooka uitkiezen! Ik hou d’r zo van! Echt een feestje om te eten. Nu hebben we bij ons in de buurt geen Sushi afhaal tentje of restaurant zitten. Lijkt me ook heel makkelijk en leuk om zelf te maken met een sushi bazooka 😋

 13. Gefeliciteerd !! Wat gaat de tijd snel ! Over het product…Ik wist serieus niet dat dit bestond ! Ik wil deze graag voor onze zoon winnen (met uiteraard bijbetaling). Hij heeft veel moeite met fietsen (evenwicht) en durf z’n handen niet los van het stuur te doen. Hoewel we dit uiteraard proberen. Volgend jaar heeft hij verkeersexamen. Dit zou voor hem een uitkomst zijn om toch zijn diploma hiervoor te kunnen krijgen…net als de rest van de klas. https://www.radbag.nl/iggi-signal-pod-richtingaanwijzer-voor-je-fiets

 14. Van harte gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag! Radbag is altijd leuk, toch nog een Lightbox of een leuk lampje voor de kids?! Gaat vast goed komen 😉

 15. Wat een superleuke actie; nog gefeliciteerd met je blogverjaardag. met de zomer in de bol gaan we natuurlijk voor de donut zwemband!

 16. Van hart met je blog. Super dat je het zo lang volhoudt.
  Ik vind het altijd leuk om te lezen.

  Als ik zou winnen zou ik gaan voor de mini lightbox. Daar zit ik al tijden naar te kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *