mamablog, batboy, invented 4 kids, win5daagse #2

Win5daagse #2

win5daagse, invented4kids, mamablog, batboy, lieve kleine rups, dag 2 win5daagse

Dag 2 win5daagse | Bij deze winactie mogen wij 2 mensen blij maken! Als je graag samen met je baby onder de douche staat of bezig bent met zindelijk maken van je kindje dan moet je zeker meedoen, want wij mogen mooie én praktische prijzen weggeven van Invented 4 kids. 

Dag 2 win5daagse

Gisteren is de win5daagse begonnen. Elke dag, 5 dagen achterelkaar komt er een winactie online. Dit feestje is ter ere van mijn verjaardag wat ik 30 december heb gevierd, maar nog niet met jullie en daarom heb ik een deze win5daagse georganiseerd!

Invented 4 kids

Hét doel van Invented 4 kids is van de beste uitvindingen de aller leukste baby- en kinderproducten maken. De producten van Invented 4 kids zijn altijd helemaal nieuw én praktisch in gebruik:

 • Tuby badcape
 • Baby shower glove
 • Magic potty zindelijkheidstraining

Baby shower glove

Wij vonden het altijd heerlijk om te douchen met onze jongens toen ze nog baby’s waren, maar ook altijd wel een beetje eng. Bij Brent hebben we de baby shower glove getest en dit geeft zoveel meer grip tijdens het douchen dat het veel prettiger is. Zo kan je meer genieten om samen met je baby te douchen. Niet alleen is de baby shower glove ideaal voor onder de douche, maar ook wanneer je je kindje in bad doet vind ik het erg handig.

Wanneer je de handschoen aantrekt moet je hem eerst goed nat maken. De handschoen word dan stroef en plakt aan je arm.

mamablog, batboy, invented 4 kids, dag 2 win5daagse

De Baby shower glove ziet er super leuk uit en is gemaakt van zacht ecologisch katoen. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen en zowel voor links- als rechtshandigen (one size). Nick is links én heeft hele grote handen, maar ook hij kan de handschoen aan.

batboy, mamablog, win5daagse, invented 4 kids, baby shower glove, dag 2 win5daagse

Magic potty zindelijkheidstraining

Ben je bezig om je kindje zindelijk te maken, dan moet je het zo aantrekkelijk mogelijk maken voor je kindje om op het potje te gaan zitten. Hiervoor heeft Invented 4 kids de Magic potty zindelijkheidstraining ontwikkeld. Elk plasje op het potje word beloond met een leuk plaatje.

batboy, mamablog, invented 4 kids, dag 2 win5daagse

Je plakt de sticker op de bodem van het potje. Wanneer je kindje een plasje doet, tovert hij het wolkje weg en verschijnt er een zonnetje. Zo worden plasjes doen erg leuk! Uit ervaring weet ik dat de magic stickers het erg goed doen bij kinderen, want wij gebruiken nu nog steeds een plassticker in onze toileten. Niet alleen leuk voor de kleine mannen, want ook papa doet goed zijn best om te richten 😉 .

mamablog, batboy, invented 4 kids, dag 2 win5daagse

De zindelijkheidstraining bestaat uit:

 • 2 Magic stickers (die elk 3-6 maanden meegaan)
 • 75 Beloningsstickers
 • Beloningsboekje om de stickers in te plakken
 • Een stappenplan inclusief checklist.

invented 4 kids, mamablog, magic potty, babyshower glove, dag 2 win5daagse

Winactie

Namens Invented 4 kids mogen wij een Baby shower glove én een Magic potty zindelijkheidstraining weggeven!

Hoe maak je kans?

 • Like de Facebookpagina van Batboy.
 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op onze Facebookpagina en vertel op welke prijs jij graag kans maakt.
 • Like dit bericht. Delen mag, maar is niet verplicht.
 • Voor een extra winkans like de Facebookpagina van Invented 4 kids .

 

De winactie loopt van 09.01.2018 t/m 18.01.2018. Daarna worden de winnaars op deze pagina bekend gemaakt.

 

Helaas deze actie is gesloten. 

Hier kan je meedoen met de vorige winactie van de win5daagse.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

 

 

 

 

 

 

34 gedachten over “Win5daagse #2”

 1. Vooreerst Happy Birthday🎉🎈💋
  Zo’n fijne giveaway!!
  Ik doe mee voor de Magic potty zindelijkheidstraining 🤗
  Dat is pas een gave uitvinding! En wij starten binnen 1 maand met het potje en weten niet hoe van start te gaan dus misschien zou dit ons wel kunnen helpen?! Ik doe dus heel graag mee voor onze kleine muis die nu toch wel wat groot aan het worden is❤️

 2. De showerglove heb ik al! Was echt geweldig toen mijn kleine meid nog een baby was… maar nu ga ik voor de zindelijkheidstraining 😁

  Facebook: An Na

 3. Ik doe heel graag mee voor de Magic potty zindelijkheidstraining. Ik wil de uitdaging graag aan gaan om te zien of mijn eigenwijze 2,5 jarige dan wel afscheid wil nemen van haar luier. 🙂

 4. Ik doe graag mee voor de magic potty. Olivia is bijna 3 maar heeft nog niet veel zin om zindelijk te worden, hopelijk met dit potje wel!

 5. Ow dat zou leuk zijn de zindelijlheidstraining komt van pas nu bij de oudste van net 3 en de glove Ideaal voor onze melvyn van 3 maandjes die van de douche houd.

 6. Ik doe graag mee voor de magic potty voor mijn kleine meisje maar vind de shower glove ook erg leuk en handig voor onze babyboy die we in april verwachten😉

 7. Ik loot heel graag nmee voor de showerglove . Juist met mn zwager over gehad dat het zo fijn is je kindje mee te nemen onder de douche. Maar hij vond het eng. Met deze prijs wordt het vast wel samen genieten voor hen.

 8. Ik doe mee voor de washand. Klinkt als een veilige manier om te douchen samen met onze pasgeboren zoon. Hij gaat iig ook op het verlanglijstje 🙂

 9. Ik doe graag mee voor de showerglove . Ik ben met mijn meisje al onder de douche geweest maar ik had constant schrik dat ze uit mijn armen ging glijden.

 10. ik doe super graag mee voor de Magic potty zindelijkheidstraining, aangezien mijn zoon drie is en ik flink in de zenuwen zit hoe dit aan te pakken. stickers werkt niet, in onderbroek is gewoon in onderbroek poepen en hij geeft het niet aan van te voren. Er moet iets komen wat het leuk maakt voor hem. FB paginas (beide) geliked en bericht geliked.

 11. Ja ik doe graag mee voor magic potty.
  Ik douchr ook graag met mijn kids, maar de kleine man kan nu zelf staan. Dus op naar de zindelijkheidstraining!!

 12. Voor mijn dochtertje doe ik graag mee voor de Magic Potty zindelijkheidstrainig. De stickers in de pot en als beloning gaan haar vast en zeker helpen!

 13. Wauw! Wat een leuke actie! Beide zouden hier goed uitkomen haha maar ik denk datik dan voor de Showerglove kies. Die staat al op mn verlanglijstje namelijk. Wij vonden zelf douchen met Joep echt supermakkelijk, maar indd eng door t glibberige. Dus nu nr 2 onderweg is wil ik echt heeeel graag de showerglove hebben zodat we wat meer kunnen genieten van het samen douchen zonder ons al te veel zorgen hoeven maken dat ons kleintje weg kan glijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *