batboy, does gek, mamablog, doe's gek

Doe’s gek hét kinderevenement van Noord-Nederland

Doe’s Gek is het grootste interactieve kinderevenement in de herfstvakantie van Noord-Nederland voor kinderen op de lagere school. Een evenement dat zelfs de druilerigste herfstdag kleur geeft en je niets merkt van regen en kou. 

Doe’s Gek

Voor het tweede jaar op rij wordt Doe’s Gek georganiseerd. Vorig jaar hebben ruim 90.000 kinderen zich uitgeleefd in de IJsselhallen te Zwolle, waar het evenement plaatsvindt. Het terrein is maar liefst 15.000 m², dus er is veel ruimte om te spelen en ‘lekker gek’ te doen. Is het niet op het speelgoedplein, dan wel op de trampolines of tijdens een Meet and Greet met YouTubesterren.

doe's gek, mamablog, batboy, does gek

De organisatie streeft naar een prikkelend, overdekt evenement om een heus kinderparadijs te creëren. Denk hierbij aan een LEGO bouwplaats van 5000m², een gamehal, mini kermis, hindernissenbaan en zelfs pannavoetbalkooien. En dat is slecht een tipje van de sluier. Zo speelt Doe’s Gek altijd in op huidige trends onder kinderen. Dus dit jaar mag de Musical.ly stand niet ontbreken!

Plezier voor iedereen

Is het een druilerige, herfstachtige dag? Hier vergeet je ‘de echte wereld’ al snel. Naast sporten, gamen en bouwen valt er nog veel meer te beleven. Na alle actie is het tijd voor rust, die je vindt tijdens een liveshow of in de mini bioscoop. Zo blijft het evenement veelzijdig en leuk, zelfs voor ouders.

Ontmoet je helden

De Meet and Greet met YouTube sterren, ClonneyGames, HUGO en Emma Keuven en Govert aka VAELTAX is slechts een voorbeeld van de gekke, spontane ontmoetingen op Doe’s Gek. Er lopen ook dinosauriërs rond, je kunt je eigen koekjes bakken en je kunt vrienden worden met een 70-tal dieren in de kinderboerderij. Als kers op de taart kun je op de foto met de mascotte van het evenement: Bobo. Een leuke herinnering aan een doldwaas dagje uit!

Algemene informatie

 • Datum: 25 oktober t/m 28 oktober 2018
 • Waar: IJsselhallen, Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle
 • Openingstijden: 10:00 uur tot 17:00 uur

De IJsselhallen beschikt over meer dan genoeg parkeerplaatsen en is op 7 minuten lopen van het treinstation Zwolle.

Win 4 tickets voor een doldwaas dagje uit

Wil jij met 4 personen in de herfstvakantie naar dit te gekke evenement?

 • Like Batboy op Facebook.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mail adres) of op onze Facebookpagina.
 • Deel dit bericht.

De winactie loopt van 21.09.2018 t/m 27.09.2018 . Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
 1. Janet lokhorst schreef:

  Heel leuk met de kleinkinderen.

 2. Sandra schreef:

  Ja te gek. Ik doe mee!

 3. Jessica boonman schreef:

  Heel graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange