mamablog, batboy, valentijnshop

Valentijnshop

mamablog, batboy, valentijnshop

Vandaag is het Valentijnsdag, dé dag om je geliefden eens extra te verwennen. Misschien heeft je partner je al verrast met een ontbijtje op bed of gaan jullie vandaag iets speciaals doen? Hoef je van je partner niks te verwachten? Wees maar niet getreurd, want wij hebben speciaal voor al onze lieve volgers een Valentijnshop georganiseerd met kans op mooie prijzen!

Valentijnshop

Amanda van KiDDoWz heeft deze leuke Valentijnshop georganiseerd en natuurlijk zijn wij op deze liefdesdag ook van de partij! In totaal doen er 23 blogs met de Valentijnshop mee en bij elk blog maak je kans op een super leuke prijs.

Bloghop

Misschien heb je al eerder meegedaan met een bloghop, dan weet je hoe het werkt. Als je voor de eerste keer meedoet dan zal ik even kort uitleggen hoe het werkt.

Een bloghop is een leuke manier op kennis te maken met verschillende blogs. Ben je gestart op mijn blog dan lees je onderaan hoe je naar het volgende blog hopt. Het kan ook zijn dat je via PinkPress op mijn blog terecht ben gekomen. Bedankt voor het doorsturen Judith en jij ook veel plezier met deze Valentijnshop.

Valentijnsdag

De dag van de liefde, maar mijn man is zo niet romantisch dat ik niks hoef te verwachten (hij weet niet eens dat het vandaag Valentijnsdag is). Geeft niet, ik ken hem nu bijna 18 jaar dus ik ben niet teleurgesteld 😉 . Wel heb ik iets voor hem, want cadeautjes geven vind ik erg leuk.

Hij is timmerman en dol op chocolade (ja ik ook, maar ik ben op dieet) en heb voor hem een heel leuk chocoladepakket gekocht. Verder wordt het een dag net zoals elke andere woensdag.

Speelgoedfeestje

De winactie van deze Valentijnshop is in samenwerking met Speelgoedfeestje .

batboy, mamablog, valentijnshop

Groei en ontwikkeling vinden ze bij Speelgoedfeestje erg belangrijk. Dit uitgaanspunt staat dan ook voorop bij het samenstellen van hun assortiment. Bij Speelgoedfeestje is hout met zijn eigenschappen het beste materiaal en hier vind je dan ook een ruime keuze in houten speelgoed.

valentijnshop, mamablog, batboy

batboy, mamablog, valentijnshop

Houten speelgoed is duurzaam en kan tegen een stootje. Van babyspeelgoed tot buitenspeelgoed, je vind het hier allemaal.

valentijnshop, mamablog, batboy

Ik kan niet wachten tot we weer heerlijk naar buiten kunnen. Hoe leuk is het dan om lekker aan de ringen te gaan zwaaien of heerlijk te schommelen?

batboy, mamablog, valentijnshop

Feestversiering

Om het feestje compleet te maken hebben ze ook leuke feestversiering in het assortiment.

valentijnshop, mamablog, batboy

Winactie

Zoals je ziet is er genoeg te shoppen bij Speelgoedfeestje en daarom mogen wij een shoptegoed t.w.v. €15,- weggeven.

 • Like (als je dat nog niet deed) onze Facebookpagina .
 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op onze Facebookpagina.
 • Like dit bericht (met een hartje). Omdat het Valentijnsdag is vinden we het leuk om overal hartjes te zien.
 • Delen mag, maar is niet verplicht.

Extra winkans

Voor een extra winkans like de Facebookpagina van Speelgoedfeestje of volg ze via Instagram

Veel hop plezier

Je kunt nu verder hoppen naar het blog van Melissa Melissaschrijft . Deze Kerstfreak blogt over persoonlijke dingen, heeft zo af en toe een DIY en elke woensdag geeft ze tips voor gratis boodschappen, korting, samples en meer.

Als je weer eindigt bij het blog waar je bent begonnen dan heb je de hele Valentijnshop volbracht. Veel plezier!

De winactie loopt van 14.02.2018 t/m 20.02.2018. Daarna wordt de winnaar op deze pagina bekend gemaakt.

 

Helaas deze actie is gesloten. 

 

41 gedachten over “Valentijnshop”

 1. Deze webshop kende ik nog niet, even gekeken en wat een leuke dingen. Hele gave loopkarretjes, bijna jammer dat die van mij daar veel te groot voor zijn😊

 2. Wat een leuke webshop! Oeps, weer van alles leuks gezien en op mijn verlanglijstje gezet. Lang leve de Valentijnshop (just kidding). Vind het tof om weer een nieuwe webshop te ontdekken! ❤️

 3. Leuk ook ik kende deze webshop nog niet! Mijn dochter word over 2 maanden 2jaar dus ik zou deze waardebon gekijk gebruiken om due leuek lanpionnen met de leeftijd erop halen! ❤

 4. Ik ben dol op houten speelgoed dus ik waag graag een poging om dat shoptegoed in de wacht te slapen. Ik zie heel veel leuk speelgoed voor ons kleine nichtje die al snel genoeg 1 jaar wordt. Maar die zandvormpjes in de vorm van pyramides, Taj Mahal en Eifeltoren daar zouden mijn kinderen heel erg blij mee zijn. Genoeg keuze dus wij duimen voor het shoptegoed.

 5. Leuk!
  Ik doe heel graag mee want heb een gebroken pols en zit met een arm in het gips ivm dat ik gevallen was…
  .
  Bl.: chucky1012

  Twitter: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Em.: dots_223@hotmail

  Fijne avond 😃

 6. 😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit prachtige bedrag aan shoptegoed willen winnen wie wil dat nou niet 💕doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel ❤️laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het shoppen voor iets leuk voor de kleine beginnen #Spannend 🍀💕🙌

 7. ❤️ Erg leuk! Ik doe graag mee ☺️. Nog niet eerder van deze site gehoord. Leuk om ze op deze manier te leren kennen ❤️.

 8. Shoptegoed is altijd leuk! Ik zag hier het spel solitaire, mijn oma had dat vroeger ook en dat brengt herinneringen boven. Dit spel zou ik zeker kopen en nog wat leuke verjaardags spulletjes.

 9. Wat een leuke winactie!
  Ik doe graag mee om kans te maken op het shoptegoed.

  Ik volg jou en Speelgoedfeestje op Facebook (Lieke van Veen) en heb dit bericht een hartje gegeven.
  Ik volg Speelgoedfeestje ook op Instagram (liekevv24)

 10. Goedemorgen! Ik doe gráág mee aan deze winactie aangezien er in de komende periode weer wat feestjes aan zitten te komen! Het liefst zou ik het gebruiken voor ons pleegdochtertje, zou geweldig zijn! <3

  Natuurlijk volg ik jullie, dat deed ik al lang, maar ik ben speelgoedfeestje ook gaan volgen! 😀

  fijne dag!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *