Over Batboy

mamablog, jongensmama, batboy
Batboy.nl

Leuk dat je mijn blog (hét stoerste mama-/lifestyleblog) komt bezoeken!

Mijn naam is Krystle en ben getrouwd met Nick. Samen hebben wij 3 zoontjes; Deon ( 15.05.2012 ), Sten ( 09.03.2014 ) en Brent ( 22.01.2016 ). Door mijn mannen is ook mijn blog Batboy ontstaan. Eigenwijze, drukke, maar ook hele lieve jongens die altijd zorgen voor leven in huis ( soms misschien een beetje té druk, maar daar leer je mee omgaan 😉 ).

Jongensmoeder, batboy, mamablog

 

Jongensmoeder

Als enigste vrouw in huis is de kleur roze dus ‘not done’ ( Het roze bakje ) en hebben wij geen meisjesspeelgoed. Mijn jongens hebben snel scheuren in hun broek ( komt onder andere door het stoeien ) , maar zo zijn jongens en daar heb ik een leuke DIY Spijkerbroek tip voor.

Ik schrijf over alles wat met het ouderschap te maken heeft; leuke uitstapjes, gadgets, fashion, persoonlijke verhalen en natuurlijk mijn eigen jongens! Wij zijn dol op knutselen en zijn ook vaak creatief bezig. Het is geweldig om een jongensmoeder te zijn en daar schrijf ik graag over.

Liefs Krystle

mamablog, batboy, welkom op jongens mamablog, jongensmoeder

 

 

 

 

Hét stoerste blog. Van zwangerschap tot jongensstreken!

Secured By miniOrange