Welkom

mamablog, jongensmama, batboy
Batboy.nl

Leuk dat je mijn blog (hét stoerste mamablog) komt bezoeken!

Mijn naam is Krystle en ben 34 jaar. Ik ben getrouwd met Nick en samen hebben wij 3 zoontjes; Deon ( 15.05.2012 ), Sten ( 09.03.2014 ) en Brent ( 22.01.2016 ). Door mijn mannen is ook mijn mamablog Batboy ontstaan. Eigenwijze, drukke, maar ook hele lieve jongens die altijd zorgen voor leven in huis ( soms misschien een beetje té druk, maar daar leer je mee omgaan 😉 ).

Als enigste vrouw in huis is de kleur roze dus ‘not done’ ( Het roze bakje ) en hebben wij geen meisjesspeelgoed. Mijn jongens hebben snel scheuren in hun broek ( komt onder andere door het stoeien ) , maar zo zijn jongens en daar heb ik een leuke DIY Spijkerbroek tip voor!

Ik ben geboren in Hengelo ( ov ) en heb daar ook mijn man ontmoet. In 2009 hebben wij besloten te verhuizen naar Duitsland en hebben daar een huis gekocht. Sindsdien woon ik met mijn gezin in Osterwald. Dat zullen veel mensen wel niet kennen ( ik had daar voor de tijd ook nog nooit van gehoord ). Osterwald ligt vlakbij Nordhorn en is ongeveer 40 km rijden naar Hengelo. Het is net over de grens dus ben ik ook nog geregeld in Hengelo te vinden.

Ik schrijf voor ouders met (jongens) kinderen over alles wat met het ouderschap te maken heeft. Over leuke uitstapjes, gadgets, fashion, beauty, lifestyle, persoonlijke verhalen en natuurlijk mijn eigen jongens!

Ik vind het altijd leuk om post te krijgen! Stuur mij gerust een berichtje of laat een reactie achter…..

Liefs Krystle

mamablog, batboy, jongensmama

mamablog, blog, jongensmama, batboy
Deon & Sten
mamablog, batboy, jongensmama
Brent

Hét stoerste blog voor ouders met (jongens) kinderen . Van zwangerschap tot jongensstreken!

Secured By miniOrange