Over Batboy

jongensmoeder, mediakit, batboy, mamablog

Batboy is een lifestyle-/mamablog met veel uiteenlopende onderwerpen. Van persoonlijke verhalen tot interieur en van zelfgemaakte knutsels tot tips voor een gezellig dagje uit.

Lifestyle en mamablog

Mijn naam is Krystle en woon samen met mijn drie zoontjes; Deon ( 15.05.2012 ), Sten ( 09.03.2014 ) en Brent (22.01.2016 ).

Vanaf de geboorte van mijn eerste zoontje ben ik fulltime moeder geworden om er altijd, dag en nacht, voor hem te zijn. Door mijn jongens is mijn blog Batboy ontstaan. Schrijven is altijd een grote passie van mij geweest en hier wilde ik graag iets mee doen. Mijn jongens geven mij altijd inspiratie en zo heb ik altijd wel iets om over te schrijven.. Het zijn eigenwijze, drukke, maar ook hele lieve mannetjes die altijd zorgen voor leven in huis ( soms misschien een beetje té druk, maar daar leer je mee omgaan 😉 ).

Jongensmoeder, batboy, mamablog

Jongensmoeder

Als enigste vrouw in huis is de kleur roze dus ‘not done’ en hebben wij geen meisjesspeelgoed (ok stiekem soms toch wel). Mijn jongens hebben snel scheuren in hun broek ( komt onder andere door het stoeien ) , maar zo zijn jongens en daar heb ik een leuke diy tip voor. Ben je opzoek naar meer knutsel inspiratie? Op deze pagina vind je nog meer tips en zo hoef je geen dag verlegen te zitten voor een nieuw knutselproject.

Ik schrijf over alles wat met het ouderschap te maken heeft; leuke uitstapjes, gadgets, fashion, persoonlijke verhalen en natuurlijk mijn eigen jongens. Wij zijn dol op knutselen en zijn vaak creatief bezig. Het is geweldig om een jongensmoeder te zijn en daar schrijf ik graag over.

hostel, overnachten, a&o

De jongens

Ik stel mijn mannen graag even voor:

Deon

Mijn oudste zoontje Deon is dol op verkleden, LEGO, ‘enge’ poppen, boeken, knutselen en spelletjes, maar ook knuffels zijn voor hem onmisbaar en vind alles schattig. Graag maakt hij samen met mij filmpjes om een product te reviewen en deze zetten we dan op YouTube (hij wil graag vlogger worden). Hij vind het ook leuk om op de foto te staan en de laatste modetrends te showen:

mamablog, batboy, polo quapi kidswear

Sten

Mijn middelste zoontje Sten is dol op auto’s, LEGO, puzzelen en alles wat zijn grote broer heeft. Waar je hem voor wakker kan maken is chocolade, daar praat hij elke dag over! Hij is het drukst van de 3 en kwebbelt de hele dag. Normaal op de foto staan is voor hem lastig, maar wij houden wel van een uitdaging!

mamablog, batboy, lekkere chocolade, mijn favoriete chocolade

Brent

De jongste is Brent en wil alles hebben wat zijn grote broers ook hebben en denkt dat hij alles kan.

foam klei, foam, mamablog, batboy

Het is heerlijk om tussen al die knappe mannen te wonen, maar soms heb ik ook wel even tijd voor mijzelf nodig. Ik ben graag creatief bezig en daarnaast ben ik dol op (kleding) shoppen, make-up en woonaccessoires. Ik houd ervan om in de keuken te staan, maar dan niet om het avondeten klaar te maken, maar om gezellig koekjes of andere lekkere dingetjes te maken. Een keukenprinses ben ik niet, maar de jongens klagen nooit dus zal het best meevallen.

Als gezin maken we graag uitstapjes en daar schrijf ik graag over zodat ook jij op een sombere dag inspiratie op kunt doen om wat te gaan ondernemen. Van kinderboerderij tot attractiepark wij vermaken ons overal.

luipaard print, mamablog, batboy

Voor vragen of een samenwerking kunt u contact opnemen of een mail sturen naar info@batboy.nl

Liefs Krystle