Welkom

mamablog, jongensmama, batboy
Batboy.nl

Leuk dat je mijn blog (hét stoerste mama-/lifestyleblog) komt bezoeken!

Mijn naam is Krystle en ben getrouwd met Nick. Samen hebben wij 3 zoontjes; Deon ( 15.05.2012 ), Sten ( 09.03.2014 ) en Brent ( 22.01.2016 ). Door mijn mannen is ook mijn mamablog Batboy ontstaan. Eigenwijze, drukke, maar ook hele lieve jongens die altijd zorgen voor leven in huis ( soms misschien een beetje té druk, maar daar leer je mee omgaan 😉 ).

Als enigste vrouw in huis is de kleur roze dus ‘not done’ ( Het roze bakje ) en hebben wij geen meisjesspeelgoed. Mijn jongens hebben snel scheuren in hun broek ( komt onder andere door het stoeien ) , maar zo zijn jongens en daar heb ik een leuke DIY Spijkerbroek tip voor.

Ik schrijf over alles wat met het ouderschap te maken heeft; leuke uitstapjes, gadgets, fashion, persoonlijke verhalen en natuurlijk mijn eigen jongens! Ik ben dol op beauty en ook hierover schrijf ik graag.

Liefs Krystle

mamablog, batboy, jongensmama

mamablog, blog, jongensmama, batboy
Deon & Sten
mamablog, batboy, jongensmama
Brent

 

Hét stoerste blog voor ouders met (jongens) kinderen . Van zwangerschap tot jongensstreken!

Secured By miniOrange