Over Batboy

jongensmoeder, batboy, mamablog

Batboy is een lifestyle-/mamablog met veel uiteenlopende onderwerpen. Van persoonlijke verhalen tot interieur.

Lifestyle en mamablog

 

Mijn naam is Krystle en ben getrouwd met Nick. Samen hebben wij 3 zoontjes; Deon ( 15.05.2012 ), Sten ( 09.03.2014 ) en Brent (22.01.2016 ).

Door mijn jongens is mijn lifestyle-/mamablog Batboy ontstaan. Zij geven mij altijd inspiratie. Het zijn eigenwijze, drukke, maar ook hele lieve mannetjes die altijd zorgen voor leven in huis ( soms misschien een beetje té druk, maar daar leer je mee omgaan 😉 ).

Jongensmoeder, batboy, mamablog

Jongensmoeder

Als enigste vrouw in huis is de kleur roze dus ‘not done’ en hebben wij geen meisjesspeelgoed (ok stiekem soms toch wel). Mijn jongens hebben snel scheuren in hun broek ( komt onder andere door het stoeien ) , maar zo zijn jongens en daar heb ik een leuke diy tip voor. Ben je opzoek naar meer knutsel inspiratie? Op deze pagina vind je nog meer tips.

Ik schrijf over alles wat met het ouderschap te maken heeft; leuke uitstapjes, gadgets, fashion, persoonlijke verhalen en natuurlijk mijn eigen jongens. Wij zijn dol op knutselen en zijn vaak creatief bezig. Het is geweldig om een jongensmoeder te zijn en daar schrijf ik graag over.

Voor vragen of een samenwerking kunt u contact opnemen of een mail sturen naar info@batboy.nl

Liefs Krystle

 

 

 

 

 

Secured By miniOrange