Over Batboy

jongensmoeder, mediakit, batboy, mamablog

Batboy is een lifestyle-/mamablog met veel uiteenlopende onderwerpen. Van persoonlijke verhalen tot interieur.

Lifestyle en mamablog

Mijn naam is Krystle en ben getrouwd met Nick. Samen hebben wij 3 zoontjes; Deon ( 15.05.2012 ), Sten ( 09.03.2014 ) en Brent (22.01.2016 ).

Door mijn jongens is mijn lifestyle-/mamablog Batboy ontstaan. Zij geven mij altijd inspiratie. Het zijn eigenwijze, drukke, maar ook hele lieve mannetjes die altijd zorgen voor leven in huis ( soms misschien een beetje té druk, maar daar leer je mee omgaan 😉 ).

Jongensmoeder, batboy, mamablog

Jongensmoeder

Als enigste vrouw in huis is de kleur roze dus ‘not done’ en hebben wij geen meisjesspeelgoed (ok stiekem soms toch wel). Mijn jongens hebben snel scheuren in hun broek ( komt onder andere door het stoeien ) , maar zo zijn jongens en daar heb ik een leuke diy tip voor. Ben je opzoek naar meer knutsel inspiratie? Op deze pagina vind je nog meer tips.

Ik schrijf over alles wat met het ouderschap te maken heeft; leuke uitstapjes, gadgets, fashion, persoonlijke verhalen en natuurlijk mijn eigen jongens. Wij zijn dol op knutselen en zijn vaak creatief bezig. Het is geweldig om een jongensmoeder te zijn en daar schrijf ik graag over.

hostel, overnachten, a&o

De jongens

Ik stel mijn mannen graag even voor:

Deon

Mijn oudste zoontje Deon is dol op verkleden, LEGO, ‘enge’ poppen, boeken, knutselen en spelletjes, maar ook knuffels zijn voor hem onmisbaar en vind alles schattig. Graag maakt hij samen met mij filmpjes om een product te reviewen en deze zetten we dan op YouTube (hij wil graag vlogger worden). Hij vind het ook leuk om op de foto te staan en de laatste modetrends te showen:

mamablog, batboy, polo quapi kidswear

Sten

Mijn middelste zoontje Sten is dol op auto’s, LEGO, puzzelen en alles wat zijn grote broer heeft. Waar je hem voor wakker kan maken is chocolade, daar praat hij elke dag over! Hij is het drukst van de 3 en kwebbelt de hele dag. Normaal op de foto staan is voor hem lastig, maar wij houden wel van een uitdaging!

mamablog, batboy, lekkere chocolade, mijn favoriete chocolade

Brent

De jongste is Brent en wil alles hebben wat zijn grote broers ook hebben en denkt dat hij alles kan.

foam klei, foam, mamablog, batboy

Getrouwd

Wij zijn 6 jaar geleden getrouwd en wonen nu 10 jaar in *Duitsland net over de grens. Mijn man Nick is ook de beroerdste niet en showt graag dé kleding trends voor mannen. Net als Sten kan hij niet normaal op een foto staan, maar een boze blik wil weleens helpen 😉 .

niet samen op de foto, samen op de foto, mamablogger, batboy

Hij is timmerman en maakt de prachtigste meubels (in mijn opdracht) voor ons huis. Samen klussen is voor ons niet weggelegd, dus ik laat het maar aan hem over.

polo, mamablog, batboy, poloshirt

Het is heerlijk om tussen al die knappe mannen te wonen, maar soms heb ik ook wel even tijd voor mijzelf nodig. Ik ben graag creatief bezig en daarnaast ben ik dol op (kleding) shoppen, make-up en woonaccessoires. Ik houd ervan om in de keuken te staan, maar dan niet om het avondeten klaar te maken, maar om gezellig koekjes of andere lekkere dingetjes te maken. Een keukenprinses ben ik niet, maar mijn man klaagt nooit dus zal het best meevallen.

Als gezin maken we graag uitstapjes en daar schrijf ik ook graag over. Van kinderboerderij tot attractiepark wij vermaken ons overal.

luipaard print, mamablog, batboy

*Wilt u een product opsturen? Ik heb ook een postadres in Nederland.

Voor vragen of een samenwerking kunt u contact opnemen of een mail sturen naar info@batboy.nl

Liefs Krystle

 

 

 

 

 

Secured By miniOrange