Gratis printables

printables, gratis, diploma, aftelkalender

Het aftellen tot je verjaardag, vakantie of een ander spannend moment kan soms lang duren. Daarom heb ik printables voor je ontworpen zodat het aftellen leuker word en misschien duurt het dan iets minder lang. Ook voor je veterstrik-, duimzuig- of een andere coole diploma kun je hier terecht.

Printables downloaden

Ben je opzoek naar een unieke diploma of een stoere aftelkalender? Hier vind je alle verschillende printables die ik speciaal voor jou heb ontworpen. Heb je verzoekjes, tips of speciale wensen? Stuur gerust een mailtje naar info@batboy.nl.

De printables zijn allemaal in zwart/wit, maar heb je er liever één in kleur dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Diploma

Gestopt met duimzuigen of kan je je veters zelf strikken? Dan heb je zeker een diploma verdient! Vind hier jouw welverdiende diploma printables en print hem uit.

Aftelkalender

Aftellen tot dé grote dag is erg spannend. Een aftelkalender is daarom erg leuk om zo dé dag steeds dichterbij te zien komen of wil je je kindje stimuleren geen duim meer te zuigen, een plasje op het potje te doen of zorgen dat je kindje beter gaat eten? Met deze kalenders mag je kindje elke dag een sticker plakken als het goed is gegaan.

  • Nog een paar nachtjes slapen tot je verjaardag? Heel spannend natuurlijk en met deze Verjaardag aftelkalender word het een stuk leuker!
  • Aftellen met deze Vakantie aftelkalender tot je vakantie. Nog even geduld totdat je alle 7 vakjes hebt ingekleurd, maar dan kan het grote avontuur beginnen.
  • Duimzuigen is erg lekker, maar heeft grote gevolgen. Daarom is deze kalender een handig hulpmiddel om te stoppen met duimen. Hele dag geen duim in de mond gehad? Dan mag je kindje een sticker plakken.
  • Voor kinderen die graag op hun speentje sabbelen download je hier de Speen aftelkalender .
  • Heb je een slechte eter? Met deze kalender stimuleer je je kindje om zijn/haar bordje leeg te eten.
  • Oefenen om op het potje een plasje te doen? Met de Ik heb een plasje op het potje gedaan word plassen op het potje veel leuker, want daarna mag je een sticker plakken.

Maandkalender 2020

  • Oktober is de maand van Halloween. Naast leuke knutsels kun je hier je Halloweenkalender voor de maand oktober gratis downloaden en uitprinten.

 

 

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger