Privacyverklaring

Privacyverklaring

Op 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Hierbij is iedere website die persoonsgegevens verwerkt wettelijk verplicht om een privacyverklaring op te stellen. In onderstaande verklaring heb ik opgeschreven welke gegevens ik verwerk en met welk doel.

Persoonsgegevens

Onder de blogposts op Batboy kun je een reactie achterlaten. Je naam wordt dan zichtbaar op de website. Je mailadres en IP-adres zijn alleen voor mij zichtbaar. Wanneer je een reactie achterlaat via het contactformulier vraag ik ook om je naam en mailadres.

Je mag er op vertrouwen dat ik géén gegevens deel met derden.

Gegevens bewaren

Ik bewaar gegevens niet langer dan nodig. Wanneer er een winnaar bekend wordt gemaakt blijft dit tijdelijk op de blog onderaan het desbetreffende bericht staan, daarna word het verwijderd.

Gegevens verwijderen

Je mag jouw persoonsgegevens wanneer je hebt gereageerd altijd laten verwijderen. Stuur dan een mail naar info@batboy.nl en dan verwijder ik het zo snel mogelijk.

Beveiliging

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om en neem de bescherming ervan serieus. Het beheer van Batboy wordt door mij persoonlijk gedaan en niemand anders heeft toegang tot de gegevens. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn laat het mij dan weten.

Om deze verklaring compleet te maken wil ik je er nog op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens .

Overzicht persoonsgegevens

Ik verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

  1. Voor- en/of achternaam als je reageert op een post
  2. E-mailadres: als je reageert op een post
  3. IP-adres
  4. Locatiegegevens
  5. Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  6. Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  7. Internetbrowser en apparaat type

Delen van persoonsgegevens met derden

Doordat Batboy gebruik maakt van Google Analytics worden er persoonlijke gegevens van bezoekers verzameld. Ik deel dus niet actief informatie met anderen, maar via Google Analytics gebeurt dit wel.

Om jullie privacy zo veel mogelijk te beschermen heb ik een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten en heb ik gegevens delen uitgeschakeld.

Cookies

Batboy gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Feedback

Als je nog nog vragen mocht hebben over de privacy verklaring van Batboy, dan kunt je contact opnemen en een mail sturen naar info@batboy.nl

 

Hét stoerste blog. Van zwangerschap tot jongensstreken!

Secured By miniOrange