mamablog, batboy, 1 jaar bloggen, winactie

Disclaimer

mamablog, batboy, 1 jaar bloggen, winactie, disclaimer

©Batboy.nl

Disclaimer

Batboy is een blog geschreven vanuit mijn eigen ervaringen. Ik schrijf over alles wat met het moederschap en kinderen te maken heeft vanuit mijn eigen standpunt.

Copyright

De meeste foto’s voor Batboy maak ik zelf (mits anders beschreven). Het is daarom ook niet toegestaan om mijn artikelen en foto’s te gebruiken. Voor vragen kunt u mailen naar info@batboy.nl.

Reageren

Iedereen mag en kan reageren op mijn blogs. Mocht er iets op staan wat er niet thuis hoort dan zal ik dit verwijderen.

Winacties

Iedereen als volger van Batboy kan en mag meedoen met de winacties. Als je na een winactie Batboy niet meer volgt om vervolgens de site weer te volgen wanneer er een winactie is word je uitgesloten van deelname.

Wanneer de prijs naar je wordt verzonden en dit op de één of andere manier kwijt raakt tijdens de zending is Batboy hiervoor niet aansprakelijk, noch de samenwerkende partij.

Wanneer je reageert op een winactie via de pagina kan dit alleen met een geldig email adres. De winnaar wordt bekend gemaakt op de desbetreffende pagina en dit wordt aangekondigd op onze Facebookpagina. Komt er geen reactie wordt er nog een mail gestuurd (mits je je mailadres hebt ingevuld). Mocht er na 24 uur geen reactie zijn wordt er opnieuw een winnaar geloot en heb je geen recht meer op je prijs.

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 is de AVG van kracht. Hierbij is iedere website verplicht om een privacyverklaring op te stellen. Lees hier meer over de privacyverklaring.

 

 

 

Hét stoerste blog. Van zwangerschap tot jongensstreken!

Secured By miniOrange