Disclaimer

mamablog, batboy, 1 jaar bloggen, winactie

mamablog, batboy, 1 jaar bloggen, winactie, disclaimer

©Batboy.nl

Disclaimer

Batboy is een blog geschreven vanuit mijn eigen ervaringen. Ik schrijf over alles wat met het moederschap en kinderen te maken heeft vanuit mijn eigen standpunt.

Copyright

De meeste foto’s voor Batboy maak ik zelf (mits anders beschreven). Het is daarom ook niet toegestaan om mijn artikelen en foto’s te gebruiken. Voor vragen kunt u mailen naar info@batboy.nl.

Reageren

Iedereen mag en kan reageren op mijn blogs. Mocht er iets op staan wat er niet thuis hoort dan zal ik dit verwijderen.

Affiliatie

Sommige artikelen op Batboy bevatten affiliatie links. Dit betekent dat wanneer jij via deze link een product koopt, ik van de opbrengst een klein percentage ontvang. Dit wordt aangegeven middels deze afbeelding:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Winacties

  • Iedereen als volger van Batboy kan en mag meedoen met de winacties. Als je na een winactie Batboy niet meer volgt om vervolgens de site weer te volgen wanneer er een winactie is word je uitgesloten van deelname.
  • Wanneer de prijs naar je word verzonden en dit op de één of andere manier kwijt raakt tijdens de zending is Batboy hiervoor niet aansprakelijk, noch de samenwerkende partij.
  • Wanneer je reageert op een winactie via de pagina kan dit alleen met een geldig e-mailadres. De winnaar wordt bekend gemaakt op de desbetreffende pagina en dit wordt aangekondigd op onze Facebookpagina. Er word contact met de winnaar opgenomen, maar mocht er na 24 uur geen reactie zijn wordt er opnieuw een winnaar geloot en heb je geen recht meer op je prijs.
  • In verband met de privacywet word de naam van de winnaar na een bepaalde tijd verwijderd van de desbetreffende pagina.

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 is de AVG van kracht. Hierbij is iedere website verplicht om een privacyverklaring op te stellen. Lees hier meer over de privacyverklaring.