speelgoedboek

Het speelgoedboek voor jongens

Samen door de speelgoedboeken bladeren om te kijken wat er op het verlanglijstje komt te staan. Deon wijst van alles aan en zo wordt het lijstje wel heel erg lang. Hij kan er wel een boek van maken. En dat hebben we ook gedaan. Een boek met alleen maar speelgoed voor jongens.

Speelgoedboek

Telkens wanneer er een speelgoedboek of folder waar speelgoed in staat op de mat valt bladert Deon erdoor om aan te wijzen wat hij allemaal graag wil hebben. Er staat ook zoveel in! Het eerste gedeelte kunnen we overslaan, want dat is allemaal voor baby’s. En dan komt het; Playmobil, Lego, figuren van Star Wars, gezelschapsspellen, stoere auto’s, transformers en superhelden.

Verlanglijstje

Het is natuurlijk makkelijk voor Sinterklaas om een lijstje te krijgen. Maar Deon wijst werkelijk alles aan wat maar met Star Wars, Lego, Playmobil en Superhelden te maken heeft.

Complete pagina’s worden uit het boek gescheurd. Al die losse blaadjes en plaatjes is natuurlijk ook niet handig. Het lijkt wel een compleet speelgoedboek! En dat hebben we er dan ook van gemaakt. Een speelgoedboek met alleen maar speelgoed voor jongens. ”Dat is toch veel makkelijker voor Sinterklaas?”

Meisjesspeelgoed

Aangezien er op de achterkant van het uitgescheurde vel papier ook weleens speelgoed op staat voor meisjes moet dat natuurlijk weggewerkt worden, want stel je voor dat er een barbie of iets roze opstaat. Daar moeten dan kleinere plaatjes op geplakt worden met alleen maar stoere en enge dingen. Nog niet al het roze is weg dus er moeten nog meer plaatjes uitgeknipt worden….

sinterklaas, speelgoed, speelgoedboek, batboy, jongens, meisjesspeelgoed, jongensspeelgoed

Al het roze moet weg

Vanaf 8 jaar

Het mooiste speelgoed dat Deon graag wil hebben is voor de ‘oudere’ kinderen vanaf 6 of 8 jaar en ouder. Ik ben benieuwd wat Sinterklaas uit gaat kiezen…..

lego, star wars, jongens, jongensspeelgoed, sinterklaas, verlanglijstje, batboy

Wat staat er bij jouw kind(eren) op nummer 1 op het verlanglijstje?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
  1. Yvonne schreef:

    Milan maak je het gelukkigst met een autootje. En de andere twee met Pokemonkaarten….

  2. Kirsten schreef:

    Veel keuze voor Sinterklaas 😉 Wij konden nu nog zelf kiezen, makkelijk zo!

  3. Volgmama schreef:

    Haha hier hangen de lijsten aan de keukendeur.. maar of de sint en piet de lijstjes zullen vinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.