kidspakket

Kidspakket van Viata

Alleen al bij het woord luizen krijg ik spontaan overal jeuk. Van de online apotheek Viata ontvingen wij een kidspakket waar onder andere een spray in zit tegen hoofdluizen en deze is geschikt voor het hele gezin. Altijd handig om zoiets in huis te hebben.

Kidspakket van Viata

Viata is een online apotheek waar je 24 uur per dag terecht kan om je spullen online te bestellen. Deze online apotheek heeft wel meer dan 30.000 producten en 1000 verschillende merken. Bestel je je producten voor 19:00 uur dan heb je het de volgende dag al in huis.

In het kidspakket van Viata zaten 3 producten welke allemaal erg goed van pas komen:

Paranix

Ik zei het al, alleen al bij het woord ‘luizen’ krijg ik al jeuk. Zelfs nu ik dit aan het schrijven ben. Hier in huis hebben de jongens gelukkig nog geen luizen gehad, maar op school hangt er weleens een briefje met de mededeling dat er luizen zijn. Je kunt maar beter goed voorbereid zijn en dan is Paranix Preventieve spray altijd handig om in huis te hebben.

kidspakket van viata, mamablog, batboy

Paranix Preventieve spray €10,15 (100ml)

Zelf heb ik vroeger weleens luizen gehad. Ik weet nog dat mijn moeder dan mijn haren ging wassen met een hele vieze stinkende shampoo en met een kammetje door mijn klitterige haar ging, vreselijk!

Zodra er wordt aangekondigd dat er luizen zijn gebruik je deze spray. Je mag hem elke dag gebruiken en hoeft het niet uit te spoelen. De spray heeft een sterke geur en ruikt naar eucalyptus. Hij is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar en beschermt je haar 24 uur.

Davitamon Junior aardbei

Vitamine D  zorgt ervoor dat de mineralen calcium en fosfor goed worden opgenomen wat zorgt voor sterke botten en een gaaf gebit.  Het grootste deel van de hoeveelheid vitamine D wordt in de huid aangemaakt door zonlicht. Omdat de huid van jonge kinderen niet in staat is om voldoende vitamine D aan te maken heeft je kindje tot 4 jaar daarom extra vitamine D nodig.

Ik gebruik vitamine D van een ander merk, maar in het kidspakket van Viata zat een pot Davitamon Junior Gummies. Ze zien er niet alleen uit als snoepjes, maar zo smaken ze ook (volgens de jongens) en ze ruiken heerlijk zoet.

batboy, mamablog, kidspakket van viata

Bodysol Sweet Love

Tot slot zat er nog een 2 in 1 douchegel van het merk Bodysol in. Ik gebruik voor de kinderen (en ook voor Nick) altijd een 2 in 1 douchegel en vind het ideaal. Het merk kende ik nog niet dus we hebben meteen het bad vol laten lopen.

kidspakket van viata, mamablog, batboy

Bodysol Sweet Love 250ml € 3,91

De dop van de douchegel is tevens een haak. Zo kun je de flacon makkelijk ergens aanhangen. Hij ruikt lekker zoet, maar zodra ik de douchgel in bad gebruik ruik ik helaas helemaal niks meer van deze zoete geur. Maar wat het aller belangrijkste is: prikt niet in de ogen.

 

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. priscilla schreef:

    Ohh die vitamine d aardbeitjes ga ik onthouden! Handig, want mijn dochter doet nog wel is lastig haha.

  2. die kouwtabletten hadden wij vroeger ook altijd in de vorm van zonnetjes, waren best lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.