shoppen, kerst, outfit, kleding, kleren, jongens, batboy

Shoppen voor een Kerst outfit

Shoppen voor een Kerst outfit is zo makkelijk nog niet met 3 kinderen. Wij gingen de stad in, maar de jongens zijn niet zo dol op kleding shoppen. Beter is om iets online te bestellen.

Shoppen voor een Kerst outfit

Als we op tijd vertrekken met genoeg voorraad eten en drinken dan zijn we er net als de winkel opengaat en dat is prettig winkelen aangezien het dan nog niet zo druk is. We besloten om naar H&M te gaan en inderdaad wij waren de eerste klanten.

Ik kan niks vinden

Zodra Sten merkt dat we in een kledingwinkel zijn roept hij al meteen ”nee mama” en wil hij uit de buggy en begint te spartelen en te gillen. Brent slaapt gelukkig nog en Deon is alvast opzoek naar een outfit voor Kerst. Hij komt aan met een kerstpak en een pak van de Hulk, maar zoiets zoeken we niet.

Deze pakken van Opposuits zijn trouwens geweldig voor jongens!

Als ik iets leuks zie is het Deon zijn maat niet. Of het is te groot of net te klein. Sten blijft vervelend en begint Brent wakker te maken. Nu heb ik twee vervelende kinderen in de buggy, maar gelukkig heb ik eten en drinken bij me en zijn ze even stil.

Voor Deon kan ik niks vinden dus kijk ik voor Brent. Ik zoek voor hem gewoon een makkelijk zittend broekje met een leuke trui, maar alle kleuren zijn saai en niet echt leuk voor Kerst. Ik zie dat ze voor meisjes veel leukere kleding hebben. Vrolijke kleurtjes en glitters, heel feestelijk allemaal. Waarom moet het voor jongens allemaal zo saai zijn? Sten heeft er niet zoveel zin meer in en laat dat ook merken. Ik heb er ook geen zin meer in, want ik kan niet slagen dus verlaten we de winkel maar weer.

Nog één winkel

We liepen langs C&A en ik besloot toch maar om er even snel naar binnen te gaan. Nou zo snel ben ik nog nooit geweest, want de tweelingbuggy paste net niet in de lift dus ook deze winkel maar weer verlaten.

Dan maar weer terug naar de auto. Sten heeft trouwens nog schoenen nodig en ook bij Deichmann gaan we even snel naar binnen. Ik zie direct een mooi paar schoenen, maar helaas niet in zijn maat. De rest van de schoenen zijn gewoon niet mooi. Dan maar weer naar huis…..

Kersttruien jongens

Online is er veel meer keus bij H&M dan in het filiaal in Nordhorn. Ga eens voor een leuke ‘foute’ kersttrui voor jongens of een overhemd met stropdas of vlinderdas

Wat ik erg leuk vind voor jongens is een colbertje. En om dan in de kerstsfeer te blijven met leuk kerst shirt. Een mooie donkerblauwe of zwarte spijkerbroek eronder en het staat stoer en feestelijk tijdens de Kerstdagen.

Wij zijn dus nog niet geslaagd voor een Kerst outfit, maar dat shoppen in de stad gaat hem niet worden dus ga ik online iets bestellen.

Heb jij al een Kerst outfit gescoord? En wat vind jij een leuk outfit voor Kerst? Ga je liever de stad in of shop je online?

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
  1. MetMirjam schreef:

    Ik heb Fiene’s kerstoutfit gelukkig al binnen. Ik vond het vaak wel leuk om even naar de winkel te gaan, maar dat ligt ook maar net aan haar bui 😉 – vaak koop ik uiteindelijk toch online haha

  2. Janske schreef:

    Ik ben er nog niet helemaal uit, ik shop tegenwoordig vaker online dan in de winkel…vaak is het dan toch goedkoper.

  3. Zoals Janske shop ik veel online.

    Vooral omdat ik in een boerengat woon 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.