mamablog, batboy, kerstoutfit

Kerstoutfit voor jongens

In stijl de Kerstdagen doorbrengen? Met een kerstoutfit van Opposuits ben je helemaal dé BOM! 

Kerstoutfit voor jongens

Als je nog opzoek bent naar een kerstoutfit voor jouw stoere vent dan ben je bij Opposuits aan het juiste adres. Deze pakken zijn hip, kleurrijk, opvallend en hierin steel je echt de show. De pakken zijn er voor kinderen vanaf 2 jaar en ook volwassenen kunnen hier terecht voor zo’n geweldig pak. Geen gestress meer what to wear, want nu kan je als gezin helemaal in stijl de Kerstdagen doorbrengen.

Voor de jongens leek het mij leuk om ze alle 3 hetzelfde kerstoutfit te laten dragen, zo is het één geheel. Helaas hadden ze deze niet voor volwassenen en dus draagt Nick een mooi zwart pak met gouden opdruk.

mamablog, batboy, kerstoutfit

Kerstoutfit Badaboom

Wij kozen voor het kleurrijke outfit ‘Badaboom’. Het pak bestaat uit een broek, colbertje en een kinderstropdas, gemaakt van 100% polyester.

Stropdas

De stropdas maak je eenvoudig vast met een soort klemmetje aan het overhemd of shirt wat je kindje onder zijn colbertje draagt.

kerstoutfit, mamablog, batboy

De hals van het shirt trekt wel een beetje naar beneden wanneer je de stropdas vastklemt. Ik denk dat dit met een overhemd niet het geval is.

mamablog, batboy, kerstoutfit

Colbertje

Het colbertje heeft schoudervulling en is volledig gevoerd. Het heeft een binnenzak en één knoopsluiting. Daarnaast heeft het jasje nog een borstzak, twee klepzakken en aan de achterkant een dubbele split.

kerstoutfit, mamablog, batboy

Volgens de jongens zit het jasje erg fijn. Ze kunnen zich er goed in bewegen én zelfs dansen!

batboy, mamablog, kerstoutfit

Broek

De broek heeft twee steekzakken, een knoopsluiting, riemlussen en een elastische en verstelbare tailleband. Je kan dus heel eenvoudig de broek in de juiste maat verstellen (tot maximaal 2 broekmaten).

kerstoutfit, mamablog, batboy

Dé BOM

De jongens zijn met hun kerstoutfit helemaal dé BOM! Lekker opvallend, niet té formeel, maar wel netjes in pak. De pakken vallen precies op maat.

Ik vind het helemaal geweldig en de jongens ook, vooral de stropdas vind Deon erg cool.

Wij zijn helemaal klaar voor de Kerstdagen!

mamablog, batboy, kerstoutfit

Heb jij al een kerstoutfit en wat vind jij van zo’n pak?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.