uitnodigingen

Uitnodigingen maken voor een kinderfeestje

Opzoek naar inspiratie om uitnodigingen en traktaties te maken voor een kinderfeestje? Kim maakt vanaf dat haar kinderen 1 jaar zijn zelf de uitnodigingen en traktaties. 

Creatief

Ik ben Kim een creatieve moeder, al zeg ik het zelf. Samen met mijn man, onze twee kids (Sam van januari 2011 en Lars van januari 2014) en onze maffe kat wonen we in het gezellige Brabant.
Naast mijn hobby waterpolo spelen ben ik ook altijd creatief bezig.
Ik vind het fijn om in een Bullet Journal te werken, scrapbooking, het maken van unieke traktaties en uitnodigingen voor de verjaardagen van de kinderen en het verzinnen van de leukste, grappigste en unieke bedankjes voor o.a. leerkrachten. Deze laat ik vaak zien op mijn blog: Kimsblogs.

Traditie

Ik maak de uitnodigingen voor de verjaardagen van mijn kinderen al vanaf het eerste jaar. Mijn moeder (en tantes) deden dit ook altijd en ik vind het een heerlijke traditie om in ere te houden.
Mijn inspiratie haal ik uit mijn kinderen, soms komt de inspiratie al in de zomer en soms ook later. Op het moment dat ik een idee heb ga ik meteen aan de gang. Het komt dan ook wel eens voor dat de uitnodigingen al maanden voordat de verjaardagen zijn al klaar zijn. Ach ja, beter te vroeg dan te laat ;-).

Uitnodigingen maken

Ik maak meestal een uitnodiging van dat wat zij in dat jaar leuk vinden. Zo is Lars fan van superhelden en Sam onder andere Mickey Mouse en Harry Potter. En ja, ik ben dan ook zo’n mafkees die ook tijdens de verjaardag alles in thema gooit. Nu is het wel zo dat mijn kinderen 4 dagen van elkaar jarig zijn en het dus een combi feestje is. De helft wordt dit jaar in Iron Man thema en de andere helft in Mickey Mouse thema.
uitnodigingen
De uitnodigingen die ik het leukste vind zijn de Woezel & Pip uitnodigingen (Pip voor de 1e verjaardag van Sam en Woezel voor de 1e verjaardag van Lars), maar ook de Jokie van de Efteling (2e verjaardag Lars). De Iron Man van dit jaar zijn erg gaaf geworden, al zeg ik het zelf.
Op mijn website kun je een berichtje sturen om toegang te krijgen tot mijn Dropbox. Hierin heb ik de verschillende mallen staan. Je hoeft het dan alleen over te trekken en in elkaar te plakken om ook deze uitnodigingen te kunnen versturen.
uitnodigingen

Traktaties

Ook de traktaties maak ik altijd zelf. Voor de 3e verjaardag van Lars hadden we voor PawPatrol gekozen. Hierbij hebben we een doggybag traktatie gemaakt. Makkelijk te maken en je kunt vanalles in de zakjes doen. Het was wel even puzzelen met excel om de labels goed te krijgen.
uitnodigingen, kinderfeestje
Voor Sam haar 7e verjaardag stond alles in Harry Potter thema. Als traktatie had zij Bezemstelen. De bruine zakjes zijn stroken geknipt tot bijna helemaal beneden. Vervolgens hebben we daar popcorn in gedaan en een soepstengel als steel. Dit dichtgebonden met een Harry Potter thema lintje. Simpel, maar zag er super leuk uit al die bezemstelen bij elkaar.
uitnodigingen, kinderfeestje
Kleinigheidjes voor de docenten maak ik ook wel eens. Zo kregen ze vorig jaar een mok met daarop een kreet geschreven uit de “Luizenmoeder”, met in de mok wat chocolaatjes. Makkelijk te maken en zo leuk om te geven. En het leukste is dat ik ze er nu nog mee zie lopen!
uitnodigingen, kinderfeestje
De kids zijn beide bijna jarig dus er komen snel weer creatieve blogs van mij online.
Lees ook:
Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.