gebaksbordjes, kinderfeestje, star wars

Gebaksbordjes voor een kinderfeestje

Volgende maand is Deon jarig en ik ben al druk bezig met de voorbereidingen. Hij is helemaal Star Wars fan en dus maakte ik deze stoere Star Wars gebaksbordjes.

Gebaksbordjes van Star Wars

Zijn feestje vieren we natuurlijk helemaal in Star Wars stijl. De taart wordt in Star Wars stijl gemaakt en die hoort natuurlijk op een speciaal gebaksbordje van Star Wars.

Natuurlijk kan je die op het moment dat je het zoekt nergens vinden dus besloot ik ze zelf te maken. Deon is helemaal idolaat van Darth Vader en dat moest erop komen.

Wegwerp gebaksbordjes

Ik heb ongeveer 20 gebaksbordjes nodig (zoveel gebaksbordjes heb ik trouwens ook niet in de kast staan). Wegwerpbordjes vind ik ook nog eens erg handig, want dat scheelt weer afwas.

Bij Hema kocht ik een pak wegwerp bordjes. 20 Stuks voor maar € 1,- .

wegwerp bordjes, hema, wegwerp gebaksbordjes

Darth vader

En dan komt het moeilijkste gedeelte; Darth vader tekenen. Ik zocht een afbeelding op Google en tekende hem na, maar dat is nog best lastig.

Waar ben ik aan begonnen? Als ik 20 Darth vaders op een bordje moet tekenen ben ik best lang bezig. Dat moet toch iets makkelijker kunnen?

Toen bedacht ik mij dat ik nog ergens carbonpapier had liggen en dat was dé oplossing.

darth vader, wegwerp gebaksbordjes

Een gepersonaliseerd gebaksbordje

Toen ik klaar was met het tekenen, haalde ik het carbonpapier eraf. Maar waar ik niet aan had gedacht is dat de gebaksbordjes geplastificeerd zijn en dus was het heel slecht zichtbaar. Volgende keer dus papieren bordjes kopen.

Met een watervaste stift trok ik de tekening over en zette zijn naam erbij. Dat was het eerste bordje, nog 19 te gaan.

Gelukkig duurt het feestje nog even en heb ik de tijd. Ik maak er 1 à 2 per dag, dan zit er ook niet zoveel druk achter.

gebaksbordjes, kinderfeestje, star wars

Gebruik jij met een feestje ook weleens wegwerp bordjes?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
  1. Dewi schreef:

    Wat leuk zeg! Olivia is volgende maand jarig. Ik zou geen Darth doen, iets met Unicorns, wel weer moeilijk denk ik…

  2. Nathalie schreef:

    Mooi gemaakt! Wij hebben kant en klare Star Wars bordjes bij Action gekocht dacht ik. Uitnodigingen wel zelf gemaakt en een pinata.

  3. Gerdi schreef:

    Wat tof! Dit ga ik zeker onthouden voor een volgend feestje..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.