snoopy, mama, moeder

Mama’s kunnen altijd alles vinden

Mama’s weten alles, zien alles én ben je iets kwijt, vraag het mama maar, want zij kan het vinden! Maar wat als ik het niet kan vinden zoals bijvoorbeeld de Snoopy klok? Dan vraag ik het mijn eigen moeder, want ja mama’s kunnen dat.

Mama kan alles vinden

Of het nu de kinderen zijn of Nick vaak kunnen ze niks vinden: sleutels, portemonnee of net dat ene speelgoed. Vraag het maar aan mij en meestal vind ik het wel. Mama’s hebben immers een neus voor dat soort dingen. Maar ben ik zelf iets kwijt dan heb ik een probleem, want als ik het niet kan vinden, wie dan wel?

Snoopy klok zoeken in de kelder

Voor Deon had ik een Snoopy klok gekocht. Eigenlijk wilde ik deze met Kerst geven, maar omdat ik al genoeg had besloot ik om hem te bewaren voor zijn verjaardag. Echter kon ik de klok nergens meer vinden, maar ik wist wel ongeveer waar hij in de kelder moest liggen.

Dagen (en zelfs meerdere keren op een dag) heb ik lopen zoeken, maar zonder resultaat. Ik heb de moed uiteindelijk maar opgegeven en me erbij neergelegd dat ik de klok niet vóór of op zijn verjaardag kon vinden. Wel ontzettend irritant en onuitstaanbaar dat ik hem niet kan vinden, maar misschien kom ik hem ooit nog eens tegen bij het zoeken van iets anders.

Verrassing

Ook mijn moeder kan het niet uitstaan dat ik de Snoopy klok nergens kan vinden. ”Je bent ook wel heel slordig”. En dus deed zij een poging om tussen al die ‘rommel’ opzoek te gaan naar de klok, maar helaas zonder resultaat.

Deon kreeg van ons een Samsung A tablet, maar we moesten nog wel even de stad in om een hoesje te kopen. Mijn moeder bleef even bij de jongste twee en toen we terug kwamen riep mijn moeder me bij haar. Ze had best een ernstig gezicht en liep naar de badkamer. In de badkuip onder een jas had ze iets liggen en toen ik de jas weg haalde zag ik tot mijn grote verbazing de Snoopy klok, ze had hem gevonden!

Ze vond het zo irritant en wilde mij verrassen, als we weer terug kwamen uit de stad, dat ze de klok had gevonden. Het is toch onmogelijk dat de klok spoorloos is? Ze deed een laatste poging en met resultaat! De klok lag in een hoekje (wel de plek waar ik dacht dat hij ongeveer moest liggen), maar er waren allemaal andere spullen bovenop gelegd. Ik heb het echt niet gezien, maar op een gegeven moment na zoveel zoek pogingen zie je het denk ik ook niet meer en kun je niet meer helder nadenken.

Snoopy klok

Deon natuurlijk erg blij met nóg een cadeau en hij vind hem super leuk! De drie poppetjes draaien om een bepaalde tijd met een leuk muziekje erbij. Helaas ben ik net steeds te laat om dat te zien.

snoopy, klok

snoopy klok

 

 

Lees ook:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 6 Comments
 1. rachel schreef:

  jeetje snoopy is echt al heel oud 😀 ik had er vroeger ook een shitload van spullen van haha en het blijft leuk 😀

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Geweldig, dat je moeder hem heeft gevonden! Moeders hebben inderdaad superkrachten op dit gebied : )

 3. Deborah schreef:

  mmmmm volgens mij ging er iets mis met het plaatsen van mijn reactie 🤣
  Snoopy is tijdloos. De klok is erg leuk! En hier ook een extern geheugen. Wanneer er iets kwijt is weet ik het meestal wel weer te vinden.

 4. Manon schreef:

  Het is echt heel raar, maar wel waar. Mijn moeder vindt alles, behalve haar spullen.

 5. Felice Veenman schreef:

  zo verfrissend om te lezen dat ik niet de enige ben die altijd van alles kwijt is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.