minion, kinderpartijtje, minion kinderpartijtje

Tips voor een Minion kinderfeestje

Het lijkt of we elkaar niet meer kunnen overtreffen met het organiseren van een kinderfeestje. Het één is nog prijziger dan het ander. Tijd om terug te gaan naar de basis: een kinderpartijtje thuis. Maar dan wel een feestje waarbij iedereen achteraf zegt: dit was het beste feestje ooit! Zoals bijvoorbeeld een te gek Minion kinderfeestje.

Themadag Minion kinderfeestje

Geef je feestje een thema waar je je lekker in kunt uitleven. Neem bijvoorbeeld een Minion feestje. Je verstuurt een uitnodiging met een Minion (leuk om zelf te maken), koopt kartonnen bekers met een Minion erop (of maakt ze zelf) en Minion ballonnen. Deze kun je zelf ook heel makkelijk maken door gele balonnen te kopen en er met zwarte stift op te tekenen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt spulletjes kopen of maken die bij het thema passen.

Met z’n allen

Taart en feest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar waarom niet met de feestvierders de taart maken? Afhankelijk van de leeftijd van de gasten op het kinderfeestje natuurlijk. Je kunt het eenvoudig houden door zelf al de cupcakes te bakken en ze te laten versieren (met miniondecoratie uiteraard). Of je gaat voor een ingewikkeldere variant: een echte taart.

minion kinderfeestje, kinderfeestje, minions

minion, kinderfeestje, minions kinderfeestje

Aandenken voor thuis

Wil je nog meer creatief met de kinderen aan de slag? Koop dan zwart, wit en grijs vilt. Je kunt ze bijvoorbeeld kussenslopen laten versieren, maar ook bamboe T-shirtjes. Je eigen voorbereiding is die kussenslopen of  bamboe T-shirtjes geel verven. Dit doe je eenvoudig met textielverf in de wasmachine. Vervolgens laat je de kinderen met het vilt en textiellijm de minion erop plakken. Je kan ook deze leuke Minion sleutelhanger maken voor een super leuk aandenken aan het geweldige feestje!

Tijdverdrijf

Zorg bij een thuispartijtje altijd dat je te veel op het schema hebt staan, zodat je niet ineens tijd over hebt. Kinderen houden er op zo’n feestje van vermaakt te worden. Zorg dat je bijvoorbeeld een Minion bingo hebt klaarliggen of versier zelf een paar frisdrankflessen als Minion zodat je kunt kegelen of flessenvoetbal kunt doen. Nog meer leuke ideeën zoals:

  • Haal schmink in huis en schmink de kinderen à la Minion. Leuk om er dan foto’s van te maken en uit te printen.
  • Ga in plaats van koekhappen, banaanhappen.
  • Zet een Minion speurtocht uit.
  • Leg Minion kleurplaten op tafel.
  • Maak Minion maskers.

In het uiterste geval grijp je naar een film. Eén keer raden welke …

 

Geeft jouw kindje wel eens een kinderfeestje thuis of vier je het liever buiten de deur?

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.