sleutelhanger, mamablog, batboy

Zo maak je heel makkelijk een sleutelhanger voor Vaderdag

19 Juni 2016 is het Vaderdag dus tijd om alvast iets samen met je kindje te maken voor papa. Wij maakten van een kurk een minion sleutelhanger en deze is heel snel en eenvoudig te maken. Nu vergeet hij nooit zijn sleutels meer 😉 . 

Een sleutelhanger voor papa

Hoe leuk is het om zelf een sleutelhanger te maken voor papa? En het mooie is, het is helemaal niet moeilijk, kost niet veel tijd, is budgetproof en je hebt slechts een paar dingen nodig. Samen met Deon hebben we van een kurk een leuke Minion sleutelhanger gemaakt en het resultaat is erg leuk geworden.

Benodigdheden

 •  Verf
 •  Kurk
 •  Wiebeloogjes
 • Hangertje en oogje met draaischroef ( te koop bij een bouwmarkt of je haalt het van een oude sleutelhanger af )
 • Lijm

sleutelhanger, vaderdag, verven, verf, kurk

De kurk verven

De favoriete kleuren van Deon zijn blauw en geel en daar maken we dus een leuke Minion van! We beginnen dus eerst met het verven van de kurk.

kurk, verven, batboy, sleutelhanger, diy, vaderdag

Als de kurk geverfd is kan je het oogje met het ringetje boven in het hoofdje draaien. Nog even een wiebel oogje erop plakken en het is klaar! Het is wel verstandig om nog extra lijm op het wiebel oogje en het hangertje te doen.

verven, kurk, batboy, sleutelhanger, diy

Minion sleutelhanger

Het resultaat mag er wezen. Wat een super leuke hanger voor aan papa zijn sleutelbos!

minion, sleutelhanger, diy, batboy, kurk, action, jongens, vaderdag

Wil je nog meer leuke cadeautjes maken voor Vaderdag? Wat dacht je van deze Happy Daddy Socks die je heel makkelijk zelf kan maken.

 

Wat gaat jouw kindje geven/maken voor Vaderdag?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 13 Comments
 1. Nathalie schreef:

  Leuk gemaakt Deon! Wij moeten ook nog wat verzinnen.

 2. Shannon Sheila schreef:

  Wat leuk! Maarja ik ben de leuke DIY’s inmiddels van jullie gewend. Een feestje om naar te kijken altijd. Ik moet zelf nog even nadenken over wat we gaan geven.

 3. Ohhh zo leuk.
  De jongste had een een schilderij gespot en er stond een foto van papa op met de tekst ‘papa is een spetter’
  Onze oudste dochter had een auto geknutseld en een spons en auto shampoo erin met een bon voor samen met papa de auto wassen.
  De zoon had een sleutel hanger met papa als voetballer… hahaha zo niet passend 😉

 4. Yvonne schreef:

  Op school maken ze altijd iets leuks. En samen met de kids maken we altijd een lekker ontbijtje en een leuk klein cadeautje.

 5. […] van de blog batboy kwam op het idee om een DIY sleutelhanger kurk voor Vaderdag te maken. Er wordt stap voor stap uitgelegd wat je nodig hebt en hoe je deze leuke sleutelhanger […]

 6. […] je de kinderen met het vilt en textiellijm de minion erop plakken. Je kan ook deze leuke Minion sleutelhanger maken voor een super leuk aandenken aan het geweldige […]

 7. […] een kurk kun je heel makkelijk een sleutelhanger maken. Zo vergeten ze nooit meer hun sleutels 😉 […]

 8. […] het Vaderdag is ga ik samen met de kinderen iets maken. Zo hebben we al eens een sleutelhanger gemaakt en een kopje versierd. Nick is nooit zo creatief bezig met de jongens en op school maken ze […]

 9. […] wat dacht je van deze sleutelhanger voor vaderdag. Ziet er toch ook fantastisch […]

 10. […] is ook een goed idee om te maken voor Vaderdag. Koop een wit T-shirt en een paar witte sokken en pimp het in een unieke stijl, super leuk cadeau […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.