pier 99

Ontbijten bij Pier 99 moet je écht eens doen

Pier 99 in Nordhorn. Ik was er nog nooit geweest, maar eens moet de eerste keer zijn toch? Met 3 meiden gingen we heerlijk ontbijten, al vergaten we bijna te eten door al dat geklets. Zin om eens buiten de deur te ontbijten? Dan kan ik je Pier 99 zeker aanraden en ik vertel je of we met een volle maag naar huis gingen of met een droge mond van al dat geklets.

Pier 99 in Nordhorn

Ik wilde er altijd al graag eens naartoe, maar in de 10 jaar dat wij in Duitsland wonen is het er nog nooit van gekomen. Bij Pier 99 in Nordhorn kun je terecht voor je ontbijt, maar ook om te brunchen, lunchen, een heerlijke avondmaaltijd of gewoon om gezellig een drankje te doen.

Pier 99 ligt aan de Vechtesee en in de zomer moet je hier zeker eens naartoe gaan, want dan kun je heerlijk eten met een prachtig uitzicht op de Vechtesee. Zo heb je echt een vakantiegevoel!

Ontbijten bij Pier 99

Het ontbijt (wel reserveren) is vanaf 07:00 uur tot 12:00 uur, maar zo vroeg waren we er natuurlijk nog niet. We (Nathalie van Volgmama en Marieke van Lets go out) hadden een tafeltje gereserveerd om 09:00 uur en begonnen met koffie en thee. We kletsten en kletsten tot de koffie koud was en uiteindelijk stonden we op om naar het ontbijtbuffet te lopen.

Het was een klein stukje lopen naar het gedeelte waar je je ontbijt kan pakken. Niet heel handig, want je moet of je tas onbeheerd achterlaten of meenemen wat ook niet echt heel handig is (ik heb nogal een grote tas). Ik nam het risico om mijn tas achter te laten, want echt druk was het toch niet.

Er is ruime keus in broodjes, beleg, Duitse frikandellen, roer- en gekookt ei, groente, fruit, zuivel, muesli, salades, vis, zoetigheid zoals donuts, mini muffins en meer. Ik begon met een hard broodje, mini croissant en een glaasje jus d’orange. Niet te veel in één keer, want we hadden immers 3 uren de tijd. Het tweede rondje ging ik voor zoet met mini muffins een donut en nog twee mini croissantjes met jam en nutella. De tijd vloog voorbij en we kregen dorst van al dat geklets en besloten om nog wat op te halen, maar toen we keken hoe laat het was, schrokken we best. Het was namelijk al 12.30 uur en de tijd zat er dus al op!

Met een droge mond verlieten we het pand, maar wel met een goed gevulde maag. Ik heb er de hele dag vol van gezeten en heb het avondeten maar overgeslagen.

nordhorn, ontbijten, pier 99

Redenen om hier te ontbijten

Voor een heerlijk uitgebreid ontbijt heb je geen excuus nodig, het ontbijt is immers de belangrijkste maaltijd van de dag. Waarom je bij Pier 99 eens zou moeten ontbijten:

  • Gezellige sfeer
  • Onbeperkt eten voor €14,90 (inclusief drank)
  • Lekker eten
  • Ruime keus
  • Schoon
  • Netjes
  • Mooie locatie

Pier 99 in Nordhorn is zeker voor herhaling vatbaar al moeten we de volgende keer mischien iets minder kletsen en iets meer eten én drinken 😉 .

Ga jij wel eens buiten de deur ontbijten? Waar ga jij graag heen voor je ontbijt? En ben je wel eens bij Pier 99 geweest?

Ga ook eens ontbijten bij Hofcafe Strötker

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.