achtjarige, cadeautjes, verjaardag

Cadeautjes voor de verjaardag van een achtjarige

Hij heeft er zo lang op gewacht (een heel jaar 😉 ) en nu is hij ein-de-lijk bijna jarig. Hij weet precies welke cadeautjes hij wil hebben voor zijn verjaardag en dat laat hij ons dagelijks weten. Dit is het verlanglijstje van onze achtjarige.

Verlanglijstje van onze achtjarige

Voor Deon is het niet zo moeilijk om iets te kopen voor zijn verjaardag. Je kunt hem bijna overal blij mee maken, maar natuurlijk heeft hij wel wat wensen. Onze achtjarige heeft een top 3:

 1. Geld.
 2. Fortnite (kaartjes, stickers, kleding, sleutelhangers).
 3. Leesboeken van ‘Het leven van een loser’ .

Geld staat bij hem op nummer één, maar alleen geld krijgen vind hij niet leuk. ”Ik wil ook cadeautjes hoor mama”. Van het geld wil hij graag een tablet kopen, want die van hem is kapot. Daarnaast wil hij ook graag een hooverboard, zijn vriendjes hebben dit ook. Al lijkt het mij niet echt makkelijk aangezien hij ook niet kan skeeleren en skateboarden.

Cadeautips

Zodra ze wat ouder zijn vinden ze het leuk om geld te krijgen. Vind je het zelf niet zo leuk om geld te geven? Dan kun je er nog een kleinigheidje bijgeven zoals iets lekkers, een stripblad van bijvoorbeeld Donald Duck of een boek.

Is jouw kindje dol op lezen? Een abonnement op een strip is erg leuk. Deon is dol op de Donald Duck, maar dan wil hij wel de Nederlandse en niet het Duitse blad. Helaas voor hem bezorgen ze in Duitsland niet de Nederlandse Donald Duck.

Alhoewel hij LEGO nog steeds erg leuk vind hoeft hij niet nóg meer te hebben. Hij heeft zoveel dat hij zelf wel een winkel kan beginnen en met LEGO Technic heeft hij niet zoveel. Leuke en speciale LEGO poppetjes daarentegen vind hij dan wel weer leuk om te sparen.

Zelf vond ik het vroeger vreselijk om te krijgen: kleding. Ik had er echt helemaal niks mee. Deon is best ijdel en dol op kleding, petten en stoere sieraden.

 • Buitenspeelgoed zoals Nerfs, skeelers, trampoline, schommel.
 • Coole accessoires voor de slaapkamer: discoverlichting, 3D nachtlamp, cd-speler of een mooie klok.
 • Horloge.
 • Speelgoedcamera (bijvoorbeeld van Kiddyzoom ).
 • Bordspellen.

Ik had een hele leuke klok van Snoopy gekocht en nu hij kan klokkijken is dat natuurlijk ook erg leuk om te geven. Er is alleen wel een ‘maar’. Ik heb hem ergens in de kelder gelegd (eerder verstopt) en nu kan ik hem, tot mijn grote ergernis, nergens meer vinden. Op alle logische plekken heb ik gekeken, maar waarschijnlijk vond ik die toen niet zo logisch. Ik kan het echt niet uitstaan dat hij onvindbaar is. ”Dat heb je ervan met zoveel rommel, je hebt ook veel te veel”, aldus Nick. Ja, ok daar heeft hij wel een punt. Vraag mij en ik heb het, mits ik het kan vinden 😉 .

 

Welke cadeautjes staan er op het verlanglijstje van jouw kindje? En hoeveel geef jij gemiddeld uit aan cadeautjes voor de verjaardag?

Lees ook:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 8 Comments
 1. Simone schreef:

  Wat leuk dat er leesboeken op zijn verlanglijstje staan. Ik ben nu zwanger van ons eerste kindje, een jongetje, en hoop dat hij net als mama van lezen zal houden!

 2. Lodi schreef:

  oh dat herken ik zo, iets weg leggen en niet meer kunnen vinden, Hier zijn ze 12 en 10 en de laatste keren kregen ze een horloge ( die van 10) en een telefoon ( die van 12). Leesboeken doe ik ook vaak. Van vriendjes vragen ze geld hier kopen ze iets van LEGO voor.

 3. Silkeblogs schreef:

  Fijne tips! Mijn neefje is binnenkort jarig, dus ben heel blij met dit artikel!

 4. Nicole Orriëns schreef:

  Die van mij zijn in de puberleeftijd en dan wordt het er niet makkelijker op vind ik.

 5. Marijke schreef:

  Handig lijstje. Die van mij is net 7 en ik vond het al lastig om wat te verzinnen. Nu alvast wat inspiratie voor volgend jaar.

 6. Jasmina schreef:

  Mijn kleine meid wordt over 2 maanden 2,maar echt totaal geen idee wat we dr gaan geven

 7. Merel schreef:

  Handige lijst zeg! Ik weet dus in deze leeftijd nooit zo goed wat ik kan kopen, maar dit zijn allemaal goede cadeaus. We geven zelf vaak iets praktisch aan de kinderen (fiets, step, horloge etc), maar voor familie weet ik het soms niet meer. Wat we uitgeven wisselt. De ene keer een paar honderd euro, de andere keer 50.

 8. Helena schreef:

  Hier zijn ze nog een stukje jonger, maar paw patrol doet het momenteel uitstekend. 🙈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.