kerstcadeaus, jongens

Deze kerstcadeaus lagen onder de kerstboom voor de jongens

In Duitsland vieren wij geen Sinterklaas met cadeautjes, maar bij ons komt de Kerstman pakjes brengen. Ieder kreeg vijf kerstcadeaus van de Kerstman en deze pakjes lagen voor de jongens onder de boom.

Cadeautjes voor jongens onder de kerstboom

Voor de oudste van 8 jaar was het helemaal niet moeilijk om kerstcadeaus te vinden. Hij had vele wensen en dat had vooral met zijn Nintendo switch te maken. Het was eigenlijk de bedoeling om voor ieder drie cadeautjes onder de boom te leggen, maar het zijn er uiteindelijk vijf geworden. Deze cadeautjes voor jongens bracht de Kerstman bij ons.

Wat bij hem op nummer één stond en waar hij al maanden over aan het zeuren was waren V-bucks. Dit wilde hij zo ontzettend graag hebben, want hiermee kan hij skins kopen voor het spel Fortnite, want die ‘moet je echt hebben‘, aldus onze 8 jarige. Hij ging helemaal uit zijn plaat bij het openen van het kleinste cadeau, want dit was zijn wens! Het was nog wel even een dingetje om zijn V-bucks uit te geven, want wat moet je nu gaan kiezen? En eenmaal iets gekocht kun je niet meer ruilen dus de twijfel was opeens erg groot, want hij vond het ook wel een beetje zonde om het op te maken. Uiteindelijk heeft hij gekozen en zeker geen spijt gehad van zijn gekozen skins en battle pass aankopen. Dit smaakt naar meer!

Een gaming headset was ook iets wat hij heel graag wilde hebben. Wij hebben gekozen voor de JBL Quantum 600. Een prachtige draadloze headset waarmee hij nu met andere Fortnite spelers kan praten en niemand last heeft van het geluid.

cadeautjes jongens

Een leuke accessoire voor zijn switch is deze Sonic standaard wat zijn controller of iets anders kan dragen. Ik kocht hem bij Media Markt in Nordhorn waar ze nog veel meer coole gadgets hebben en veel keus in verschillende standaards, wat het kiezen voor mij ook wel lastig maakt, maar ik koos uiteindelijk voor deze leukerd.

cadeautjes voor jongens

Naast deze accessoires voor zijn Nintendo switch kreeg hij nog twee spelletjes voor in zijn mooie zelfgemaakte opbergdoos. Zijn Kerst kon niet meer stuk!

Kerstcadeaus voor een zesjarige

Sinds hij de tv commercial heeft gezien, had hij het over niks anders meer dan de dino Hot Wheels garage. Sten is dol op auto’s en dan met name auto’s op schaal en Hot Wheels auto’s.

Hij ging dan ook helemaal uit zijn dak bij het uitpakken van het grote cadeau! Naast de autograge kreeg hij nog Hot Wheels auto’s, een grote legertank met geluid en soldaatjes, een LEGO opbergdoos en LEGO.

,

Cadeautjes voor een 4 jarige

Onze jongste had eigenlijk geen wensen en dat maakte het ook best wel een beetje lastig. Uiteindelijk heb ik vijf mooie kerstcadeaus kunnen scoren:

 1. LEGO opbergbox  in de vorm van een LEGO hoofd. Hier kan hij al zijn poppetjes in bewaren.
 2. Soldaten auto met soldaatjes.
 3. Grote soldaten vrachtwagen.
 4. Dinosaurussen.
 5. Crate Creatures. Dit lieve monster is erg leuk voor kinderen vanaf 4 jaar.

Alle jongens waren erg blij met hun kerstcadeaus. De kerstvakantie kon niet meer stuk en ze hoefden zich niet te vervelen 🙂 .

Hoeveel cadeautjes geven jullie meestal per kind tijdens Sinterklaas of Kerst?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
 1. Simone schreef:

  Wat een leuke cadeaus allemaal. Die van ons is pas 4 maandjes, dus we hebben nog niet heel veel gekocht, haha.

 2. Wat een leuke cadeaus. D3 draadl9z3 headset had ik voor mijn middelste onder de boom gelegd.

 3. Nicole schreef:

  Wij vieren ook geen sinterklaas, maar leggen met kerst wel altijd cadeautjes onder de boom. Deze cadeaus worden langzaam aangevuld, dus het komt steeds voller te liggen bij de kerstboom. We hebben geen aantal, maar per persoon een bepaald budget.

 4. Gea schreef:

  Wat zijn ze goed verwent zeg! Sonic is een heel leuk spel ook. Wij hebben met kerst cadeaus gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.