nintendo switch, opbergdoos, spelletjes

Opbergdoos maken voor je Nintendo switch spelletjes

Het heeft heel lang geduurd, maar eindelijk had Deon genoeg geld gespaard om een Nintendo switch te kopen. Hij heeft er nog een spelletje bij kunnen kopen, maar nu is zijn spaarpot dan ook echt leeg. Natuurlijk heeft hij nog meer wensen om voor zijn Nintendo te kopen, maar goedkoop is het zeker niet. Graag wilde hij een opbergdoos voor zijn spelletjes, maar om daar veel geld aan uit te geven vond ik een beetje zonde dus maakten we er zelf één. Het resultaat: super leuk, uniek én genoeg ruimte om heel veel switch spelletjes in op te bergen.

Accessoires voor de Nintendo switch

Sparen, sparen en nog eens sparen. Deon heeft lang gespaard en heeft nu van zijn zakgeld (ook zijn verjaardagsgeld en geld wat hij heeft gekregen voor een goed rapport etc. ) een Nintendo switch kunnen kopen. Maar met een switch alleen ben je er nog niet, want zo kun je er heel veel accessoires bijkopen zoals een extra controller, spelletjes, opbergdoos voor je spelletjes, een case zodat je hem makkelijk mee kan nemen en nog veel meer, je kan het zo gek niet bedenken!

Aan al die extra accessoires hangt ook een prijskaartje, maar gelukkig komen de feestdagen eraan en hebben we dus genoeg inspiratie om te kopen. Echter miste hij wel een opbergdoos voor zijn spelletjes, al heeft hij er nog maar één 😉 . Goedkoop zijn deze niet dus maakten we zelf een Nintendo switch opbergdoos. Deze diy is makkelijk en lekker budget met een uniek resultaat, want je bepaald zelf hoe hij eruit komt te zien!

Opbergdoos maken voor al je Nintendo switch spelletjes

Om een opbergdoos te maken heb je een houten (wijn)kistje nodig en deze had ik natuurlijk in mijn schatkamer liggen (lees: de kelder). Misschien heb je thuis ook wel zo’n kistje liggen, maar kijk anders eens bij een kringloop.

spelletjes, switch

nintendo switch, opbergdoos, spelletjes

Verder heb je nodig:

 • Spuitbus
 • Potlood
 • Poscastiften
 • Vernis

De binnenkant van het kistje hebben we zwart gespoten, maar je kan hem natuurlijk ook blanco laten of een andere kleur geven. Eenmaal vol met spelletjes zie je toch niks meer van de binnenkant. Verstandig is het dan wel om de zijkanten even af te plakken. Ik dacht dat ik het wel netjes kon, maar het viel een beetje tegen waardoor er zwart op de zijkant is gekomen.

Op de zijkanten teken je figuurtjes. Deon vertelde mij welke hij graag op zijn opbergdoos wilde hebben en ik heb ze erop getekend. Om iets uit mijn hoofd te tekenen ben ik heel slecht in, natekenen gaat me beter af. Ben je niet zo goed in tekenen? Je kan ook plaatjes uitknippen en erop plakken met mod podge.

Eerst teken je het met potlood en daarna trek je het over met posca stiften. Met deze stiften heb ik ook stenen geschilderd en zijn echt super fijn om mee te werken!

switch, spelletjes, nintendo, opbergdoos

opbergdoos, nintendo switch spelletjes

Staan al je tekeningen erop? Geef het dan nog even een vernis laagje ter bescherming.

opbergdoos

switch spelletjes

nintendo, opbergdoos

Deon is super blij met zijn Nintendo switch opbergdoos, alleen mist hij nu nog wel wat spelletjes 😉 .

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 15 Comments
 1. Frederique schreef:

  Aaaaw wat superleuk gedaan en lekker veel ruimte voor kerst- en of sintcadeautjes 😉 Maar ja..wat een geld hè. Wij zijn na meer dan 15 jaar fervente Nintendo spelers te zijn geweest om die reden er vanaf gestapt en hebben dus ook geen Switch.

 2. Heidi schreef:

  • Wat mooie en leuk gemaakt.
  Hier hebben we der ook paar liggen, nu koop mijn zoon altijd zo kaartjes aan dat hij dat op de Nintendo switch zelf kan kopen . Is ook altijd leuk om te krijgen zo moet je geen spelletje kopen maar kan je dat daar zelf op kopen.

 3. Wauw dat is een leuke opberg doos! ik hou sowieso wel van zelfgemaakte dingen

 4. Lodi schreef:

  Wat ontzettend leuk zeg, hier liggen de spellen in de kast, maar dit staat erg leuk. mijn man heeft laatst voor mij zulke bakken gemaakt maar dan voor onder de oven en hier zitten met aardappelen en uien in. Natuurlijk niet zo mooi versierd maar net zo handig.

 5. Felice Veenman schreef:

  leuk, leuk leuk Ik vind die wijnkistjes altijd te leuk om weg te gooien. Ik heb er wel eens plantenbakjes van gemaakt. Maar dit is super!

 6. Manon schreef:

  Leuke vondst uit je schatkamer! Zo’n leuk doosje kan je niet kopen.

 7. rachel schreef:

  wat gaaf gedaan! en een leuk idee om zo je spelletjes op te bergen

 8. Nicole Orriëns schreef:

  Hij is ook echt prachtig geworden zeg! Wat heb je dat goed gedaan.

 9. Tania schreef:

  Hoe leuk en origineel seg. ook wel leuk om kado te geven

 10. Manon schreef:

  Wauw, wat kun je mooi tekenen! Heel leuk gedaan, zijn spellen helemaal in style opgeborgen.

 11. Tessa schreef:

  Wat leuk en creatief. Een originele manier op de spellen op te bergen

 12. saskia schreef:

  wat super leuk gedaan. Zo heb ik al tijden een oude (leger) kist op zolder staan die ik ook al tijden wil opknappen en schilderen. soms kun je van oude spulletjes zo een leuke dingen maken.

 13. Wat een leuke doosjes. Jou verhaal lijkt wel op mijn verhaal van een jaar geleden. Wat kost de switch veel geld en inderdaad dan heb je nog geen spel.

 14. Caroline schreef:

  Super handig. Zo houd je netjes alles opgeruimd en het oogt ook nog eens leuk.

 15. Deon schreef:

  Ja Ik Vond Deze opbergdoos super leuk ik heb inmiddels meer spelletjes 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.