leesboeken, boeken, kinderen vanaf 8 jaar

De top 3 favoriete boeken van onze achtjarige

De één leest liever strips en de ander is verslaafd aan boeken. Deon is verslaafd aan leesboeken en dit zijn, zijn favorieten. Is jouw kindje geen lezer? Geef hem dan één van deze boeken en lezen word een verslaving! Echte aanraders voor kinderen vanaf acht jaar.

Favoriete boeken

Is jouw kindje dol op lezen of juist helemaal niet? Deze drie leesboeken zijn volgens onze achtjarige een echte aanrader en hij vertelt je ook waarom ze zo leuk zijn. Eenmaal één van deze serie gelezen? Wil je alleen nog maar meer.

Het leven van een loser

Het leven van een loser is voor kinderen vanaf 9 jaar, maar voor kinderen vanaf 7 jaar zijn ze ook goed te doen. De boeken zijn erg grappig en makkelijk te lezen. Deon leest ze zo uit, wat hij dan wel weer jammer vind. Er is erg geen aanslepen aan, aan deze boeken, want de hele serie is geweldig. De vele tekeningen lijken net kleine strips en zijn erg cool en het lettertype ook.

Kortom een geweldige boekenserie vol met humor wat vlot leest. Is jouw kind geen echte lezer? Geef hem dan dit boek en hij zal er verslaafd aan raken. Een echte aanrader dus! Net zoals de serie ‘Diary of a Wimpy Kid’ op Netflix wat ik persoonlijk ook heel erg grappig en leuk vind om naar te kijken.

boek

Silvester

De boeken van Silvester zijn bijna net zo leuk volgens onze achtjarige. Deze serie zit vol met humor en spanning. Het leest makkelijk en er staan veel plaatjes in wat het natuurlijk nog leuker maakt.

De serie word aangeraden voor kinderen vanaf 10 jaar, maar Deon leest ze makkelijk en snel, dus vanaf 8 jaar zijn ze ook goed te doen.

boeken, kinderen vanaf acht jaar

Kippenvel

Spannende boeken zijn de leesboeken van Kippenvel . Voor kinderen vanaf 7 jaar zijn de Junior boeken een echte aanrader, want hier zijn de hoofdstukken korter dan bij de gewone versie welke geschikt is voor kinderen vanaf 10 jaar. Eerder las ik de Junior serie altijd voor en ik zat er echt helemaal in. Ik las zo een paar hoofdstukken, omdat ik graag wilde weten hoe het verder ging. Een spannende boekenserie en helemaal geweldig als je ook de serie op Netflix hebt gezien.

leesboeken, kippenvel junior

Verslaafd aan boeken

Deon is echt verslaafd aan deze boeken en wil ook graag alle delen van alle series hebben. Voor kinderen vanaf 8 jaar zijn dit echte aanraders.

Wat is het favoriete boek van jouw kindje?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Lodi schreef:

  Hier was het de waanzinnige boomhut, de loser en pas geleden lazen ze Zwijgen is beter wat ze beide een heel goed boek vonden. Ze lezen hier veel en zijn nu met oude boeken van ons bezig als kruistocht in spijkerbroek.

 2. Jasmina schreef:

  Kippenvel was zelfs in mijn tijd al leuk

 3. Felice Veenman schreef:

  weer een hoop bijgeleerd! alleen de Kippenvel boeken kende ik nog van de tijd dat mijn kinderen zo oud waren: die hebben ze inderdaad verslonden!
  Wie weet is “”verhalen van de tweelingbroers” van Tonke Dragt ook wel heel leuk voor hem

 4. Nicole Orriëns schreef:

  Het leven van een loser was ook een favoriet van mijn jongste zoon. Elke verjaardag vroeg hij weer een exemplaar.

 5. Het leven van een loser was ook lange tijd het favoriete boek van mijn zoontje! Heeft hij De duister school en Het verlaten huis van Sandra J Paul al gelezen? Of de stormwachters serie dat zijn ook echt aanraders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.