leesboeken, kippenvel junior

Leesboeken voor kinderen vanaf 7 jaar

Deon is dol op leesboeken. Naast het (voor)lezen van spannende kinderboeken schrijft hij ook zelf spannende verhalen. Het liefst leest hij enge boeken en dit is zijn favoriete leesvoer.

Spannende leesboeken

Lezen is ontzettend goed voor de ontwikkeling. Het helpt om je concentratievermogen te trainen en is goed om je taalontwikkeling te stimuleren.

Bij Deon moet alles eng en gevaarlijk zijn, van kostuums tot boeken. Hij heeft een hele verzameling spannende boeken en daarbij schrijft hij ook zijn eigen verhalen. Stapels thrillers heeft hij al geschreven!

leesboeken, kinderen

leesboeken, boeken, kinderen, thrillers

Dolfje Weerwolfje

De leesboeken van Dolfje Weerwolfje zijn voor kinderen erg leuk om te lezen, maar als ouder zijnde zijn ze ook erg leuk om voor te lezen. Het begon met één boekje, maar als snel werd het een hele stapel. Leuk voor kinderen vanaf 6 jaar en daarbij is het ook erg leuk om de film te zien.

Kippenvel

De boeken van Kippenvel Junior zijn ook erg spannend. Er staan geen plaatjes in, maar dat vind Deon geen probleem, hij verzint er zijn eigen plaatjes bij in zijn hoofd. De Junior boeken zijn voor kinderen vanaf 8 jaar, maar Deon vind ze zo geweldig dat hij ze allemaal wil, ook de niet Junior. De serie Kippenvel is ook te zien op Netflix en deze heeft hij uiteraard al allemaal gezien.

Zijn favoriete boek van de serie Kippenvel is ‘Help hij leeft’ met de buikspreekpop Slappy (Meneer van Houten) en daarbij wil hij ook de buikspreekpop. We kopen de boeken vaak op de rommelmarkt of via internet en soms zijn ze te vinden bij een kringloop.

Donald Duck Junior

Geen boek, maar de Donald Duck Junior is ideaal voor kinderen die net kunnen lezen. De strips zijn niet te lang, makkelijk te lezen en het lettertype is duidelijk. Nadat ik hem een hoofdstuk uit Kippenvel heb gelezen gaat zijn nachtlampje aan en leest in de Donald Duck.

leesboeken, kippenvel junior

Wat is het favoriete leesboek van jouw kindje?

Lees ook:

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.