bijles, school

Bijles voor je kindje

Heeft je kindje moeite met een bepaald vak op school en kan hij of zij wel wat extra bijles gebruiken? De Bijlesmeester heeft lesmateriaal voor kinderen van de basisschool en middelbare school van spelling tot rekenen. Op deze manier heeft je kindje extra ondersteuning en krijgt daardoor meer kennis én zelfvertrouwen.

De Bijlesmeester

De Bijlesmeester is de grootste bijlesorganisatie voor basisschool leerlingen in Nederland. Ze heeft als doel dat kinderen met plezier naar school gaan en verzorgt bijlessen aan huis door het hele land voor alle vakken van de basis- en middelbare school. Hiermee zijn al meer dan 6000 leerlingen geholpen.

Naast bijlessen aan huis en huiswerkbegeleiding heeft de Bijlesmeester ook lesmateriaal voor leerlingen zodat ze zelf thuis kunnen oefenen met bijvoorbeeld taal of rekenen. Al het lesmateriaal is ontwikkeld volgens de richtlijnen van de eindtoetsen van CITO en Nio.

Bijles in spelling met flitskaartjes

Deon zit in de eerste Klasse van de Grundschule, wat gelijk staat aan groep 4 in Nederland. Naast zijn dagelijkse lessen op de Grundschule gaat hij twee keer per week anderhalf uur naar Nederlandse les. Hier leren ze schrijven, lezen, maar ook veel over de Nederlandse cultuur en Deon gaat er met veel plezier naartoe. Hij doet het super goed en ik was dan ook erg benieuwd naar de flitskaartjes van groep 4.

Een set flitskaartjes bestaat uit 100 kaarten met verschillende categorieën woorden. Ze zijn ingedeeld op niveau en gebaseerd op de categorieën die bij CITO aan de orde komen. Heeft je kindje moeite met spelling? Dan zijn deze flitskaartjes perfect om mee te oefenen. Er zitten hele makkelijke woorden bij zoals ‘golf’ en ‘melk’, maar ook lange woorden, verkleinwoorden en woorden met ‘sch’.

Het is best lastig wanneer je een woord hoort, hoe je het precies moet schrijven, want wanneer gebruik je een ‘s’ of een ‘z’ zoals bijvoorbeeld bij het woord ‘lezen’.

flitskaartjes, bijles

De flitskaartjes zijn ideaal wanneer je kindje moeite met spelling heeft. Je leest ze voor en je kindje schrijft ze op. Met het lezen van de woorden heeft Deon totaal geen moeite en het schrijven valt mij ook helemaal niet tegen.

bijles, flitskaartjes

Winactie

Kan jouw kindje wel wat extra hulp gebruiken? Wij mogen een pakket naar keuze met 3 boekjes weggeven. 

 • Like Batboy op Facebook.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina en vertel in welke groep jouw kindje zit.

De winactie loopt van 16.05.2019 t/m 22.05.2019. Daarna word de winnaar bekend gemaakt.

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 14 Comments
 1. Femke schreef:

  Ik doe graag mee!
  Mijn jongens zitten nu in groep 1, 3 en 6.

 2. Susanne schreef:

  Wat een leuke,actie!! Onze jongste dit nu nog in gr 4
  Hopelijk maken we een kansje

 3. Selina schreef:

  Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn dochters! Ze zijn 9 en 6. De oudste heeft dyslexie en de jongste is ook geen kei in lezen. Dit zou ect dubbel van pas komen.

 4. elly van dongen schreef:

  Voor mijn kleinzoon..

 5. Larissa schreef:

  Dit zou ik graag willen winnen voor mijn nichtjes. Ze zijn 9 en 6 jaar. De oudste heeft dyslexie en de jongste is ook geen ster in het lezen 😊 dus het zal suoer goed van pas komen voor me nichtjes 🥰🍀

 6. Trotsema fati schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter in groep 5😊

 7. Marian B schreef:

  Mijn zoontje gaat komend jaar naar groep 3. Wat extra oefening en weten wat ze moeten kunnen is dan wel fijn. Dus ik doe graag mee voor een groep 3 pakket.

 8. wat ontzettend handig! mijn zoon heeft het gelukkig niet nodig

 9. Malou schreef:

  Hé wat leuk! Wij hebben oefenboekjes voor groep 1 en 2 van De Bijlesmeester, maar deze flitskaartjes lijken me ook erg handig!

 10. Karin schreef:

  Ik heb voor basisschool Mikado wel interesse. Leuk in te zetten tijdens een circuit. 😀
  Leuk dat je dit onderwerp beschrijft in je blog. Het nodigt wel uit om te lezen; je manier van schrijven en de leuke foto’s er bij!

 11. Skincarebynaomi schreef:

  Ik kende deze methode al, maar de kaartjes nog niet. Klinkt echt super handig!

 12. Linda Smeets schreef:

  Mijn dochter zit nu in groep 2 maar loopt eigenlijk flink vooruit. Ze zoekt eigenlijk wat meer uitdaging (groep 3 werk). Kortom ik doe graag mee voor groep 3.

 13. Mandy schreef:

  Ideaal! Ik sla de winactie over maar super leuk dat je dit hebt!

 14. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) schreef:

  Mijn dochters zitten in groep 3 en groep 6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.