ketting, stoer

Een ketting voor jongens en meer stoere fashion items

Een ketting alleen voor meisjes? Niet volgens Deon, want als je er cool én stoer uit wilt zien heb je deze 5 fashion items zeker nodig! 

Coole fashion items voor jongens

Hij gaat de deur niet uit zonder deze coole items. Een jas draagt hij liever dan ook niet, want anders kun je het niet zien. Deon weet precies wat hij wil dragen om er stoer uit te zien. Met zijn coole loopje loopt hij naast mij in de supermarkt en als hij staat te wachten staat hij stoer met zijn armen over elkaar. Op bijna elke foto staat hij met peace gebaar en gaat samen met mij mee naar de Kindergarten om zijn broertjes weg te brengen om ze dan met een boks en een high five een fijne schooldag te wensen. Uiteraard met de items om er cool uit te zien en die zoekt hij zelf allemaal uit.

Ketting voor jongens

Een ketting voor jongens kan heel goed. Naar zo’n stoere ketting was Deon al lang opzoek en hij scoorde hem in de vakantie in Frankrijk. Hij draagt hem dagelijks en wil er graag nog meer.

ketting, fasion items

Armband

Een stoere lederen armband draagt hij ook graag.

ketting, fashion items

Pet

Een pet hoort er uiteraard ook bij en het liefst met de klep naar achteren. Hij heeft een hele verzameling petten en voor elk outfit wel een bijpassende. Ook ideaal als het regent of als hij een bad hairday heeft.

Oordopjes

Geen idee hoe hij hierbij komt, maar de oortjes moeten in. Hij is nergens aan aangesloten, maar dat hoeft ook niet, want alleen het dragen ervan is al stoer en hoort helemaal bij de look.

fashion, stoer, jongens

Deon is de enigste van de drie die graag kettingen en armbanden draagt. De jongste twee hebben wel een poging gedaan met het dragen van een armband, omdat ze dat zagen bij hun grote broer, maar is toch (nog) niet echt hun ding. Van een ketting willen ze helemaal niks weten, want dat is volgens hun voor meisjes. Petten die dragen ze alle drie en lijken wel bijna vastgeplakt aan hun hoofd.

Draagt jouw zoontje sieraden of één van de andere items?

 

Lees ook:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. Nathalie schreef:

    Ik vind de armbanden erg stoer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.