motorbeurs, motorbeurs utrecht, utrecht, jaarbeurs, motor

De MOTORbeurs in Utrecht is echt een stoer uitstapje

Voor motorliefhebbers is de MOTORbeurs in Utrecht echt een must om naartoe te gaan. Dit jaar vond het voor de 36ste keer plaats in de Jaarbeurs en hoewel we niet van plan waren om een motor te kopen, zijn we toch wezen kijken. Echt een super stoer uitje wat zeker de moeite waard is!

MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs

Van 20.02.2020 t/m 23.02.2020 kon je genieten in de Jaarbeurs Utrecht van het grootste motorevent van Nederland. Niet alleen voor volwassenen die gek zijn van motoren is dit ‘the place to be‘, ook voor kinderen (t/m 12 jaar is de entree gratis) is dit erg cool. Samen met Deon ging ik een dagje naar Utrecht voor een stoer moeder/zoon uitje.

We pakten de trein en vanaf het Centraal Station is het ongeveer vijf minuutjes lopen naar de Jaarbeurs. Via de NS app scoorde ik voor mijzelf een dagretour voor maar € 19,- en voor Deon een Railrunner ticket. Hiermee kun je de hele dag onbeperkt met de trein voor maar € 2,50, lekker voordelig dus.

Wat is er allemaal te doen?

Het is zo groot en er is zo veel te zien, dat we soms niet meer wisten waar we naartoe moesten en dat we niet meer wisten of we ergens al wel of niet waren geweest (een plattegrond is ook zeker geen overbodige luxe). Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar demonstraties, stuntshows, een testritje maken, gamen, gratis motorrijles en voor kinderen t/m 3 jaar is er een speciaal kidsparcours. De shows zijn echt heel erg gaaf vooral de ‘Globe Of Speed’ en de ‘Steile Wand’ zijn echt de moeite waard.

Je kunt er van alles kopen: van motoren tot petten en van sleutelhangers tot lederen jacks en als je trek hebt is er genoeg keus waar je terecht kan om je honger te stillen. Zo staan er foodtrucks waar je broodjes beenham/gehaktbal, hotdogs, pizza’s, tosti’s, fruit, ijs en meer kan kopen. Voor shopaholic Deon waren er genoeg stoere dingen te koop en als het aan hem lag had hij al een compleet motorpak gekocht. We hebben het maar bij een pet gelaten 😉 .

motorbeurs

Proefritje

Je mag natuurlijk een proefritje maken, maar helaas voor Deon is hij nog geen 18. Hij mocht wel even voelen hoe het is om op een motor te zitten en dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Bijna alle motoren moest hij even proberen en hij had er ook al één uitgekozen of eigenlijk meerderen, want hij kon weer eens niet kiezen.

motorbeurs, utrecht

motorbeurs

We hebben ons hier ongeveer 5 uurtjes vermaakt, maar op een gegeven moment konden onze voeten echt niet meer verder. Het is super cool natuurlijk om even te ervaren hoe het is om op zo’n stoere motor te zitten, maar om echt te gaan rijden moet hij nog even wachten. We gaan maar eerst voor een crossfiets.

Is dit nu echt iets voor jou? Volgend jaar van 18 t/m 21 februari 2021 kun je weer genieten van de MOTORbeurs.

motor

Ben jij wel eens op de MOTORbeurs geweest of is het niks voor jou?

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
  1. Felice Veenman schreef:

    5 uur op een motorbeurs !! Hulde! Maar ik begrijp het heel goed, ooit bracht ik 2 uur door in het Ajaxmuseum, met mijn neefje. Dat museum is precies 3 kamers groot…Ik weet van voetbal dat het met een bal gespeeld wordt. Maar mijn neefje was zo enthousiast, dat ik een heerlijke middag heb gehad

  2. Amina schreef:

    De motorbeurs, wat vét! Ik heb bij Kawasaki gewerkt en was daarvoor al gek op dat merk, maar daarna nog meer. Ik zie volgens mij ook dat hij op een groene Kawa zit, zo leuk! Poe, wat zullen jullie moe zijn geweest daarna. Maar wel superlief dat je dat met je zoontje hebt gedaan.

  3. Lindaschrijfthetop schreef:

    Wat eenleuk idee, dit uitje zou mijn jongste ook erg leuk vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.