milly pie, planner

Milly Pie planner

Wil je graag alles tegelijk doen en vergeet je daardoor een afspraak of om tijd voor jezelf vrij te maken? Zit je hoofd vol met dingen die je nog wilt of moet doen, maar kom je er maar niet aan toe? Dan is de Milly Pie planner ideaal voor jou. Ik laat je mijn BowTie Classic zien.

Milly Pie

De stijlvolle Milly Pie is een planner, notieboek met agendafunctie in één en staat geweldig op ieder bureau. Deze planner helpt je bij het onthouden van je afspraken, je doelen te bereiken en je zaakjes op orde te krijgen  .

Het is heerlijk om je hoofd leeg te maken en wanneer je al je to do dingen van je afschrijft, krijg je meer rust in je hoofd. Schrijf je doelen op en met behulp van de Milly Pie ga je ze ook echt bereiken!

Milly Pie planner

De Milly BowTie Classic heeft een linnen omslag in de kleur denim blauw met witte strikjes en heeft een drukknoop sluiting. De linnen versie is er in twee verschillende uitvoeringen: BowTie Classic en Milly Rose .

De BowTie Classic bevat stickers, een plastic insteekhoesje en een liniaal die je als bladwijzer kan gebruiken.

milly pie, planner

Als je de planner openslaat zie je aan de binnenkant een vrolijke print en een plastic insteekhoesje waar je bijvoorbeeld je visitekaartje in kwijt kan of een foto van je kids.

milly pie, planner

De Milly Pie heeft een twee rings ringband en is ongedateerd. Je kan dus beginnen wanneer jij dat wilt en gebruik je hem een tijdje niet, geen probleem. Jij bepaalt wanneer je start.

Een nadeel voor mij vind ik de ruimte van de weekplanner. Zelf schrijf ik best wel groot, maar dat kan hier niet echt.

milly pie, planner

Weekplanner

Schrijf je net als ik best groot en is de verticale weekplanner ook niet voor jou geschikt? Milly Pie heeft ook een horizontale inhoud en deze is perfect voor mij! Het schrijft fijner en ik vind het persoonlijk veel overzichtelijker.

milly pie, planner

Weekplanner horizontaal

milly pie, planner

Weekoverzicht

milly pie, planner

Maandplanner

Boordevol met lijstjes

De Milly Pie staat boordevol lijstjes. Zo vind je er ondere andere shop-, verjaardags- en to do-lijstjes.

milly pie, planner

De linnen versie heeft een opbergvak. Hier kun je je belangrijke papieren, een extra notitieboekje, leuke knipsels, shoplijstjes, een pen en zelfs een kleine tablet in opbergen. Een extra luxe toevoeging en ik vind hem ideaal.

milly pie, planner

milly pie, planner

milly pie, planner

Verschillen

Ik heb de Milly Pie BowTie Silver Shine en BowTie Classic. Beiden hebben een geweldige uitstraling en ik kan qua uiterlijk geen keuze maken, want vind ze beiden super mooi!

milly pie, planner

Qua lengte is de BowTie Silver Shine ongeveer een cm langer. De BowTie Classic is een stuk dikker, maar dit komt door het extra opbergvak. Hier zit namelijk mijn notieblok in.

milly pie, planner

milly pie, planner

De inhoud van de planners zijn hetzelfde. Het grootste verschil is het opbergvak (wat alleen de linnen versie heeft) en de sluiting. Bij de BowTie Silver Shine is dat een elastiek.

Mijn ideale planner

De Milly Pie is echt mijn favoriete planner. Ze heeft veel functies, is overzichtelijk, staat boordevol inspirerende quotes en ziet er geweldig uit!

Milly Pie helpt je overzicht te creëren, je doelen te bereiken, afspraken onthouden én je hoofd leeg te maken. Een echte musthave planner wat mij betreft.

Win een Milly Pie planner

Ben jij ook zo’n duizendpoot en kan jij de goede hulp van een Milly Pie planner goed gebruiken? Wij mogen een Milly Pie naar keuze weggeven!

 • Volg Batboy op Facebook.
 • Like en deel dit bericht.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina en vertel wat jouw doel is voor 2019 en geef aan welke Milly Pie jij graag zou willen winnen.

De winactie loopt van  28.12.2018 t/m 03.01.2019 . Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 30 Comments
 1. Steffie Van der Taelen schreef:

  Dat lijkt me zeer handig voor met m’n 3 (b)engeltjes alles gepland te krijgen 😄

 2. Cindy kloezen schreef:

  Wauw, deze staat al jaren op m’n musthave lijstje dus ik doe graag mee voor wat orde in mijn chaotische systeem. Ik ga voor de Bow Tie Classic omdat ik altijd wel wat te noteren heb. Een notitieblokje in m’n planner lijkt mij super. Help mij in mn drukke chaos en ik ben blij.

 3. Ik wil graag de Bowtie Silver Shine en mijn doel voor 2019 is meer vooruit plannen door een duidelijk overzicht te creëren

 4. Marina schreef:

  Deze zou zeer welkom zijn hier in huis.. en in mijn hoofd. Ik schrijf meestal alles op een los blaadje maar die komen wel eens kwijt!! Dit is dan zoveel overzichtelijker!!! En ik heb geen losse blaadjes meer!! Ik vind ze alletwee wel leuk dus jij mag kiezen 😁

 5. Barbara schreef:

  Als ik je blog zo lees is dit. Precies de planner die ik zoek!
  Net mama geworden, straks werken, praktijk aan huis, dansles geven en een sociaal leven. Kortom: een hoop plannen! Mijn doel voor volgend jaar is dan ook om zo veel mogelijk te genieten en minden te haasten of stressen. Door goed te plannen kan ik elke minuut die ik over heb, heerlijk genieten van m’n prachtige gezin!

 6. Lindy schreef:

  Kom maar door met deze superprijs! Ik hou ontzettend van plannen en organiseren en daarom schrijf ik het liefst ALLES op! Ik heb alleen nog nooit eerder een organizer gevonden die zo veelzijdig is! Mijn doel voor 2019? Ontspannen.. (want altijd druk druk druk als werkende mama met ook nog eens een druk sociaal leven) En met de BowTie Classic kan ik m’n hoofd lekker leeg te maken en vele vele lijstjes te maken. Love it! 🙂

 7. Amy schreef:

  Waar kan ik deze planner kopen?

 8. Marian B schreef:

  Het lijkt mij een hele handig planner, vooral omdat je kan starten wanneer je wilt en om de lijstjes natuurlijk. Mijn doel is om minder te moeten (minder stress) en meer te genieten vooral van de kinderen.

 9. Gerda schreef:

  Dat is echt een groot gemak om deze altijd bij je te hebben en alles overzichtelijk te maken. Mijn doel in 2019 is door al die drukte heen meerdere keren vrij te plannen. Ik vind de nieuwe Milly Bowtie Classic – Linnen Editie prachtig want ik heb door al die drukte het soms niet meer op een rij… I am that woman who wants to ‘doo’ 1001 things at the same time. But also wants to live the good sweet life. So I need a Millie Pie

 10. greet seys schreef:

  Waw, ik waag héél graag mijn kans om deze organizer te winnen, daar ik héél graag als voornemen voor 2019 wat meer orde en planning in ons gezin wil zien. Deze organizer is ideaal om overal op tijd te komen en om dubbele boekingen te voorkomen. ik duim alvast en mss worden we wel dankzij jullie met dit nuttig cadeau verrast!

 11. greet seys schreef:

  Waw, ik waag héél graag mijn kans om deze organizer te winnen, daar ik in 2019 wat meer orde, structuur en planning in ons gezin wil zien. Deze organizer is ideaal om in de toekomst overal op tijd te komen en om dubbele boekingen te voorkomen. ik duim alvast en mss worden we dankzij jullie wel met dit nuttig cadeau verrast!

 12. Claudia Diependaal schreef:

  WOW de zilver line is mooi! De classis is ook gaaf met dat extra vak! Heel mooi! Maar ik ga voor de silver line mocht ik winnen!

  Groetjes Claudia!

 13. De Bowtie Silver shine is ideaal
  En ik heb een facebook account https://www.facebook.com/VoorDeMinimaStichting en volg jullie ook 🙂

 14. Ingrid schreef:

  De BowTie Classic lijkt mij superhandig en is mooi om te zien en ik kan er een notitieblok in opbergen bovendien!
  Met een gezin met 3 kinderen is deze zeer welkom hier..als we alles goed plannen houden we meer tijd over voor plezier!
  Mijn doel voor 2019 is om om dingen los te laten niet alles hoeft perfect en zoals het moet…het komt zonder stress vaak ook allemaal wel goed!

 15. Wendy Serpentier schreef:

  Perfect!
  Dit is dé oplossing voor mijn vergeetachtigheid en onjuiste organisatie. Als leerkracht verloopt het plannen en werken vaak wel eens hectisch. Daarbij vergeet ik dan wel eens onze gouden regel binnen het gezin….
  ‘gezin komt op de eerste plaats’
  Ik geef les in het buitengewoon lager onderwijs en dit wil zeggen dat ik altijd zelf moet op zoek gaan naar werkmateriaal voor de kids. Geen handleidingen te volgen… En ik ben een échte échte juf. Eentje dat er ten volle voor gaat… Maar vaak zou ik dan wel eens net dat ietsje teveel tegen mijn zoontje zeggen: ‘wa ht’ of ‘ik ben bezig voor school’.
  Dit Moet in 2019 veranderen. Misschien helpt deze planner me wel?

 16. Leuke actie, altijd handig zo’n fijne planner!

 17. Sonja schreef:

  Mijn doel voor 2019 is afvallen, minimaal 25 kilo maar liefst richting de 35 kilo eraf.

  De milly pie die ik het liefste wil is de Rose.

 18. Ilse Oerlemans schreef:

  Deze staat al een tijdje op mijn wensenlijstje.
  Met 2 kinderen op 2 verschillende scholen en waarvan 1 regelmatig zorgafspraken heeft komt deze goed van pas.
  Ook hebben we een webshop, dus erg handig een goede planner.
  En tijd voor mezelf en voor mijn man moet zeker ook worden gepland.

 19. Ilse Oerlemans schreef:

  En de Silver shine heeft de voorkeur.
  Voornemen 2019 is om meer qualitytime in te plannen met mijn gezin en mer ieder apart.

 20. Carla schreef:

  Wat een geweldige planner! Zo krijgen we in 2019 alles overzichtelijk in een planner.
  Ik wil zo graag een goed overzicht in onze gezins chaos. Dit zou echt een uitkomst zijn.
  Sta te trappelen om er in te beginnen.😊

 21. Mitsa Maas schreef:

  Heel erg graag !
  Heb twee jaar thuis gezeten vanwege een flinke burn-out en ben nu weer op de goeie weg gelukkig !
  Begonnen met mijn nagelsalon en hoop dat ik in deze prachtige agenda al mijn nieuwe klanten in te kunnen schrijven ….
  En mijn rust te kunnen behouden door de teksten die erin verwerkt zijn..
  Lets hope so ! en dan kan 2019 beginnen voor mij …

 22. Erika van Koert schreef:

  Wauw ik doe graag mee
  Mijn doel is om minder in te plannen en daardoor ook minder te stressen

 23. Mijke schreef:

  Wat een gave actie! Ik ben volgende week jarig en dit zou echt een súperkado zijn! Ik vind de Bowtie
  Classic het mooist.
  Mijn doel voor 2019: eindelijk die carriereswitch! De studie waarmee ik afgelopen najaar begonnen ben zet ik door in 2019 en mijn toekomstplannen worden dan nog concreter. Om dat alles goed te plannen, ook samen met mijn gezinsleven, komt deze planner heel goed van pas.

 24. Marjolein schreef:

  Hi,
  Ik ben best een regeltutje! Alles plannen en zo. Privé, alles voor mijn groep 3, mijn haakprojecten. In mijn planning zou een stap kunnen komen te staan dat ik zelf haakprojecten ga verzinnen. Ik denk dat zo’n milly pie Classic me daarbij zou kunnen helpen. Ik kan bladzijden toevoegen, weghalen, verzinnen, krassen, … en dat handig in een map die ik helemaal naar mijn zin kan inrichten.

 25. ellis van der kolk schreef:

  Ik ben al langer op zoek naar een mooie planner voor ons drukke gezingsleven. Ik lees dit blog en wordt helemaal enthousiast vanje verhaal. Ik zou deze erg graag winnen, lijkt me supermooi.
  En een fijne jaarwisseling gewenst

 26. Jacqueline van den Heuvel schreef:

  Zou ik al mijn lijstjes en notebooks kunnen vervangen door 1 handige en efficiënte planner? Des te meer ik over de Milly Pie lees, des te enthousiaster ik word. 2019 wordt een jaar om dromen te laten uitkomen, het starten van een eigen bedrijfje, trainen v meerdere paarden, tussendoor mijn opleiding vervolgen en uiteraard mijn gezin runnen. Ik ben helemaal lijstjes- en notebook “addict”. Super graag zou ik de BowTie Classic winnen met het handige extra opbergvak. Groetjes Jacqueline

 27. Lottie schreef:

  Mijn doel voor 2019: meer tijd te maken voor mijn hobby’s!
  Graag: BowTie Classic

 28. Susan Ferwerda schreef:

  ik wil graag de BowTie Classic winnen. Mijn doel voor 2019 is om wat georganiseerder te gaan leven. Niet meer van dag tot dag leven maar met structuur en regelmaat. Dit notebook zal daar zeker bij kunnen helpen.

 29. Nancy glasz schreef:

  Wauw de bowtie Classic zou fantastisch zijn voor de verstrooide mama 😂 zo kan alles netjes bijhouden en geen afspraak meer missen 🥰

 30. Juf Irma schreef:

  Wat een super leuke en te gekke actie. Ik zou graag een agenda van jou willen winnen.
  Dan weet ik zeker dat ik privé en op school geen afspraak meer zal missen. Ook het stellen van doelen staat bij mij in het komende schooljaar centraal en ik denk dat de agenda mij daar zeker bij zou kunnen helpen.
  Wacht met spanning af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.