batboy, mamablog, de purpuz planner

Purpuz planner

Een planner is erg handig om alles bij te houden. De Purpuz planner helpt je niet alleen bij het plannen, maar heeft ook nog iets heel speciaals; het bereiken van je doel. Ik ging ermee aan de slag en vertel je mijn ervaring met deze planner.

De Purpuz planner

Clen Verkleij is de bedenker van de Purpuz planner. Het is de eerste planner geheel ontworpen om je doel te behalen en het heeft het leven van Clen veranderd. De planner helpt je doelen te stellen, te plannen én te behalen. ”Stop dromen, start doen” en ook ik ging ermee aan de slag.

Mijn eerste gedachten toen ik de Purpuz planner ontving was saai. Het heeft een hardcover grijs linnen kaft met gouden bedrukking. Als ik deze in de winkel zou zien liggen zou ik er niet eens naar om kijken. Smaken verschillen natuurlijk, maar het had van mij wel iets minder saai gemogen. De planner is ook best groot en zwaar voor als je hem wit meenemen in je handtas.

batboy, mamablog, de purpuz planner

Purpuz planner € 34,99

De inhoud

Het belangrijkste is natuurlijk de inhoud, want daar gaat het om. Ik begon met lezen hoe je de planner moet gebruiken en dacht: ”Dit is best ingewikkeld”.

In totaal zijn er 8 tools voor het behalen van je doel die stap voor stap worden uitgelegd. Achterin de planner vind je het werkboek die je moet invullen bestaande uit de Purpuz Map, Matrix, Pad & Plan om in te vullen. Het werkboek invullen was achteraf toch minder ingewikkeld dan ik dacht.

Wat ik erg leuk vind zijn de quotes die in de planner staan, daar ben ik dol op. Ook staat de planner vol met opdrachten zoals bijvoorbeeld bij ”Ja! Ik kan….” schrijf en/of plak je dingen waarvan je weet dat je ze beheerst of waar je trots op bent.

de purpuz planner, mamablog, batboy

De planning

Los van de opdrachten is de planner natuurlijk ook je agenda om je afspraken in op te schrijven. De kwaliteit van het papier is dik en stevig en draagt het Forest Stewardship Council, wat betekent dat het zeker is dat de productie niet tot bosvernietiging heeft geleid.

Bij de maandplanning schrijf je je doel op die je in die maand wilt bereiken en doen.

mamablog, batboy, de purpuz planner

Bij de weekplanning stel je je dag- en weekdoel in en wordt je elke dag verrast door een leuke quote of uitdaging. De ruimte bij de weekplanning is voor mij persoonlijk te klein.

de purpuz planner, mamablog, batboy

Is de Purpuz planner dé planner voor mij?

Hoewel ik het concept super gaaf vind is dit niet mijn planner. Hij is niet handig om mee te nemen, omdat hij groot (19x25cm) en zwaar is (853 gram), de schrijfruimte bij de weekplanning vind ik te klein en zelf zou ik gaan voor een iets vrolijkere planner.

Is dit wel dé planner voor jou en wil je het nieuwe jaar beginnen om je doel te bereiken? Shop dan voor € 34,99 de Purpuz planner.

Wat vind jij belangrijk bij het kiezen van een planner en is de Purpuz planner iets voor jou?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 12 Comments
 1. Ellen schreef:

  Deze planner lijkt mij handig om gewoon op je bureau te laten liggen. Voor mij zou het wel ideaal zijn!

 2. Daniëlle schreef:

  Het lijkt me echt ontzettend fijn om te hebben en goed te plannen. Misschien schaf ik hem nog wel aan voor 2018.

 3. Kreanimo schreef:

  Ik ben nog steeds op zoek naar het systeem voor mij….
  Maar saai en zwaar zijn ook niet mij dingetjes…

 4. Denise schreef:

  Het zou voor mij ook goed zijn. Nu schrijf ik alles wat ik moet en wil doen (voor mijn blog, andere zakelijke dingen, maar ook privé en dingen van de kinderen) op allemaal verschillende plekken. Niet alleen in mijn agenda, maar ook op talloze losse briefjes op mijn bureau en in huis.

 5. Lodi schreef:

  Je ziet het steeds vaker he, die planners. Ik heb zelf nog gewoon een agenda, maar zou eigenlijk elk at meer ruimte kunnen gebruiken. Ik snap jouw minpunten wel. Het had zeker wat vrolijker genoeg en ook niet zo zwaar en groot, tenslotte is het ook wel makkelijk wanneer je het mee kan nemen op stap.

 6. Susan schreef:

  Ik heb ‘m ook! Helemaal blij mee, alleen de praktische kant van het boekwerk is iets minder inderdaad…

 7. Eke schreef:

  Ik denk dat het doelenstellengedeelte wel interessant voor mij is, maar de rest niet zo. Ik zet alles in mijn telefoon aan afspraken enzo.

 8. Ik heb hem hier ook in gebruik en ik vind hem echt ideaal!

 9. Nicole Orriëns schreef:

  Ik houd niet zo van die voorgekookte bemoedigende teksten, dus deze planner zou daarom niets voor mij zijn.

 10. Heel tof! Ik houd ontzettend van dit soort dingetjes. Maar ik heb nu net een systeem wat heel goed past. Maar voor op m’n bureau vind ik zo’n grote planner juist heel fijn klinken 🙂

 11. Dhini schreef:

  Handig boek planner, alleen heb ik voor 2017. Het zou fijn zijn als voor volgende jaar 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.