batboy, mamablog, de purpuz planner

Je doel bereiken met hulp van de Purpuz planner

de purpuz planner, batboy, mamablog

Een planner is erg handig om alles bij te houden. De Purpuz planner helpt je niet alleen bij het plannen, maar heeft ook nog iets heel speciaals; het bereiken van je doel. Ik ging ermee aan de slag en vertel je mijn ervaring met deze planner.

De Purpuz planner

Clen Verkleij is de bedenker van de Purpuz planner. Het is de eerste planner geheel ontworpen om je doel te behalen en het heeft het leven van Clen veranderd. De planner helpt je doelen te stellen, te plannen én te behalen. ”Stop dromen, start doen” en ook ik ging ermee aan de slag.

Mijn eerste gedachten toen ik de Purpuz planner ontving was saai. Het heeft een hardcover grijs linnen kaft met gouden bedrukking. Als ik deze in de winkel zou zien liggen zou ik er niet eens naar om kijken. Smaken verschillen natuurlijk, maar het had van mij wel iets minder saai gemogen. De planner is ook best groot en zwaar voor als je hem wit meenemen in je handtas.

batboy, mamablog, de purpuz planner
Purpuz planner € 34,99

De inhoud

Het belangrijkste is natuurlijk de inhoud, want daar gaat het om. Ik begon met lezen hoe je de planner moet gebruiken en dacht: ”Dit is best ingewikkeld”.

In totaal zijn er 8 tools voor het behalen van je doel die stap voor stap worden uitgelegd. Achterin de planner vind je het werkboek die je moet invullen bestaande uit de Purpuz Map, Matrix, Pad & Plan om in te vullen. Het werkboek invullen was achteraf toch minder ingewikkeld dan ik dacht.

Wat ik erg leuk vind zijn de quotes die in de planner staan, daar ben ik dol op. Ook staat de planner vol met opdrachten zoals bijvoorbeeld bij ”Ja! Ik kan….” schrijf en/of plak je dingen waarvan je weet dat je ze beheerst of waar je trots op bent.

de purpuz planner, mamablog, batboy

De planning

Los van de opdrachten is de planner natuurlijk ook je agenda om je afspraken in op te schrijven. De kwaliteit van het papier is dik en stevig en draagt het Forest Stewardship Council, wat betekent dat het zeker is dat de productie niet tot bosvernietiging heeft geleid.

Bij de maandplanning schrijf je je doel op die je in die maand wilt bereiken en doen.

mamablog, batboy, de purpuz planner

Bij de weekplanning stel je je dag- en weekdoel in en wordt je elke dag verrast door een leuke quote of uitdaging. De ruimte bij de weekplanning is voor mij persoonlijk te klein.

de purpuz planner, mamablog, batboy

Is de Purpuz planner dé planner voor mij?

Hoewel ik het concept super gaaf vind is dit niet mijn planner. Hij is niet handig om mee te nemen, omdat hij groot (19x25cm) en zwaar is (853 gram), de schrijfruimte bij de weekplanning vind ik te klein en zelf zou ik gaan voor een iets vrolijkere planner.

Is dit wel dé planner voor jou en wil je het nieuwe jaar beginnen om je doel te bereiken? Shop dan voor € 34,99 de Purpuz planner 2018.

Wat vind jij belangrijk bij het kiezen van een planner en is de Purpuz planner iets voor jou?

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 

 

 

 

 

12 gedachten over “Je doel bereiken met hulp van de Purpuz planner”

  1. Het zou voor mij ook goed zijn. Nu schrijf ik alles wat ik moet en wil doen (voor mijn blog, andere zakelijke dingen, maar ook privé en dingen van de kinderen) op allemaal verschillende plekken. Niet alleen in mijn agenda, maar ook op talloze losse briefjes op mijn bureau en in huis.

  2. Je ziet het steeds vaker he, die planners. Ik heb zelf nog gewoon een agenda, maar zou eigenlijk elk at meer ruimte kunnen gebruiken. Ik snap jouw minpunten wel. Het had zeker wat vrolijker genoeg en ook niet zo zwaar en groot, tenslotte is het ook wel makkelijk wanneer je het mee kan nemen op stap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *