batboy, milly pie, mamablog, jongensmama

Milly Bowtie Silver Shine

Met de Milly pie creëer je overzicht in stijl. Een planner, notitieboek mét agendafunctie in één. De Milly pie helpt je plannen, zit vol met lijstjes en is ongedateerd. Ben jij altijd met 1001 dingen tegelijk bezig en opzoek naar een planner die je helpt plannen én helpt om je doelen te realiseren? De prachtige Milly BowTie Silver Shine is nu al een tijdje in mijn bezit en mijn doel voor de maand januari was om 5 kilo af te vallen. Is mijn doel geslaagd?

Milly Pie

Goed plannen is niet altijd even makkelijk en een planner is daarbij een handige helper. Als ik voor een planner ga wil ik natuurlijk ook dat hij er stijlvol uitziet en dat doen de Milly pie planners allemaal. Er is keus uit 4 verschillende designs:

 • Milly BowTie Silver Shine
 • Misses Blue
 • Pink Lady
 • Milly Patty (linnen editie)

*Milly Pie is een zoete verbastering van het Engelse ‘millipede’ (duizendpoot). 

Ik viel direct voor de Milly BowTie Silver Shine. Met zijn mintgroene kleur en zilveren strikjes was ik meteen verliefd. Ik ontving hem in een mooi opvallende roze tas.

milly bowtie silver shine, mamablog, batboy

milly pie bowtie silver shine, milly pie, mamablog, batboy

batboy, milly pie, mamablog, jongensmama, milly bowtie silver shine

De Milly Pie is voorzien van een kartonnen kaft.

1001 Dingen tegelijk

Ik ben altijd met 1001 dingen tegelijk bezig en mijn hoofd zit vol met dingen die ik (nog) wil doen. Voor mijn blog moet ik dingen noteren, afspraken (van de kinderen) opschrijven en ik wil mijn doelen op papier zetten. Wanneer je dingen opschrijft wat er nog moet gebeuren of gedaan moet worden helpt het wanneer je het opschrijft. Bij het opschrijven maak je je hoofd leeg en geeft zo meer een stok achter de deur zodat je het ook daadwerkelijk gaat doen.

milly pie, batboy, mamablog, jongensmama, milly bowtie silver shine

Ik ben wel echt een planner en houd van overzicht, maar dé planner die mij helpt om overzicht te houden had ik nog niet gevonden.

Ik zocht een planner waar ik mijn afspraken kan noteren, dingen die ik op een bepaalde dag echt moet doen, mijn doelen opschrijven én wat ik ook belangrijk vind is dat hij er mooi uitziet.

Milly BowTie Silver Shine

Ik ontving de prachtige stijlvolle Milly BowTie Silver Shine en de Milly Pie 101 dingen kladblok. Aan de binnenkant van de planner zit een plastic hoesje waar je visitekaartjes, leuke foto van je kind(eren) of je favoriete quote achter kan stoppen.

milly pie, mamablog, jongensmama, batboy, milly bowtie silver shine

Milly Pie 101 dingen kladblok

De Milly Pie start met een uitleg hoe de planner te gebruiken en staat vol met inspirerende quotes. Je begint met het invullen van je missie, je taken voor de maand en iets wat je elke dag wilt gaan doen (mijn missie voor de maand januari was om 5 kilo af te vallen).

batboy, mamablog, milly pie, milly bowtie silver shine

Start wanneer je wilt

De Milly Pie is ongedateerd dus je bepaald zelf wanneer je je planner wilt gaan gebruiken. In de eerste instantie vond ik dat niet zo handig, want nu moest ik alle data met de hand invullen. Achteraf is het juist ideaal, want of je in het begin van het jaar start met de Milly Pie of ergens in het midden, dat bepaal je helemaal zelf.

De weekplanning is mooi overzichtelijk. Er is ruimte om je prioriteiten van de dag op te schrijven, je taken en je afspraken.

Wanneer de maand voorbij is komt er een soort evaluatiegesprek met je Milly Pie:

 • Wat deed ik deze maand goed?
 • Wat had ik beter kunnen doen?
 • Kan het volgende maand beter?

Daarna kom je bij Braindump. Dit vind ik een heerlijke pagina, want hier schrijf je al je gedachten op waar je in de bewuste maand geen plek, actie of raad mee weet. Zo haal je je hoofd heerlijk leeg.

Milly Bowtie Silver Shine, batboy, mamablog

milly pie, mamablog, batboy, milly bowtie silver shine

Navulling inhoud € 35,-

Helemaal achterin staat het vol met handige lijstje, is er genoeg ruimte voor notities, kun je opschrijven waar je blij van wordt, je ideeën en nog veel meer.

milly pie, batboy, mamablog, milly bowtie silver shine

Me and my Milly Pie

Heerlijk om je hoofd leeg te halen door alles op te schrijven en daarnaast ook nog je afspraken, doelen en taken kunt noteren.

Mijn missie voor de maand januari was om 5 kilo af te vallen en dat is gelukt!

De Milly BowTie Silver Shine is een heerlijke planner waar ik heel blij van wordt. Hij is handig in gebruik, genoeg schrijfruimte én ziet er geweldig uit.

milly pie, mamablog, batboy, milly bowtie silver shine

Milly pie € 49,95

Gebruik jij een planner? En welke planner gebruik jij?

Lees ook:

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 21 Comments
 1. Jamey schreef:

  Wat een mooi design ook! Ziet er erg handig uit!

 2. Merel schreef:

  Ziet er echt heel mooi uit. En wat knap dat je je doel hebt gehaald! Gebruik zelf Purpuz; heel blij mee.

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Ik gebruik een Moleskine. De Millie Pie ken ik wel maar daar mis ik de data.

 4. Tamara schreef:

  Deze ziet er echt super leuk uit en lijkt me zo handig! Altijd fijn om je gedachten op te schrijven en het uit je hoofd te hebben. Ik gebruik nog niet zo’n boekje, dus ik ga er zeker even verder naar kijken!

 5. Cashmyra schreef:

  Ik wil er ook 1!
  http://Www.Cashmyra.me

 6. MamaPlaneet schreef:

  Hey wat een leukerd. Kende ik nog niet. Ook zo fijn dat het als een multomap werkt.

 7. Ik ben zelf niet zo van het plannen, maar ik vind dit wel een hele leuke!

 8. Wauw wat goed dat je 5 kilo bent afgevallen. En wat een mooie planner!

 9. Mooie planner! Ik zie ze steeds vaker voorbij komen, maar toch heb ik een voorkeur voor digitale agenda’s en planners.

 10. Bianca Schrijft schreef:

  Zelf gebruik ik eigenlijk alleen de agenda van mijn telefoon. Ik wil eigenlijk wel weer iets op papier, maar ben er nog niet uit hoe en wat. Ik zit te denken aan een bullet journal.

 11. Sanne schreef:

  Dat ziet er goed uit. Ik gebruik een digitale agenda, maar ook de maschaplanner. Maar de maschaplanner schiet er ook wel eens bij in!

 12. Marjolein schreef:

  Prachtig vormgegeven en voor een planner zoals ik altijd een topproduct! Mooie ontdekking!

 13. Rory schreef:

  Jaaaaa, wat is ie fijn! Ik heb exact dezelfde en ik ben er zoooo blij mee. Qua vulling gebruik ik juist de andere versie (verticaal). Werkt heerlijk (ik gebruik de Milly Pie niet alleen als planner, maar ook als agenda).

 14. Judith schreef:

  wat een mooie. Ik heb de flowplanner

 15. Ik ken dit product nog niet, maar het lijkt me wel heel erg handig zeg! Ik ben sowieso iemand die geen gebruik maakt van een planner of iets dergelijks, maar het zou misschien niet verkeerd zijn er wel eens één te gaan gebruiken.

 16. Susan schreef:

  Oeh, deze is fijn! Ik heb ‘m ook, plaats volgende week mijn review.

 17. Chantal schreef:

  O wat een gave planner zeg! Ik heb er zelf eentje van Purpuz planner. Deze is ook heel fijn.

 18. Grace schreef:

  Wat een leuke boekjes zeg! Ik ben net aan een bullet journal begonnen, maar lijkt me ook wel fijn dat hier de lay out al in zit.

 19. Dhini schreef:

  Wat mooi planner. De cover is erg leuk
  Handig zo`n planner

 20. Laura schreef:

  Leuke planner! Word je gelijk vrolijk van als je deze erbij pakt:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.