batboy, milly pie, mamablog, jongensmama

Milly Bowtie Silver Shine

Met de Milly pie creëer je overzicht in stijl. Een planner, notitieboek mét agendafunctie in één. De Milly pie helpt je plannen, zit vol met lijstjes en is ongedateerd. Ben jij altijd met 1001 dingen tegelijk bezig en opzoek naar een planner die je helpt plannen én helpt om je doelen te realiseren? De prachtige Milly BowTie Silver Shine is nu al een tijdje in mijn bezit en mijn doel voor de maand januari was om 5 kilo af te vallen. Is mijn doel geslaagd?

Milly Pie

Goed plannen is niet altijd even makkelijk en een planner is daarbij een handige helper. Als ik voor een planner ga wil ik natuurlijk ook dat hij er stijlvol uitziet en dat doen de Milly pie planners allemaal. Er is keus uit 4 verschillende designs:

  • Milly BowTie Silver Shine
  • Misses Blue
  • Pink Lady
  • Milly Patty (linnen editie)

*Milly Pie is een zoete verbastering van het Engelse ‘millipede’ (duizendpoot). 

Ik viel direct voor de Milly BowTie Silver Shine. Met zijn mintgroene kleur en zilveren strikjes was ik meteen verliefd. Ik ontving hem in een mooi opvallende roze tas.

milly bowtie silver shine, mamablog, batboy

milly pie bowtie silver shine, milly pie, mamablog, batboy

batboy, milly pie, mamablog, jongensmama, milly bowtie silver shine
De Milly Pie is voorzien van een kartonnen kaft.

1001 Dingen tegelijk

Ik ben altijd met 1001 dingen tegelijk bezig en mijn hoofd zit vol met dingen die ik (nog) wil doen. Voor mijn blog moet ik dingen noteren, afspraken (van de kinderen) opschrijven en ik wil mijn doelen op papier zetten. Wanneer je dingen opschrijft wat er nog moet gebeuren of gedaan moet worden helpt het wanneer je het opschrijft. Bij het opschrijven maak je je hoofd leeg en geeft zo meer een stok achter de deur zodat je het ook daadwerkelijk gaat doen.

milly pie, batboy, mamablog, jongensmama, milly bowtie silver shine

Ik ben wel echt een planner en houd van overzicht, maar dé planner die mij helpt om overzicht te houden had ik nog niet gevonden.

Ik zocht een planner waar ik mijn afspraken kan noteren, dingen die ik op een bepaalde dag echt moet doen, mijn doelen opschrijven én wat ik ook belangrijk vind is dat hij er mooi uitziet.

Milly BowTie Silver Shine

Ik ontving de prachtige stijlvolle Milly BowTie Silver Shine en de Milly Pie 101 dingen kladblok. Aan de binnenkant van de planner zit een plastic hoesje waar je visitekaartjes, leuke foto van je kind(eren) of je favoriete quote achter kan stoppen.

milly pie, mamablog, jongensmama, batboy, milly bowtie silver shine
Milly Pie 101 dingen kladblok

De Milly Pie start met een uitleg hoe de planner te gebruiken en staat vol met inspirerende quotes. Je begint met het invullen van je missie, je taken voor de maand en iets wat je elke dag wilt gaan doen (mijn missie voor de maand januari was om 5 kilo af te vallen).

batboy, mamablog, milly pie, milly bowtie silver shine

Start wanneer je wilt

De Milly Pie is ongedateerd dus je bepaald zelf wanneer je je planner wilt gaan gebruiken. In de eerste instantie vond ik dat niet zo handig, want nu moest ik alle data met de hand invullen. Achteraf is het juist ideaal, want of je in het begin van het jaar start met de Milly Pie of ergens in het midden, dat bepaal je helemaal zelf.

De weekplanning is mooi overzichtelijk. Er is ruimte om je prioriteiten van de dag op te schrijven, je taken en je afspraken.

Wanneer de maand voorbij is komt er een soort evaluatiegesprek met je Milly Pie:

  • Wat deed ik deze maand goed?
  • Wat had ik beter kunnen doen?
  • Kan het volgende maand beter?

Daarna kom je bij Braindump. Dit vind ik een heerlijke pagina, want hier schrijf je al je gedachten op waar je in de bewuste maand geen plek, actie of raad mee weet. Zo haal je je hoofd heerlijk leeg.

Milly Bowtie Silver Shine, batboy, mamablog

milly pie, mamablog, batboy, milly bowtie silver shine
Navulling inhoud € 35,-

Helemaal achterin staat het vol met handige lijstje, is er genoeg ruimte voor notities, kun je opschrijven waar je blij van wordt, je ideeën en nog veel meer.

milly pie, batboy, mamablog, milly bowtie silver shine

Me and my Milly Pie

Heerlijk om je hoofd leeg te halen door alles op te schrijven en daarnaast ook nog je afspraken, doelen en taken kunt noteren.

Mijn missie voor de maand januari was om 5 kilo af te vallen en dat is gelukt!

De Milly BowTie Silver Shine is een heerlijke planner waar ik heel blij van wordt. Hij is handig in gebruik, genoeg schrijfruimte én ziet er geweldig uit.

milly pie, mamablog, batboy, milly bowtie silver shine
Milly pie € 49,95

Gebruik jij een planner? En welke planner gebruik jij?

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 

 

 

 

 

 

21 gedachten over “Milly Bowtie Silver Shine”

  1. Deze ziet er echt super leuk uit en lijkt me zo handig! Altijd fijn om je gedachten op te schrijven en het uit je hoofd te hebben. Ik gebruik nog niet zo’n boekje, dus ik ga er zeker even verder naar kijken!

  2. Jaaaaa, wat is ie fijn! Ik heb exact dezelfde en ik ben er zoooo blij mee. Qua vulling gebruik ik juist de andere versie (verticaal). Werkt heerlijk (ik gebruik de Milly Pie niet alleen als planner, maar ook als agenda).

  3. Ik ken dit product nog niet, maar het lijkt me wel heel erg handig zeg! Ik ben sowieso iemand die geen gebruik maakt van een planner of iets dergelijks, maar het zou misschien niet verkeerd zijn er wel eens één te gaan gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *