dieet shake, action

Dieet shake van Action

Afvallen blijft een strijd. Je zou bijvoorbeeld een dieet shake kunnen nemen en zo een maaltijd vervangen. De dieet shakes zijn meestal wel erg prijzig, maar onlangs zag ik ze bij Action staan voor nog geen € 4,- en dus kocht ik een bus dieet shake welke goed is voor 17 maaltijdvervangers.

Dieet shake

Met een dieet shake vervang je je ontbijt, lunch en/of avondeten. Doordat een shake minder calorieën bevat val je af.

Ik vind de dieet shakes altijd wel prijzig en dat houd mij dan weer tegen om het te kopen. Laatst was ik bij Action en daar zag ik dieet shakes staan voor maar € 3,49. Er zijn 2 smaken verkrijgbaar: aardbei en vanille.

Ik besloot om mijn ontbijt én lunch in te ruilen voor een shake, zodat ik ’s avonds wel met het gezin gezellig aan tafel kan eten.

Calorieën

In de bus zit 425 gram poeder wat goed is voor 17 shakes. Er zit een handig maatschepje bij en deze los je op in 250 ml magere melk. Eén glas bevat 200 calorieën.

Ik dacht dat de shake een beetje dik werd zodat je een vol gevoel krijgt, maar helaas is dat niet het geval. Het ruikt heel erg zoet en zo smaakt het ook (iets té zoet voor mij). Het smaakt op zich redelijk, (naar een goedkope variant van yoghurtdrink), maar nadat ik de shake opgedronken had, had ik geen verzadigd gevoel en miste ik toch wel erg mijn boterham. Ik zag dan ook heel erg uit na het avondeten!

dieet shake, mamablog, batboy, lifestyle

Aardbei

Ben je een échte zoete kauw, dan is de aardbei smaak misschien wel iets voor jou. Zelf had ik dan toch beter voor vanille kunnen gaan, want de shake gaat mij nu steeds meer tegenstaan.

Omdat de shake mij zo is gaan tegenstaan, heb ik hem maar even opgeborgen in de kast. Ik heb de shake weer verruild voor een volkoren boterham met kipfilet.

Ik weet niet hoe het met andere dieet shakes zit, maar dat je hier geen verzadigd gevoel van krijgt vind ik een minpunt. Zelf zou ik deze niet meer kopen. Het afvallen blijft lastig, maar deze shake maakt het afvallen helaas niet makkelijker voor mij.

dieet shake, mamablog, lifestyle, batboy

Heb jij ervaring met een dieet shake? Zo ja, ben ik benieuwd welke dat is en hoeveel ben je daardoor afgevallen? 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

4 gedachten over “Dieet shake van Action”

  1. O jammer, ik heb de vanille van de action en neem deze alleen in de ochtend sport 2 x in de week en doe erbij in de ochtend een 15 minuten oefeningen 😀 de rest van de dag eet ik gewoon mijn eigen eten maar heb wel de snoep en koekjes laten staan. Ben nu 2 weken bezig en ben inmiddels 3 kilo kwijt.

  2. Iemand die weet waarom deze shake niet meer te krijgen is in de action,
    Oh ik mis die wel.ik dronk hem s’morgens en had een goed verzadigd gevoel.ben 15 kg van januari tot nu
    Wel ook echt gezond eten…
    Waarom ?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *