touchscreen handschoenen

Touchscreen handschoenen

Zie je deze coole handschoenen? Gelukkig heb ik ze nog niet nodig, maar het zijn wel hele speciale! Het zijn namelijk touchscreen handschoenen. Dit koos ik samen met nog een ander product uit bij Smartphonehoesjes en ik ontving een goed gevulde goodiebag.

Touchscreen handschoenen

Bij Smartphonehoesjes kun je terecht voor telefoonhoesjes,ย tablet hoes en accessoires voor je smartphone. Wil je liever een persoonlijk hoesje? Je kunt ook je eigen hoesje ontwerpen.

Ik mocht iets uit de webshop kiezen en het eerste waar ik voor koos was een smartphone houder voor in de auto. Ik gebruik mijn telefoon namelijk heel vaak als navigatie en dan is een houder toch wel heel erg makkelijk.

Toen ben ik eens gaan kijken naar deย telefoon accessoires en daar zag ik deze super leuke handschoenen. En het zijn niet zomaar handschoenen, maar lederen touchscreen handschoenen. Ik vind het zo handig, maar Nick lachte mij vierkant uit! Tja, hij heeft nooit handschoenen aan en weet dus niet hoe lastig het is met gewone handschoenen om je mobiel op te nemen, want dat werkt dus niet. Ik ben in ieder geval alvast goed voorbereid ๐Ÿ˜‰ .

touchscreen handschoenen

Natuurlijk heb ik ze meteen even getest en het werkt! De geur van het leer vind ik trouwens zรณ lekker.

mamablog, batboy, goodiebag, touchscreen handschoenen

Goodiebag

Maar dit was niet alles wat in ontving, want ik kreeg een heuse goodiebag! Ik ben dol op verrassingen รฉn cadeautjes en dus pakte ik het snel uit.

goodiebag, touchscreen handschoenen, mamablog, batboy

De goodiebag is goed gevuld met veel leuke gadgets zoals:

 • Stickers
 • Popsocket
 • Fidget spinner
 • VeryFit smart band
 • Powerbank (2 stuks)
 • Phone ring
 • Audio kabel
 • Cadeaukaart

goodiebag, mamablog, touchscreen handschoenen

Winactie

Het krijgen van een goodiebag is zo leuk, maar we willen ook een ander blij maken. Daarom geven we een aantal van deze items weg en zo kan jij ook genieten van deze goodiebag! Wil je graag verrast worden, doe dan mee met deze winactie.

 • Like Batboy op Facebook.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina.

De winactie loopt van 06.06.2018 t/m 11.06.2018. Daarna word de winnaar bekend gemaakt.

Helaas deze actie is gesloten.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

*Let op, je ontvangt een aantal items van deze goodiebag. Uitgezonderd de touchscreen handschoenen en de smartphone houder.

 

 

 

 

11 gedachten over “Touchscreen handschoenen”

 1. Ik kocht onlangs mijn nieuwe winterjas (jaja ik ben er vroeg bij maar was op slag verliefd) en dit paar handschoenen zou er absoluut bij passen๐Ÿ˜ met bijkomend groot voordeel de touchscreen, you will make me happy! Geen koude en shakende handjes meer deze winter op de kerstmarkt bij het willen nemen van foto’s ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜Š

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *