gezin, hellofresh

Gezin aan tafel

Tijdens het avondeten zitten wij altijd met ons gezin aan tafel. Niet iedereen vind het eten wat ik maak altijd even lekker en het word ook steeds moeilijker om te bedenken wat we vandaag weer eens moeten gaan eten. Van HelloFresh ontvingen we een Familybox en ik maakte tijdens onze vakantie Duitse biefstuk met pittige bataatpuree, een heerlijke maaltijd al zeg ik het zelf! 

Wat eten we vandaag?

Dit vind ik wel één van de moeilijkste vragen. Ik ben echt geen keukenprinses en veel fantasie in de keuken heb ik ook niet. Daarbij zijn de jongens erg kieskeurig en lusten bijna niks.

Ook al hebben ze geen zin in het eten wat ik maak, toch zitten we altijd met z’n allen aan tafel. We praten over de dag, hoe het op school is geweest en dan peuzelen ze onder het kletsen toch nog wat op. Ik vind het een belangrijk moment van de dag om samen als gezin met elkaar aan tafel te zitten. En ik ben niet de enige. Maar liefst 66% van de Nederlanders vindt samen eten belangrijk voor het versterken van de familiebanden, blijkt uit onderzoek van HelloFresh.

Het is quality time met elkaar, gezellig (mits ze niet zeuren over het eten 😉 ) en ook nog eens goed voor de ontwikkeling van je kind(eren).

HelloFresh

Van HelloFresh ontvingen we een Family maaltijdbox en dit leek mij ideaal! Twee grote dozen werden bezorgt op ons vakantieadres (ja, want ook in de vakantie moet er gekookt worden).

In de dozen zitten verse groenten, vlees, vis, kruiden en (vegetarische)recepten. Het zag er allemaal heerlijk uit en ik koos ervoor om de ‘Duitse biefstuk met pittige bataatpuree’ te maken.

Op de recepten staat:

 • Totale bereidingstijd.
 •  De moeilijkheidsgraat.
 • Hoeveel dagen je de producten kunt bewaren.
 • Calorie-focus.

Het was een makkelijk recept om te maken en de bereidingstijd is 25 minuten. Ik heb nog nooit bataatpuree gemaakt en gegeten dus was erg benieuwd.

hellofresh, mamablog, batboy, aan tafel

Het gezin aan tafel

Het was een beetje behelpen in de keuken van ons vakantiehuisje, maar het begon al heerlijk te ruiken en iedereen kreeg er trek van. De rode peper heb ik er voor de kinderen niet bijgedaan, want dan weet ik zeker dat ze het niet lusten. Het recept word eenvoudig met foto’s uitgelegd en je vind de ingrediëntenlijst en voedingswaarden op de achterkant.

De bereidingstijd klopte en binnen een half uur was het eten klaar. Ik zag Deon al met een smerig gezicht kijken en Sten begon meteen te eten. Dit was voor iedereen nieuw, maar wat vinden we het lekker (behalve Deon). Dit recept ga ik zeker vaker maken en zo leren we ook nog eens andere dingen eten!

Ik vind de maaltijdboxen van HelloFresh echt een uitkomst. Zo weet je precies wat je kan gaan eten én je hoeft de deur niet uit voor de boodschappen, want daar heb ik wel zo’n hekel aan, helemaal als je niet weet wát je moet gaan eten.

mamablog, batboy, aan tafel, hellofresh

Winactie

Vandaag 15 mei 2018 is het Wereldfamiliedag. Wij mogen van HelloFresh maar liefst 4 weken lang de Family maaltijdboxen proberen en we mogen ook nog eens 2 boxen weggeven! 

Ben jij geen keukenprinses, heb je geen inspiratie, ben je te druk zodat het boodschappen doen er weleens bij doorschiet of ben je benieuwd naar andere lekkere recepten zodat je gezellig met je gezin kan genieten van een heerlijke maaltijd?

Kortom wil jij 2 weken lang de Family maaltijdboxen van HelloFresh uitproberen?

Ik mag 1 gezin blij maken met twee weken lang gratis maaltijdboxen van HelloFresh. Wat moet je hiervoor doen?

 • Like onze Facebookpagina.
 • Like en deel dit bericht.
 • Post een gezellige foto onder deze post op Facebook van je gezin aan tafel tijdens het eten en maak zo extra kans om 2 weken lang te genieten van de HelloFresh Family maaltijdboxen.

Of

 • Like deze post en plaats voor 1 juni jouw leukste familiefoto op Instagram met #familiemoment en #Batboy. Dan maak jij kans op 2 weken lang de meest heerlijke gerechten van HelloFresh.

De winactie loopt van 15.05.2018 t/m 31.05.2018. Daarna word de winnaar bekend gemaakt.

Helaas deze actie is gesloten.

*Het gaat om 2 keer een maaltijdbox bestaande uit 3 gerechten naar keuze voor 1-4 personen.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 12 Comments
 1. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) schreef:

  Ja die willen wij heel graag uitproberen! Ik ben echt totaal geen keukenprinses, als ik in de keuken sta heb ik echt totaal geen inspiratie (eerder een black out). Wij hebben een aantal maaltijdopties en die herhalen we elke 2 weken. Het avondeten is bij ons dus eerder een verplicht nummer en ontzettend saai. Zo saai zelfs dat mijn dochter van 8 een kinder kookboek op haar verlanglijstje had gezet, want dan ging zij wel koken zei ze 🙂 . Ik zou het heel erg prettig vinden als mij wat hulp geboden zou worden in de vorm van een familiebox, dan zou ik mijn man en 2 meiden eindelijk eens wat lekkere variatie voor kunnen schotelen.

 2. Marloes schreef:

  Al tijden kijk ik naar de verschillende maaltijdboxen die te koop zijn. Het is voor ons ideaal. Met twee heel drukke banen, heb je niet altijd even veel zin om na te denken over ingewikkelde maaltijden en verval je altijd weer snel in het geijkte…. met deze maaltijdbox hoop ik het plezier in koken weer op te pakken en weer wat gevarieerder te gaan eten.

 3. Lindsey Roosen schreef:

  Ik doe heel graag mee!!!!! Heb nog nooit iets van hello fresh gehad en ben er heel nieuwsgierig naar!!! Lijkt mij leuk om dit met ons gezin te proberen.
  Ik heb een foto onder het Fb bericht gezet!

 4. Ingrid Hopster schreef:

  Hier thuis 2 kieskeurige eters, tot mijn grote schaamte moet ik zeggen dat ik 1 van de 2 ben, dus regelmatig zijn wij inspiratieloos over wat we zullen eten want iets nieuws proberen en dan weg moeten gooien omdat het niet lekker is hebben we het budget niet voor dus vaak is het dan maar weer aardappels met wortels en een gehaktbal want dat lust iedereen, lijkt mij zo handig om gewoon eens niet te hoeven denken en gewon iets nieuws te kunnen proberen.

 5. Marian Zw schreef:

  Ik zou heel graag eens willen proberen. Eigenlijk staat er elke week wel hetzelfde bij ons op tafel. Ik wil zelf wel graag wat variatie aanbrengen maar mis dan de inspiratie of ingredienten. Dan laat ik het maar weer zitten. Vier weken lang proberen vind ik echt een enorme prijs! Super leuk.

 6. Manon Toemen schreef:

  Wij eten ook altijd aan tafel. Meestal met gepiep dat ze het niet lusten de kinderen dan he ☺
  Zo’n leuke box uitpakken en fotos kijken hoe het dan moet zal vooral onze Gijs van 5 interessant vinden dus wie weet gaat hij het dan ook proeven!

 7. Marieke Flikweert schreef:

  Ik zou heel graag de Hello Fresh boxen willen proberen. Ik kijk regelmatig op hun site naar lekkere recepten, en ze zien er echt om te smullen uit. Helaas vind ik ze echt te duur om ze aan te schaffen. Voor 3 maaltijden kan ik een hele week ‘gewoon’ boodschappen doen. Maar het lijkt mij heerlijk om nieuwe, aparte producten te proberen. Ik hoorde van iemand dat het is alsof je in een restaurant eet, daar ben ik echt heel benieuwd naar.

 8. Rianne WeerZome schreef:

  Ik hoor er veel positieve verhalen over. Alleen de prijs houdt mij tegen. Maar wat zou het lekker zijn om niet te hoeven na te denken over wat we de komende dagen gaan eten, geen boodschappen te doen, en om andere gerechten uit te proberen….. Wat een rust zal dat in mijn hoofd en aan tafel geven. Ik doe graag mee met deze toffe actie. Wie weet verander ik dan nog in een keukenprinses 😉

 9. Oma Will schreef:

  Jammer, ik heb geen Facebook.
  Iedereen veel geluk met deze winactie.

 10. Ana schreef:

  Ik doe ook graag mee! Lijkt mij leuk om uit te proberen!

 11. Marian B schreef:

  Dat is niet verkeerd! Ben erg benieuwd naar deze boxen. En eten we waarschijnlijk weer eens iets ‘nieuws’ en ik hoef niet na te denken wat en dingen in huis te halen. Voor de kinderen ook interessant, weer eens wat anders en uitpakken ook altijd leuk. Een hele mooie kans om te ontdekken of het iets voor ons is, doe daarom graag mee.

 12. Wat leuk! Sturen ze ook naar Duitsland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.