mamablog, batboy, swing stepper van Aldi

De swing stepper van Aldi

Heb jij dat ook? Je gaat naar de supermarkt om even boodschappen te doen en komt terug met iets waarvoor je eigenlijk helemaal niet kwam? Dat heb ik heel vaak en dit keer ging ik met een Swing Stepper van Aldi naar huis. Thuis wilde ik hem meteen proberen, maar toen ik erop ging staan zat er geen beweging in. Miskoop of  gewoon dom?

Swing Stepper van Aldi

Ik zou alleen maar even een paar boodschappen halen voor het avondeten en ging dus gericht. Toch liep ik alle gangen door, want misschien kom je wel iets tegen wat je ook nodig hebt. Ik maak (bijna) nooit boodschappenlijstjes dus ik kan weleens iets vergeten.

In mijn linkerooghoek zag ik dozen met steppers staan en dat trok mijn aandacht. Graag wil ik meer bewegen en ben bezig met afvallen dus zo’n stepper lijkt me wel heel handig. Het mooie was dat hij ook nog was afgeprijsd en koste maar € 19,-. Voor dat geld kon ik hem niet laten liggen en dus liep ik een beetje onhandig (natuurlijk geen karretje, want ik ging voor een paar boodschappen) met de buggy en een grote doos onder mijn arm naar de kassa.

Beschrijving in het Duits

Thuis wilde ik hem graag meteen proberen en haalde hem uit de doos. De handvatten moesten er nog aan bevestigd worden en er lagen nog een paar losse onderdelen bij. Eerst heb ik de beschrijving ‘gelezen’, maar omdat het in het Duits is had ik meer aan de plaatjes dan de tekst 😉 .

Erg wijs werd ik ook niet van de plaatjes en bekeek de onderdelen maar eens. De handvatten waren niet moeilijk te bevestigen, maar dan had ik nog 2 zwarte kunststof onderdelen, een zakje met 2 schroefjes en een geel ding.

Zo snugger als ik ben duurde het niet al te lang dat ik erachter kwam dat de zwarte kunststof onderdelen de voetjes waren voor de achterkant en daar hoorden die schroefjes dus bij.

Is steppen nu zo zwaar?

De stepper kon nu gebruikt worden en enthousiast ging ik erop staan. Meteen gingen de ‘pedalen’ naar beneden, maar ik kreeg ze niet meer omhoog! Ik dacht dat steppen niet zo heel moeilijk was, maar dit kost ontzettend veel kracht. Heb ik nu een miskoop gedaan of ben ik nu gewoon zo dom?

Hoe lang het heeft geduurd weet ik niet, maar ik deed al een oproepje op Instagram of er iemand tips had. Ik draaide de stepper op z’n kop om te zien waar het aan lag, maar erg technisch ben ik niet.

”Opeens ging er een lichtje branden”

Eerlijk gezegd werd ik er een beetje chagrijnig van tot er opeens een lampje bij mij ging branden. ‘‘Dat gele ding”, zei een stem in mijn hoofd.

swing stepper van aldi, mamablog, batboy

Ja, ik ben echt zo dom

Dat gele ding zit er natuurlijk niet voor niets bij en ik zag opeens dat hij er aan de voorkant in moest. Nu kon ik nog heel even snel gaan steppen voordat de kinderen van school gehaald moesten worden.

mamablog, batboy, swing stepper van aldi

Het steppen is best zwaar en je voelt het ook echt in je bovenbenen. In de 10 minuten dat ik erop heb gestaan zijn er toch 30 calorieën verbrand. De swing stepper van Aldi is dus geen miskoop 😉 .

Lees ook: 

mamablog, batboy, swing stepper van aldi

Lees jij altijd eerst de beschrijving of begin je gewoon?

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 11 Comments
 1. Melissa krijns schreef:

  Fijn dat toch geen miskoop is geweest. ikga altijd meteen aan de slag. En vaak komt het ook altijd wel goed 😁 Soms ook niet dan ben ik er klaar mee en laat ik het mjn vriend afmaken 😆

 2. Petra schreef:

  Hahahaha oh dit verhaal is echt heel herkenbaar. Dit had mij zo kunnen overkomen 🙂

 3. Mariëlle schreef:

  Super zeg zo’n stepper voor thuis. Zo kun je wel lekker bewegen, zonder dat je er de deur voor uit hoeft.

 4. Lodi schreef:

  haha nee ik ben echt een denker en lees dus eerst de beschrijving, dit in tegenstelling tot mijn man die meteen doet en er dan vaak niet uitkomt 🙂 Ik heb ook ooit een steppe gehad en dit is zeker zwaar. Fijn dat het je toch gelukt is.

 5. Nicole Orriëns schreef:

  LOL. Ik vind het heel herkenbaar dat je met dat ding naar huis ging terwijl je daar niet voor kwam : )

  Ik heb een enorme hekel aan gebruiksaanwijzingen en ga liever meteen aan de slag.

 6. Ik lees meestal wel eerst de gebruiksaanwijzing mijn man doet dat bijna nooit haha. Veel plezier met steppen. 🙂

 7. Dhini schreef:

  Handig om in huis te hebben, lijkt mij – lekker bewegen. Veel plezier

 8. Manon schreef:

  Ik ben iemand die begint en dan maar gewoon kijkt wat er gebeurt. Hou niet zo van beschrijvingen hahaha

 9. Eric schreef:

  Hoe kan je de weerstand van de pedalen verminderen?

 10. Eric schreef:

  Weet iemand of je de weerstand van de pedalen kan aanpassen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.