babytijd

Dingen die ik niet mis van de babytijd

Kijk eens wat lief schattig en klein. Hier pas een weekje oud en nu is hij alweer 2 jaar. Volgmama schreef onlangs een blog over de 5 mooie dingen die ze mist aan de babytijd. Hoe schattig klein ze dan ook zijn deze 5 dingen mis ik absoluut niet van de babytijd.

De babytijd

Het is waar, de tijd gaat veel te snel. Zo loop je nog met een dikke buik en zo blaast hij alweer 2 kaarsjes uit. De babytijd is een mooie tijd, want eindelijk kan je je kindje in je armen sluiten waar je zo lang op hebt gewacht. Maar er zijn ook dingen die ik niet mis van de babytijd.

Doorslapen is not done

Je weet dat je er ’s nachts uit moet om je kindje te voeden en dat doe je dan ook met alle liefde. Brent spande echt de kroon wat doorslapen betreft, want pas met één jaar sliep hij door! Elke dag, iedere nacht een jaar lang ’s nachts uit bed breekt je echt een keer op. Als ze dan ’toevallig’ een keertje doorslapen wordt je alsnog wakker, omdat je niks hoort en gaat toch uit bed om te kijken.

Nee, ik ben blij dat ik er nu niet meer iedere nacht uit hoef en dat mis ik dus totaal niet van de babytijd.

Krijsen

Je baby kan je natuurlijk niet vertellen wat er aan de hand is. Soms is je kindje ontroostbaar en wil je hem zo graag helpen, kon hij maar praten en zeggen wat er scheelt.

De twee oudsten waren altijd in de auto aan het krijsen, ongeacht hoe lang de rit duurde. Ik zag er echt tegenop om met de auto weg te gaan.  Het krijsen, schreeuwen of hard huilen mis ik ook niet.

Maxi Cosi

Blij dat ik van de maxi cosi af was zeg. Die dingen zijn zo zwaar en je tilt je echt een breuk! Als je dan boodschappen gaat doen moet je die zware maxi cosi ook nog in het winkelwagentje tillen en ik was dus blij dat ze in een autostoeltje konden zitten.

Boeren & spugen

Na het flesje even een boertje laten doen en soms komt er dan wel iets meer uit. Je kleding zit (bijna) altijd onder de vlekken en die zure lucht blijft de hele dag om je heen hangen.

Schattig en klein

Schattig en klein zijn ze wel. De babytijd heeft mooie dingen en voor je het weet zijn ze groot.

babytijd

Welke dingen mis jij niet van de babytijd?

Lees ook:

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Mariëlle schreef:

  haha het krijsen en boeren en spugen herken ik wel bij de kleintjes van mijn vriendinnen. Ach ja het heeft zo zijn charmes als ze klein zijn en helaas worden ze ook zo snel weer groot!

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Dat je nooit weet wanneer ze ineens gaan huilen en ze je nodig hebben.

 3. De slapeloze nachten niet en nog een paar andere dingen. Je leest ze vandaag op mijn blog en ik heb jouw blog er ook in gelinkt 😉

 4. Layla schreef:

  Het opstaan in de nacht voor de voeding en een schone luier of de buikkrampjes… Dit vond ik zo zwaar

 5. Ha, met stip nummer 1, het niet kunnen doorslapen en daardoor chronisch slaaptekort. Die van ons was trouwens gek op autorijden; heerlijk vond hij dat. En nu hij 6 is, is dat nog steeds zo. Inmiddels slaapt hij al heel wat jaren door, en daar ben ik heel dankbaar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.