hartjes ketting, valentijn, mamablog, batboy

Hartjes ketting voor Valentijnsdag

Volgende week wordt op 14 februari Valentijnsdag gevierd, dé dag van de liefde.  Om je geliefde(n) dichtbij je te dragen is een hartjes ketting met naam een mooie tastbare herinnering. Om de dag der liefde te vieren mogen wij namens Names4ever een hartjes ketting t.w.v. € 50,- weggeven!

Hartjes & Valentijnsdag

Hartjes zijn hét symbool van de liefde en op Valentijnsdag zien we ze overal. Bloemstukken met hartjes, kaarten, sieraden, chocolaatjes en zelfs inpakpapier. Waarom juist hartjes worden gebruikt als liefdessymbool is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk omdat het hart wordt gerelateerd aan leven en zonder hart (liefde) geen leven mogelijk is.

Er wordt zelfs beweerd dat liefde de levensverwachting verlengt, want het hart heeft liefde nodig.

Romantiek

Op Valentijnsdag doen we graag ook iets romantisch. Je verwend je geliefde met een cadeautje of gaat samen iets doen zoals uit eten. Nick is totaal niet romantisch (alleen in het begin van onze prille liefde) dus een etentje bij kaarslicht of een bad vol met rozenblaadjes hoef ik niet te verwachten 😉 .

Hartjes ketting

Een sieraad geven op Valentijnsdag is erg populair. Bij Names4ever hebben ze verschillende soorten hartjes kettingen waar je de naam of zelfs meerdere namen van je geliefde(n) in kan laten graveren. Zo draag je je dierbaren altijd dichtbij je hart.

Mijn Batboys draag ik ook bij me met een heel speciaal fotosieraad in de vorm van een hart (toen waren ze nog zo schattig en klein).

names4ever, batboy, ketting, fotosieraad

Verschillende soorten hartjes kettingen

Names4ever heeft verschillende soorten hartjes kettingen:

 • Eenvoudige hartjes kettingen met naam
 • Hartjes kettingen in 2 en 3 delen
 • Kettingen met 2 en 3 hartjes
 • Hartjes kettingen met zirkonia en geboortestenen
 • Vingerafdruk sieraden en foto kettingen in hartvorm

hartjes ketting, batboy, mamablog

Hartjes ketting met naam

Eén van de meest populaire sieraden van Names4ever is de bescheiden hartjes ketting met één naam en twee kleine hartjes. In het hartje wordt de naam van je keuze in sierlijke letters gegraveerd.

batboy, mamablog, hartjes ketting, names4ever
Zilveren hartje 17×17 mm

Valentijn winactie

Namens Names4ever mogen wij een shoptegoed t.w.v. € 50,- weggeven voor een hartjes ketting naar keuze. De winnaar wordt op Valentijnsdag bekend gemaakt.

Heb jij een speciale herinnering of iets romantisch gedaan op Valentijnsdag?

 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op onze Facebookpagina.
 • Like onze Facebookpagina en like dit bericht met een hartje.
 • Deel dit bericht.

hartjes ketting, mamablog, batboy

De winactie loopt van 07.02.2018 t/m 13.02.2018. De winnaar wordt op Valentijnsdag (14.02.2018) bekend gemaakt.

 

Helaas deze actie is gesloten. 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

 

 

 

 

18 gedachten over “Hartjes ketting voor Valentijnsdag”

 1. Wat enig, ik doe graag mee, natuurlijk volg en like ik je FB al ! De namen van mijn zoons zou ik heel graag in zo’n mooi sieraad terug zien op Valentijnsdag ☺️🙏❤️

 2. Oh wat een super gaaf kado zeg. Ik zou dit graag willen winnen om aan mijn vrouw te geven. Ze is mantelzorgster van mij en onze twee zoontjes. Ze heeft het op het moment niet echt makkelijk. Met dit kado wil ik haar een steuntje in de rug geven, dat ze zo verdient.

 3. Doe graag mee voor mijzelf. Wil dolgraag een hartjesketting met de namen van mijn 2meiden.
  Mijn oudste dochter is 15 febr 00;02 geboren. 2 min na valentijnsdag. Dat is mijn mooie herinnering

 4. Wat zou dit super zijn! Ik had een mooie ketting met een hart hanger (gekregen van mijn man) met daarop de namen van mijn kinderen. Helaas ben ik die onlangs verloren, waarschijnlijk zat de ketting niet goed vast 🙁 Ik heb er maar een maand of 4 van kunnen genieten. Daarom wil ik heel graag weer een nieuwe, doe dan ook zeker mee!

 5. Wat een onwijs leuke en lieve actie! 😉 Wat een prachtige sieraden, mooi en orgineel! Ik doe graag mee, niet voor mezelf maar voor mijn zwangere zus. Zodat we een mooi sierraad kan aanschaffen voor zichzelf en de kids!
  Groetje ilsiee

 6. doe heel graag mee zou een ketting willen met hartje en de text the love between mother and daughter is forever. omdat ik een super mama heb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *