zilver, sieraden, zilveren

Zilveren sieraden: voor ieder wat wils

Sieraden zorgen ervoor dat je jouw outfit tot een mooi geheel brengt. Vrijwel iedereen heeft daarom ook bepaalde sieraden in het bezit. Met een groot aantal varianten en kleuren is er voor iedereen ook iets te krijgen dat erbij past. Een van de mogelijkheden die je hebt, zijn zilveren sieraden. Ieder zilveren sieraad kan weer iets anders met zich meebrengen en op een andere manier bij jouw outfit passen. Maar welke mogelijkheden zijn er allemaal? En voor welke gelegenheden zijn de sieraden te vinden? Onderstaande informatie zorgt ervoor dat jij alles voor jezelf op een rij kunt zetten en een aankoop kunt doen.

Een sieraad voor iedere gelegenheid

De zilveren sieraden zijn in meerdere varianten aan te schaffen. Zilver geeft namelijk een subtiel uiterlijk, welke je uit kunt breiden met diamantjes of andere steentjes. Hierdoor kun je voor iedere gelegenheid een sieraad vinden. Denk hierbij aan het dagelijks gebruik, maar ook voor een bruiloft of ander feest. Vooral wanneer je voor een speciale gelegenheid aan het shoppen bent, is het dus goed opletten wat je koopt. Als je een combinatie maakt tussen de verschillende varianten, kan een set daarom ook een goede optie zijn. Je voorkomt hiermee dat niets op elkaar aansluit en jouw outfit tot een mooi geheel maakt. Ieder sieraad kan jou helpen aan de uitstraling die je wenst te hebben.

Een stoer uiterlijk creëren voor heren

Ieder sieraad is daarbij ook voor meerdere personen aan te schaffen. Voor dames zijn er bijvoorbeeld weer andere varianten beschikbaar dan voor heren, doordat de variant voor dames vaak dunner en subtieler is. Een zilveren armband heren heeft vaak een stoerder uiterlijk en komt ook in andere afmetingen. Zo kun je bijvoorbeeld een dikkere armband vinden, waardoor het beter bij de pols past. Ook kan er bij het zilver een combinatie met zwart staal gemaakt worden, waardoor je weer een geheel andere uitstraling krijgt. Een zilveren armband voor heren geeft echter wel de gelegenheid om een stoer uiterlijk te creëren en de armband aan te passen op de outfit.

Voor iedereen een geschikte oplossing

Alle sieraden zorgen ervoor dat jij geniet van de uitstraling. Door goed te bekijken welke opties er beschikbaar zijn en welke ervoor zorgen dat jouw outfit een mooi geheel wordt, kun je voor langere tijd genieten van de sieraden. Door naar de dames- en herencollectie te bekijken, zorg je dat er voor iedereen binnen het gezin een goede oplossing is. Zo heb je ook direct een cadeau voor de feestdagen. De ontvanger is namelijk ook altijd blij met een nieuw sieraad en je kunt het te allen tijde aan de persoonlijke stijl van de ontvanger aansluiten. Zo heb je voor iedere gelegenheid een goede oplossing aangeschaft hebt met de sieraden.

Houd het beeldschoon

Naast dat het tijdloos en stijlvol is, is er nog een groot voordeel aan sieraden geven: zilveren sieraden zijn als nieuw te houden door deze af en toe schoon te maken. Zo blijft een cadeau eruit zien alsof het een paar dagen terug gegeven is. Zilveren sieraden zijn op vele manier schoon te maken en te houden. Wekelijks, is de glans te behouden met een poetsdoekje speciaal voor zilver. Let met deze doekjes wel op dat ze niet in de wasmachine kunnen, anders verliezen ze hun werking. Daarnaast is het wijs om sieraden af te doen wanneer je slaapt of gaat douchen. Bij activiteiten zoals schoonmaken en sporten kun je ook beter je sieraden even wegleggen. Doe je sieraden pas om als je klaar bent met het aanbrengen van verzorgingsproducten, make-up en parfum. Wanneer je je sieraden niet draagt kan je deze daarnaast het beste opbergen in een lucht- en lichtdichte sieradendoos of berg ze op in een speciale etui, handig voor als je op reis gaat.

zilver

De grote schoonmaak

Voor een grondige schoonmaak kan je een kom verpakken met aluminium folie, schep hier een lepel soda in en voeg kokend water toe. Stop hier het zilveren sieraad in en was het na een paar minuten schoon. Daarna kan je deze afdrogen met een droogdoek. Je kan je sieraden ook schoonpoetsen met een zilverpoets, als je deze hebt. Daarnaast kan je sieraden met veel details en hoeken goed schoonmaken door een zacht afwasmiddel te gebruiken en het met een tandenborstel schoon te poetsen. Deze vormen van schoonmaken hoef je niet wekelijk uit te voeren. Gebruik deze wanneer jij denkt dat het nodig is.

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Rory schreef:

    Oe, dat van het schoonmaken wist ik niet. Ik dacht dat je altijd speciaal reinigingsmiddel of doekjes nodig had. Nu moet ik wel zeggen dat ik meer goud draag dan zilver. Maar in ieder geval goed om te weten.

  2. Melanie Hoogvliet schreef:

    Wat een leuke blog ik heb silverpoets voor mijn zilveren sieraden maar draag eigenlijk bijna nooit meer sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.