leoleo, alpaca. alpacafeest

Maak kans op kaarten voor de familiefilm LeoLeo: Het Alpacafeest!

De leukste familiefilm van dit najaar LeoLeo: Het Alpacafeest! is vanaf  woensdag 7 december 2022 te zien in de bioscoop en jij kan daarbij zijn! Vind je alpaca’s ook zo leuk en wil je gezellig met je gezin naar de première? Lees dan snel verder, want wij mogen 2 gezinnen blij maken met tickets.

Leuke weetjes over alpaca’s

Voordat we je alles over deze gezellige film vertellen, eerst nog even een paar leuke weetjes over deze wollige, knuffelige dieren.

Alpaca’s laten zich graag showen en je kan ook heerlijk met ze knuffelen! Wist je dat er speciale alpaca boerderijen zijn waar je met deze wollige dieren kan knuffelen, wandelen en zelfs kunt picknicken? Dat is toch super gezellig!

leoleo, alpaca's

 • Alpaca’s kunnen tussen de 15 en 25 jaar oud worden.
 • Ze zijn erg lief en kunnen goed opschieten met andere diersoorten.
 • Wegen tussen de 50 en 70 kg.
 • De vacht van een alpaca van 1 jaar kan 2 tot 5 kilo wegen en kan in meer dan 22 kleuren voorkomen.
 • Net als de kameel en de lama kan een alpaca spugen.
 • Ze worden voornamelijk gehouden voor hun wol. De kwaliteit van hun wol is vergelijkbaar met mohair en kasjmier.

Alpaca’s worden steeds populairder! Ben jij ook zo dol op deze wollige dieren? Dan moet je de familiefilm LeoLeo: Het Alpacafeest! zeker zien.

leoleo het alpacafeest, alpaca

De familiefilm LeoLeo: Het Alpacafeest!

Welkom op de Alpaca-boerderij van boer Hector waar de Alpaca’s Leo, Lea en Luis de leukste avonturen beleven. MovieCompany brengt LeoLeo: Het Alpacafeest! op 7 december uit in de bioscoop.

Twee Alpaca’s, Leo en Luis, wonen samen met het meisje Yma en haar hondje Pablo op de boerderij van boer Hector in Peru. Als verrassing heeft boer Hector een nieuw Alpaca-vriendje meegenomen genaamd Leo. Leo moet in het begin een beetje wennen aan zijn nieuwe omgeving, maar al snel is hij vertrouwd met zijn vrolijke en muzikale medebewoners. Nu Luis bijna jarig is, wil Lea hem verrassen met een groot feest en daar kan Leo haar heel goed bij helpen. Samen met buurmeisje Yma en haar Peruaanse hondje Pablo, willen ze het grootste alpacafeest ooit vieren. Helaas verloopt niet alles zoals gepland en lijkt het erop dat het feest niet door zal gaan. Lukt het de Alpaca’s er toch nog een groot feest van te maken?

Win tickets voor de première LeoLeo: Het Alpacafeest!

Namens MovieCompany mogen wij 2 gezinnen blij maken met tickets voor de première. De première vind plaats op woensdag 7 december om 15.30 uur FC Hyena, Aambeeldstraat 24 in Amsterdam.

Wil jij hierbij zijn?*

 • Like en volg de Facebookpagina van Batboy of volg ons op Instagram.
 • Like en deel dit bericht.
 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op onze Facebookpagina/Instagram en vertel ons wie je meeneemt naar de première van LeoLeo: Het Alpacafeest!

Leoleo, bioscoop, alpacafeest, alpaca

 

De winactie loopt t/m 30.11.2022. Daarna worden de winnaars op deze pagina bekend gemaakt.

 

Gefeliciteerd *** Jolanda Teesink & Vosinhetbos***

 

*Je maakt alleen kans als je aan alle voorwaarden voldoet.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 6 Comments
 1. Cheryl Van de loo schreef:

  leuk ik doe graag mee voor mijn kinderen!

 2. Stephanie Leijer schreef:

  Super leuk. Hier ga ik graag naartoe met mijn kinderen. Die zijn dol op de bioscoop (en dan vooral de popcorn natuurlijk 😉

  • Stephanie Leijer schreef:

   Onee, lees nu net pas dat het in Amsterdam is. Dat is net te ver weg voor ons (koudekerke, zeeland). Maar super leuke winactie !

 3. Lizette schreef:

  ik neem graag mijn zoon mer

 4. Dennis schreef:

  ik doe graag mee voor mijn zoontje en zijn vriendje

 5. Loes Goossens schreef:

  Gezellig, een moeder-dochter-uitje met mijn dochter Pip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.