vos en haas

In de bioscoop: Vos en Haas redden het bos + Winactie

Vanaf 24 april 2024 draait de familiefilm Vos en Haas redden het bos in de bioscoop. Om dit te vieren mogen wij 2 mensen blij maken met een super leuk Vos en Haas pakket waaronder vrijkaarten voor de bioscoop. Lees snel verder en doe mee!

Wie zijn Vos en Haas

Al 25 jaar zijn de humoristische boeken over Vos en Haas dé ideale boeken voor beginnende lezers. Het eerste boek van Vos en Haas won meteen zes prijzen, waaronder de Jonge Gouden Uil. De serie begon bij één boekje, maar groeide ongepland uit tot een hele reeks. Inmiddels zijn Vos, Haas en hun vrienden uit het bos in bijna ieder gezin bekend.

Vos is een stoere jongen en Haas een slim dametje. Uil is een beetje dommig en in het geheim verliefd op Pluim, de eekhoorn.

vos en haas

Vos en Haas redden het bos

De film is gebaseerd op de bekende boekenreeks Vos en Haas van schrijfster Sylvia Vanden Heerde en tekenaar Thé Tjong-Khing en is geregisseerd door Mascha Halberstad.

In het bos gebeuren rare dingen. Uil is plotseling verdwenen, en uit het niets is er een groot meer verschenen. Vos en Haas zijn vastberaden om uit te zoeken wat er aan de hand is. Terwijl ze op zoek zijn naar hun vriend Uil, ontmoeten ze een groep ondeugende ratten die hen naar de geheime schuilplaats van de slimme Bever brengen. Daar ontdekken ze een verborgen onderwaterparadijs! Maar al gauw realiseren ze zich dat dingen niet zijn zoals ze lijken. Zullen Vos en Haas op tijd een uitweg vinden? Kunnen ze het bos redden? Dit avontuur zit vol komische en hartverwarmende momenten.

vos

haas

Winactie

Wil jij deze komische en hartverwarmende  familiefilm in de bioscoop zien? Dat kan, want wij mogen 2 mensen blij maken met een Vos en Haas pakket wat bestaat uit: een boek, een spel en 2 vrijkaartjes. Kans maken op dit geweldig leuke pakket? Lees hieronder hoe je mee kunt doen:

 • Like en volg Batboy op Facebook en/of Instagram.
 • Like en deel dit bericht (openbaar).
 • Regeer onder dit bericht of onder het originele bericht op Facebook/Instagram zodat we weten dat je meedoet.

 

De winactie loopt van 19.04.2024 t/m 25.04.2024. Daarna worden de winnaars op deze pagina bekend gemaakt.

Gefeliciteerd Anna Maria &  Joyce ( koemelkvrij opgroeien) 

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Kristie schreef:

  Wat een super leuke blog om te lezen! Weer een super gave film voor de kleintjes! Ik zou hier dan ook super graag met m’n dochtertje heen gaan! Een leuk moeder dochter uitje! Ik doe dan ook graag mee!

 2. Sharon Romijn-Hoekstra schreef:

  Super leuk!! Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen! 🦊❤️🐰

 3. Sheila schreef:

  superleuk! ik doe graag mee 🙂

 4. Marian B schreef:

  Dit lijkt me een leuke film om samen met mijn jongste heen te gaan. De bioscoop is altijd een belevenis op zich.

 5. Fanny schreef:

  Sam en Mila doen heel graag mee. heerlijk samen weg en dan daarna nog thuis verder lezen en spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.