piratenschip

Vrolijke Vriendjes Piratenschip

Ga mee op avontuur in de wereld van de Vrolijke Vriendjes van VTech. Een spectaculaire nieuwe binnenkomer is het Piratenschip waar alles beweegt en draait. Ben je klaar voor een spannend avontuur?

Vrolijke Vriendjes

Een manier om de wereld te ontdekken, doet je kindje met VTech. Dit najaar maken drie nieuwe items hun entree, waardoor fantasierijk spelen een boost krijgt. Leuk voor peuters en kleuters van 1 tot 5 jaar.

Mooi is dat de nieuwe introducties dankzij hun Magic Points compatible zijn met alle eerder verschenen Vrolijke Vriendjes. Met andere woorden, alle karakters reageren op elkaar.

piratenschip

Piratenschip

Spannende avonturen beginnen hier, met Kapitein Kay en Matroos Milan, Aapje en Octopus. Het indrukwekkende piratenschip biedt eindeloze interactie en speelplezier. Spanning ook, op ruwe zee kan de stemming zomaar omslaan. Alles beweegt en draait, voor piraten valt hier eindeloos veel te leren en te ontdekken. Wel op tijd inschepen, de zeilen worden gehesen en het anker gelicht. Nog even en het Piratenschip kiest het ruime sop.

piratenschip

De drie verschillende speelstanden laten je kindje kennismaken met cijfers, kleuren, muziek en nog veel meer. Plaats de Vrolijke Vriendjes op het Magic Point en speel rollenspellen. Druk op de kanon-toets om de kanonskogel te lanceren, laat de tentakels van de octopus draaien en open het schip om het schateiland te ontdekken.

Het drukken op de toetsen, het draaien aan het roer, de zeilen en het plaatsen van de vriendjes op het Magic Point draagt bij aan de ontwikkeling van de motorische vaardigheden.

Haal het anker op en hijs de zeilen, het is tijd om op ontdekking te gaan!

piratenschip

Winactie

Is jouw kindje klaar om op ontdekkingsreis te gaan en spannende avonturen te beleven? Wij mogen aan een stoere piraat dit fantastische Piratenschip van VTech weggeven!

 • Volg Batboy op Facebook.
 • Like en deel dit bericht.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina.

De winactie loopt van 27.12.2018 t/m 02.01.2019. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

46 gedachten over “Vrolijke Vriendjes Piratenschip”

 1. Ahoi vrolijke vriendjes! Mijn dochter heeft al verschillende sets van de vrolijke vriendjes en ze zijn allemaal superleuk! Deze piraat mag dus zeker weer komen logeren bij zijn andere vrolijke vriendjes!

 2. Wat een leuke actie weer!!πŸŽ‰πŸŽ‰ Onze kleine vent is dol op Kleine Vriendjes. Wat een heerlijke uren zou hij hiermee kunnen spelen! Muziekjes aan, oefenen met tellen en spannende avonturen beleven met Kay en Milan!! ☠Wij duimen🀞

 3. Superleuk!!! Eigenlijk zou ik er zelf wel mee willen spelen na het lezen van deze enthousiaste blog 😁 maar ik doe mee voor mijn kleine piraatje Novan. πŸ’™ ☠️

 4. Ooooh ja vrolijke vriendjes vindt mijn dochterje helemaal fantastisch! Ze speelt er altijd mee bij mijn zus, dus zo’n eigen piratenschip zou heeeeeel leuk zijn voor haar zelf! πŸ‘ΎπŸ€

 5. Wil graag meedoen voor mijn 3-jarige piraat. Weet zeker dat hij dit helemaal geweldig gaat vinden. Lijkt mij garant te staan voor uren speelplezier met die tentakels, het kanon en de vele andere dingen die te ontdekken.

 6. Deze vind ik super leuk! Mijn dochter is gek op de vrolijke vriendjes. Zo heeft ze de schoolbus, cabrio en de pony.
  Ik weet zeker dat ze hier heel blij mee zal zijn πŸ™‚

 7. Super leuk!🎊🎊 Ons zoontje Lucas is helemaal gek van kleine vriendjes. πŸ‘¬Wat zou hij graag met Kay en Milan nieuwe avonturen beleven ❀❀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *