avonturenjungle

Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle

De jongens spelen graag met Vtech Toet Toet auto’s en wat is nu een leuke aanvulling op de Toet Toet? De Zoef Zoef dieren! Brent kreeg een aantal Zoef Zoef dieren en de VTech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle, maar zijn 2 broers zijn er ook druk mee.

VTech Toet Toet auto’s

Toen Deon 1 jaar werd kreeg hij zijn eerste Toet Toet auto en sindsdien is er steeds meer bijgekomen. Met 3 jongens kun je er niet genoeg van hebben en ze spelen er dagelijks mee. Deon nu iets minder, maar als er iets nieuws bijkomt dan kan hij zich er ook heel lang mee vermaken.

Laatst scoorde ik bij de kringloop nog een aantal Toet Toet auto’s, brandweerkazerne én een brandweerwagen, een echte schat gevonden dus!

VTech Zoef Zoef dieren

We hebben in de loop der jaren al aardig wat VTech Toet Toet auto’s en accessoires verzameld en wat mij betreft is dat wel even genoeg zo (al denken de jongens daar vast anders over).

Waar we nog helemaal niks van hebben zijn de Zoef Zoef dieren en dat is een super leuke aanvulling op de Toet Toet auto’s. Brent kreeg voor zijn verjaardag een Vtech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle, zoef zoef dieren en een kippenhok.

vtech zoef zoef dieren avonturenjungle, mamablog, batboy

VTech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle

De VTech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle bevat Aaron het aapje en 6 tuimeldiertjes:

 • Leeuw
 • Tijger
 • Nijlpaard
 • Olifant
 • Zebra
 • Krokodil

mamablog, batboy, vtech zoef zoef dieren avonturenjungle

vtech zoef zoef dieren avonturenjungle, mamablog, batboy

De avonturenjungle bestaat uit een kabelbaan, (water)glijbaan, berg, boom en een beweegbaar bad. De kabelbaan gaat van de bergtop naar de waterval.

vtech zoef zoef dieren avonturenjungle, mamablog, batboy

Het kabeltje hoort natuurlijk door het gaatje 😉

De schattige tuimeldiertjes kun je in de opening van de bergtop plaatsen en ze zo naar beneden laten tuimelen of ze nemen een heerlijk badje bij de neushoorn. Wanneer je de neushoorn schuift gaat het badje draaien.

vtech zoef zoef dieren avonturenjungle, mamablog, batboy

De waterglijbaan vinden ze allemaal leuk! De avonturenjungle werkt op 3 batterijen en bevat 6 magische sensors.

batboy, mamablog, vtech zoef zoef dieren avonturenjungle

Voor jong en oud

Het mooie hieraan is dat je de Toet Toet wegdelen er ook kunt bij kunt gebruiken. De tafel was er te klein voor dus hebben ze later alles op de grond uitgebouwd.

Met Vtech heb je echt oneindig veel speelplezier en ook Deon vind het erg leuk! Ik weet zeker dat er nog meer bijkomt van Zoef Zoef dieren.

vtech zoef zoef dieren avonturenjungle, mamablog, batboy

Heb jij Zoef Zoef dieren?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
 1. Wij hebben een Duits schaap of geit haha, ik weet het ff niet meer maar die ligt wel ergens. Met zo’n jungle erbij is het wel leuker.

 2. Charel schreef:

  Zoef Zoef vind ik echt heel erg leuk! Sowieso de producten van V tech!

 3. Fleur schreef:

  Zo leuk! Mijn nichtje is er ook gek op! Ik heb er al een paar voor haar verjaardag volgende week klaar staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.